Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Откриване на сезона на язовир Пясъчник
Модератор: Кърцата
- Pr0FisheR
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Откриване на сезона на язовир Пясъчник
Хора аз също съм на 13 както и колегата stanka_laki . В събота ще откираме сезона на язовир Пясъчник от към кулата. Като се върна ще дам прясно инфо как стоят нещата там. 

-
- разбира нещата
-
- новобранец
-
- новобранец
Дано успеха ви споходи.stanka_laki написа:Колеги от Тате знам а и аз лично видяхме как преди неколкодена на яз Пясъчник вадеха едни бракониери от селата мрежа пълна с риба. Затова ние ще ходим на Батак че там рибата поне що годе нее наплашена от бракониерски набези. Наслука на Всички който ще ходят на Пясъчник........................
-
- новобранец
Колега Pr0FisheR Какъв ти беше риболова и успеха на яз. Пясъчник
Няма ли да споделиш че с тате се каним идващата седмица да сме там.Аз съм доволна от Батак хванах 9 каракуди и един костур.Все още не мога да качвам снимки затова тате ми ги качи в неговата галерия-БОРИСЛАВ58 може там да ми видиш личния резултат.Засега НАСЛУКА.
Няма ли да споделиш че с тате се каним идващата седмица да сме там.Аз съм доволна от Батак хванах 9 каракуди и един костур.Все още не мога да качвам снимки затова тате ми ги качи в неговата галерия-БОРИСЛАВ58 може там да ми видиш личния резултат.Засега НАСЛУКА.
-
- новобранец
Колега sapuna1971 макар и късно но все пак ти благодаря за снимката която си ми качил във форумът.Тате в момента няма време да ми качва снимките защото е много зает.Така или иначе ако нямаш задължения те моля как се качват най лесно снимките в форумът.Благодаря ти предварително.Аз пробвах да кача снимки в галерията но немога