Марица

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

Ribar4o

Марица

Мнение от Ribar4o »

Ima li niakoi informacia za Maritca. Tragnal li e skobara,6tykata. V koj 4ast na Maritca mojem da napravim dobar ribolov.? :evil:
Аватар
cobalt
новобранец
новобранец

Мнение от cobalt »

moga da kaja samo 4e v Marica v momenta ima prekaleno mnogo voda
no ina4e az ne razbiram mn mn ot re4en ribolov ta koito iska moje i da probva no zapomnete mnogo vodaaaa!!!
сома
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от сома »

а ве cobalt,викаш много вода,това е вярно!Дори прекалено много,всичко братче залято не можем да я намерим тая риба.Но всичко все пак опира до касмета,точно миналата сабота бяхме цял ден на марица и кво-НИЩО!дори севте не можахме да си направиме!На всички места в околието пробвахме,другите колеги сащата участ.Само един приател рибарен се спря до нас ,такмо си трагваше и вика:"ялате да видите ко е тва риба".Отидохме, отвори той багажника и кво,ми пален братче имаше сигурно аклами по кило и половина и по големи дори,алаите сащо големи.Имаше и кефали но по малко предимно аклама и алай,рибоците които варвят зимата при нас в Чиран.Човека вика само аз хванах 15 кила,но и да идете там вече не варви,а другите гелови са минавани с мрежи!Като този човек е ловял само с една вадичка!!!
Ми ше взема си купя и аз някоя мрежа,аман вече!
Затуи че колеги касмет и наслука!!! :wink:
голяма риба и голям купон се не вращат!!!!!!
Аватар
RiverFisher
новобранец
новобранец

Мнение от RiverFisher »

В момента риба се лови основно в каналите свързани с реката - червеноперка,скобар,морунаж,уклей,малко кефал и някое заблудено шаранче.
VgBg
новобранец
новобранец

Re: Марица

Мнение от VgBg »

Ribar4o написа:Ima li niakoi informacia za Maritca. Tragnal li e skobara,6tykata. V koj 4ast na Maritca mojem da napravim dobar ribolov.? :evil:

V Plovdiv do predi izvestno vreme,do mosta na VHVP-to,dovashe dobar,skobar,imashe udari i na dobri sharani,sega neznam,s tazi goliama voda........ :?
absent
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от absent »

na marica v momenata e mnogo voda i po4ti ne bara ina4e predi 1 ,2 meseca zima6e stabilno akolo pld v srqda bqx za cql den i odarih samo 3 kefala mnogo slabo
Изображение
Аватар
pike-hunter
новобранец
новобранец

Мнение от pike-hunter »

nqkoi moje li da kaje v plovdiv kade moje da se lovi 6tyka ?
mersi predvaritelno i NASLUKA
AvP
Аватар
pike-hunter
новобранец
новобранец

Мнение от pike-hunter »

i o6te ne6to da pitam :D
kajete nqkoi platen vodoem okolo plovdiv
6toto as znam samo edno malko qzovir4e nad kuklen oba4e tam ti sdirat kojata
nasluka :D
AvP