Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

За шарани на Комплекс Романтика
За шарани на Комплекс Романтика
Здравейте,приятели!!!
Вчера ходих за риба на един комплекс до община Кирково(област Кърджали).Комплексът се казва "Романтика" има си голям водоем,басейн,бунгала,ресторант и др.
Когато пистигнах язовирът беше тих.Бях решил да ловя на мач.Намерих си място на един камък,премерих дълбочината,захраних и започнах да ловя.Такъмът на мачът ми беше следният:основно влакно 0,16мм.,повод 0,14мм.,кука номер 8 и ваглер 1+4гр.За начало сложих 3 бели червея,но още следд първото замятане улових една червеноперка.Второ замятане още една.Въпреки че бяха едри те не ми бяха днешната цел.Смених стръвта на царевица,направих дълбочината ,така че да лежа с около 10 см. на дъното и след около 10-15мин. закачих първият шаран който беше около кило.За целият ден улових около 6 шарана между 1-2,5кг. всички бяха върнати в водоемът с изключение на един ето малко снимки:
Вчера ходих за риба на един комплекс до община Кирково(област Кърджали).Комплексът се казва "Романтика" има си голям водоем,басейн,бунгала,ресторант и др.
Когато пистигнах язовирът беше тих.Бях решил да ловя на мач.Намерих си място на един камък,премерих дълбочината,захраних и започнах да ловя.Такъмът на мачът ми беше следният:основно влакно 0,16мм.,повод 0,14мм.,кука номер 8 и ваглер 1+4гр.За начало сложих 3 бели червея,но още следд първото замятане улових една червеноперка.Второ замятане още една.Въпреки че бяха едри те не ми бяха днешната цел.Смених стръвта на царевица,направих дълбочината ,така че да лежа с около 10 см. на дъното и след около 10-15мин. закачих първият шаран който беше около кило.За целият ден улових около 6 шарана между 1-2,5кг. всички бяха върнати в водоемът с изключение на един ето малко снимки:
- Прикачени файлове
-
- Копие от P19-06-11_19.14[1].jpg (147.91 KiB) Преглеждано 6354 пъти
-
- romantika12.jpg (69.39 KiB) Преглеждано 6354 пъти
-
- romantika2.jpg (103.75 KiB) Преглеждано 6354 пъти
-
- фен клуб-скобар
Re: За шарани на Комплекс Романтика
Колега,поздравления за излета ама това шаранче няма 300гр. за какво тие защо не зема ниакои 2,5кг.
Защото то умря в живарника и го задържах.
- Mr.Barry
- ще става разбирач
Браво, местенцето е супер, но нямаш ли снимките на другите шарковци?
и този път си засмян 

Имам на един амур и на още един шаран,но нещо неможах да ги кача изписа ми че имам право на максикум 3 снимки 

- Trueplayer
- новобранец
Много хубаво място,супер снимки,браво 

Те(рибите),както и други животински видове,са неразделна част от природната среда на човека и неговото отношение към тях е израз на степента на културното му равнище.
- begleca_sv
- кандидат преподавател
водоемът 100% е платен мн ясно че ще ги пусне килограма 5 6 кинта
не стъпвам на платени водоеми за шарани аз 

Обичам природата, но не само на картинка !!!
- pacho109
- сериозен играч
Ако спиш там рибата не се плащаbegleca_sv написа:водоемът 100% е платен мн ясно че ще ги пусне килограма 5 6 кинтане стъпвам на платени водоеми за шарани аз

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
Aми колега там се хващат и големи риби даже един човек хвана един към 3 килограма.Но по-голям от 2,5 кг. там не съм хващал.
Браво малък. Мястото изглежда чудно.
Само не мога да разбера къв е тоя негативизъм. Малък, голям човека си го е платил, ако ще пръскач да е. Ко....тата изтрепаха рибата с ток и мрежи, тука го заяждате за некъв шаран на платено, недоумявам
Само не мога да разбера къв е тоя негативизъм. Малък, голям човека си го е платил, ако ще пръскач да е. Ко....тата изтрепаха рибата с ток и мрежи, тука го заяждате за некъв шаран на платено, недоумявам

- antivik
- кандидат преподавател
От пръв поглед е ясно, че водоема си е реклама и атракция към останалите чудесии. Който му се ходи на такива изфинени екскурзии и почивки - моля. Аз си падам по по-диви и некултивирани места, малко цигания и натурален туризъм не пречи. А иначе поздрави на младока за приятните емоции
.

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Благодаря ви!
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Здравейте колеги,
Нещо друго освен шаранчета вирее ли там? Няма ли хишници?
Нещо друго освен шаранчета вирее ли там? Няма ли хишници?
Ми там има шаран,амур,червеноперки и доста слънчевки,а хищници май няма.
-
- новобранец
Здравейте колеги някой ходил ли е скоро там ? Има ли риба все още , даите малко информация .... Благодаря