Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мирни риби
naRiba.com

Форум

Спирала или монтаж на косъм ???
Модератор: sapuna
Спирала или монтаж на косъм ???
Колеги кажете кой монтаж от тези 2-та е по-добър? Благодаря предварително !!! А искам да кажа за това че не пиша на кирилица преебана ми е програмата и с нея не моа да пиша в саитове на кирилиcа САпуна ми даде линк за 1 истеглихя ама не моа си инсталне даа ерор та некои ако моа да ми помогне .
Има кредор LAT=>BG отдолу под на менюто който ще ти помага!
Има кредор LAT=>BG отдолу под на менюто който ще ти помага!
- ribarq
- сериозен играч
ПРЕВОД:
Колеги кажете кои монтаж от теиз 2-та е по добур благодаря предварително !!! А искам да кажа за това че не пиша на кирилица преебана ми е програмата и с нея не мога да пиша в саитове на кирилица САпуна ми даде линк за 1 изтеглих я ама не мога си инсталне дава грешка та някои ако може да ми помогне
Колеги кажете кои монтаж от теиз 2-та е по добур благодаря предварително !!! А искам да кажа за това че не пиша на кирилица преебана ми е програмата и с нея не мога да пиша в саитове на кирилица САпуна ми даде линк за 1 изтеглих я ама не мога си инсталне дава грешка та някои ако може да ми помогне
-
- вече хвърля и на тежко
-
- вече хвърля и на тежко
- emo vasilev
- сериозен играч
Re: Спирала или монтаж на косъм ???
а не може ли прожина със захранка и от долу под прожината монтаж на косъм?
Всичко може!genzi написа:а не може ли прожина със захранка и от долу под прожината монтаж на косъм?
До пружината и косъма,може и монтаж със жива рибка да се сложи,ако мине хищник!

Ти решаваш,но има принципни положения!

Вариантите са много, всичко е според водоема и навиците на рибите в него.Само че, вместо да слагам кюспето на пружина, използвам кюспе на плочки-има повече предимства.Косъма е много резултатен монтаж, но кюспето също върши добра работа на диви водоеми.