Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

тестова тема за днешния ъпдейт
Модератор: sapuna
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: тестова тема за днешния ъпдейт
Дори в чуждите профили,когато погледнеш Виж всички мнения на потребителя
също не излизат всичките.Последните просто липсват!
Няма ли някой да ни "светне" или да драсне поне че се работи по въпроса ???
също не излизат всичките.Последните просто липсват!
Няма ли някой да ни "светне" или да драсне поне че се работи по въпроса ???

С Интернет Експолер-9 изображенията в темите на сайта изобщо не се зареждат!? Пак с него шрифта е доста малък !barutchiata © написа:.... Пусната е тестова тема за ъпдейта на форума. Нарочно се изчаква няколко дена , за да може всеки да си каже проблема и да се отстранят грешките!
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- batlar
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
търсачката нещо не е наред
пиша за търсене яз.Тополница дава ми какви ли не само не и това
пиша за търсене яз.Тополница дава ми какви ли не само не и това

Проблемът с показването на "Виж собствените си мнения" продължава. Темите, в които съм публикувал последните си постове, не се появяват в списъка, след като натисна "бутона" - Виж собствените си мнения. Има ли шанс, това да се оправи, или ако е само при мен, какво да направя, за да се отстрани проблема? Благодаря предварително.jagger1 написа:Преди няколко дни пуснах една тема "риболов на пенсия и заплата". Първоначално, темата се появи - само в началото във "Виж собствените си мнения", но от два дни, изчезна и упорито не се появява. Иначе, във виж новите мнения", Виж активните теми" се появява. Ще се оправи ли скоро? Мнения, които съм пъскал и пускам в стари теми се появяват. Само при новите теми изчезват при мен.
Риболовът е като песен, която можеш да слушаш цял живот. И колкото повече я слушаш, толкова повече ти се пее. Няма насита, няма спиране. А ако тази песен се запее и с приятели, тогава концерта е доживотен.
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Не е само при теб,колега.Проблема все още съществува за доста хора(да не кажа:за всички).jagger1 написа:Проблемът с показването на "Виж собствените си мнения" продължава. Темите, в които съм публикувал последните си постове, не се появяват в списъка, след като натисна "бутона" - Виж собствените си мнения. Има ли шанс, това да се оправи, или ако е само при мен, какво да направя, за да се отстрани проблема? Благодаря предварително.

Както и този,че с Интернет Експолер-9 трудно,за да не кажа почти е невъзможно, нормално да се работи в сайта!!!Вуйчо-Ваньо написа:Не е само при теб,колега.Проблема все още съществува .....jagger1 написа:Проблемът с показването на "Виж собствените си мнения" продължава.......
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- szhristov
- ще става разбирач
Телескоп написа:Както и този,че с Интернет Експолер-9 трудно,за да не кажа почти е невъзможно, нормално да се работи в сайта!!!Вуйчо-Ваньо написа:Не е само при теб,колега.Проблема все още съществува .....jagger1 написа:Проблемът с показването на "Виж собствените си мнения" продължава.......

...и наслука

И при мен е боза.Задавам на търсачката инфо за водоем,а тя
показва всевъзможни глупости но не и това което търся
показва всевъзможни глупости но не и това което търся

- Mr.Barry
- ще става разбирач
Ще се оправи ли сайта? Търсачката и "Виж собствения си мнения" все дават фира.....
Ще се постараете ли да ги оправитя или .....

Постарахме се. Нещата вече трябва да работят нормалноMr.Barry написа:Ще се оправи ли сайта? Търсачката и "Виж собствения си мнения" все дават фира.....Ще се постараете ли да ги оправитя или .....
http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS
- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
Дааа..найстина сте се постарали.fixxer написа:Постарахме се. Нещата вече трябва да работят нормално
Благодаря..

А това ще се оправи ли-: С Интернет Експолер-9 изображенията в темите на сайта изобщо не се зареждат!?fixxer написа:Постарахме се. Нещата вече трябва да работят нормално
И въпреки всичко пак излиза следната грешка : There has been an error accessing the search server. Please try again in a few minutes.
- szhristov
- ще става разбирач
fixxer написа:...Постарахме се. Нещата вече трябва да работят нормално

Поздрваи

...и наслука
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
При мен е така:
There has been an error accessing the search server. Please try again in a few minutes.

......................................................
А,оправи се!

There has been an error accessing the search server. Please try again in a few minutes.

......................................................
А,оправи се!