Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

Марица
Модератор: bobopeli
Марица
Ima li niakoi informacia za Maritca. Tragnal li e skobara,6tykata. V koj 4ast na Maritca mojem da napravim dobar ribolov.? 

-
- новобранец
- Обратна връзка:
а ве cobalt,викаш много вода,това е вярно!Дори прекалено много,всичко братче залято не можем да я намерим тая риба.Но всичко все пак опира до касмета,точно миналата сабота бяхме цял ден на марица и кво-НИЩО!дори севте не можахме да си направиме!На всички места в околието пробвахме,другите колеги сащата участ.Само един приател рибарен се спря до нас ,такмо си трагваше и вика:"ялате да видите ко е тва риба".Отидохме, отвори той багажника и кво,ми пален братче имаше сигурно аклами по кило и половина и по големи дори,алаите сащо големи.Имаше и кефали но по малко предимно аклама и алай,рибоците които варвят зимата при нас в Чиран.Човека вика само аз хванах 15 кила,но и да идете там вече не варви,а другите гелови са минавани с мрежи!Като този човек е ловял само с една вадичка!!!
Ми ше взема си купя и аз някоя мрежа,аман вече!
Затуи че колеги касмет и наслука!!!
Ми ше взема си купя и аз някоя мрежа,аман вече!
Затуи че колеги касмет и наслука!!!

голяма риба и голям купон се не вращат!!!!!!
- RiverFisher
- новобранец
Re: Марица
Ribar4o написа:Ima li niakoi informacia za Maritca. Tragnal li e skobara,6tykata. V koj 4ast na Maritca mojem da napravim dobar ribolov.?
V Plovdiv do predi izvestno vreme,do mosta na VHVP-to,dovashe dobar,skobar,imashe udari i na dobri sharani,sega neznam,s tazi goliama voda........

- pike-hunter
- новобранец
- pike-hunter
- новобранец