Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Накъде около Плевен?
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
Re: Накъде около Плевен?
Първото на което ме сеща клипчето е , че глада е по силен от тока.
На Горни Вадин на плажа може да се каже , че беше 1 на 0 за домакините, от петък вечерта до неделя сутрин заедно с колегата ми хванахме 2 сомета около 1.5 едно шаранче и няколко вретенара. По каръшки риболов не съм имал посрешнах си ръката като паднах на чешмата та направо ми прималя. Счупих един телескоп една макара и една стойка.Дедо боже явно ми беше показал среден пръст. 

Не съм видял плевенчани да имат чак толкова силен тен. 

- lfcpordim
- научил се да хвърля
На Пордим язовир Дрен! Таранките на дъно по 0,5 кг. Може и да ударите някой шаран...
-
- ще става разбирач
ако имаше язовир в БУКОВЛАК сигурно гледката щеше да е съшата

заимало са е едно немане
-
- научил се да хвърля
Колеги,някой да е ходил по реките?
Повторението е майка на знанието,и баща на затъпяването...
Днес бях на Дунава преди Никопол. Реката е вдигнала от миналата седмица и е малко мътна влачи по малко листа и клонки. Нямах пипане на дъните а и дребосъка не беше в настроение . за стръв използвах всичко за което се сещате. а да отбележа че ми провериха билета от
Колеги какво е положението на малкия в каилъка и какво върви
- panddov
- вече хвърля и на тежко
Ако питаш дали е тръгнал толстолоба ,не е ...И дано скоро не се появи ,че миналата година не можахме една свястна риба да хванем от постоянното бомбардиране ,свърши захранката по магазините
.Сега върви бабушка,каракуда и някое бонусче шаранче,амурче и рядко сомче.За смадок не зная,за него не хвърлям и не съм виждал някой да вади.

-
- новобранец
Кажете къде да ида за шаран около Плевен.Благодаря предварително.
ГрадинаКристиян94 написа:Кажете къде да ида за шаран около Плевен.Благодаря предварително.
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
-
- новобранец
Там шарана оште не е приклюцил с хвърлянето на хаивера и калвът само по кило кило и нешто.martineti написа:ГрадинаКристиян94 написа:Кажете къде да ида за шаран около Плевен.Благодаря предварително.
Другият вариянт е на стрелбището ,но там не съм ходил и не знам с каква риба разполага водоема. За Градина знам ,че си дава риба ако успееш да я надхитриш. Иначе другаде около Плевен не знам да има водоем в който има шарани 

Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
-
- новобранец
http://maps.google.com/?ie=UTF8&t=h&ll= ... 06899&z=17 Това ли е язовира до стрелбището.
-
- ще става разбирач
колко са големи тия шаранчета и амурчетаpanddov написа:.Сега върви бабушка,каракуда и някое бонусче шаранче,амурче и рядко сомче.За смадок не зная,за него не хвърлям и не съм виждал някой да вади.
заимало са е едно немане
мисля че даКристиян94 написа:http://maps.google.com/?ie=UTF8&t=h&ll= ... 06899&z=17 Това ли е язовира до стрелбището.