Какво кълве на яз.Малко Шарково?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: Какво кълве на яз.Малко Шарково?

Мнение от mita4eto »

С оглед на толкова ниското ниво, вече и аз не знам къде са надеждни местата за риболов там :(
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
pmzk-
новобранец
новобранец

Мнение от pmzk- »

Някой не е ли откривал там да сподели какво е положението ?
Аватар
f1team
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от f1team »

Вчера откривахме там, но положението не ми хареса. За първи път ходихме там и останахме разочаровани. От 5:45 до около 10:00 хванахме доста слънчевки и дребни каракуди, и една хубава бабушка. Аз си изредих повечето примамки на спинига, обаче единствения улов беше миниатюрно костурче. Нямаше и следа от големите костури.
На язовира имаше много хора, с по много въдици, но при всички положението беше такова. Съседите по място изкараха 2 хубави каракуди около половинка и по 2-3 баби. Другото не си заслужава писането... и ходенето.

Изображение
Изображение
няма бивш пе**раст, бивша к**ва, бивш предател, бившо ченге и бивш негър (единственото изключение беше МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН)!
kanev000
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kanev000 »

според моето скромно мнение колега мястото на което сте били не е много перспективно по това време но все пак не знам то тоя язовир му е.ха мамата а е такъв хубав водоем
Аватар
Menkata
фен клуб-скобар

Мнение от Menkata »

kanev000 написа:според моето скромно мнение колега мястото на което сте били не е много перспективно по това време но все пак не знам то тоя язовир му е.ха мамата а е такъв хубав водоем
Зависи каква и точно риба са търсили.Мога да кажа за този язовир преди 4 години се ловеха шарани от 5 до 15 кг.Там шарана е малко особен една година го има друга година потъва в дън земя поне според мен е така.Миналата година чат пат излизаше някое друго шаранче около кулата и под лудницата но си беше жив късмет.С тази ниска вода която подържат в момента може и без риба да остане този язовир...Мога да препоръчам на колегите по това време ако желаят да хванат риба да бягат в дълбоките ръкави 90% поне големи бабушки ще хванат. :smt023
По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
Аватар
stoqn24
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от stoqn24 »

здравеите колеги мисля кам 20т.месец да направим един риболов на язовира за 2-3 дена .някои не ли е тарсил кустурите от лодка дали ще излизат ако някои знае или предполага да сподели каде да ги тарся ще сам ви много благодарен миналата година от дясно на лудницата даваше ама беше на4алото на август
Прикачени файлове
Снимка0168.jpg
Снимка0168.jpg (216.16 KiB) Преглеждано 1389 пъти
Снимка0170.jpg
Снимка0170.jpg (179.55 KiB) Преглеждано 1389 пъти
Аватар
misho kostura 55
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от misho kostura 55 »

Мой приятели се върнаха в неделя от там. За 2 дни донесаха около 6/7кг. каракуди по окло 300/400г. един такъв карабълък и едно буфоло около кило. Билиса от към воден но точно къде незнам но рибата видях. :D
Успех рибари и риболовци?!
Аватар
afgany
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от afgany »

stoqn24 написа:здравеите колеги мисля кам 20т.месец да направим един риболов на язовира за 2-3 дена .някои не ли е тарсил кустурите от лодка дали ще излизат ако някои знае или предполага да сподели каде да ги тарся ще сам ви много благодарен миналата година от дясно на лудницата даваше ама беше на4алото на август
С лодка или не, костура ще кълве рано сутрин и от късния следобед нататък. На рибка най-добре и да не са много дребни. Като излезе вятъра можеш да го набараш някъде на блесна, от брега е по добре тогава, надвечер полудява особенно в горещите дни, когато по цял ден не кълве. Юни месец съм хващал на блесна до пълен мрак.
Местата са много. Южния по-стръмен бряг винаги държи пасажи с костур. Преди бяха проблем водораслите ама сега с това ниво може и да са по-малко. Имай предвид че излезе ли силния вятър, той духа към този бряг. Северния бряг е по-плиткаж, там е добре за блесна надвечер, костура излиза да гони, и за лагер е по-добре, че има завет, обаче от както не пускат да се минава през стената не знам как се стига до там с кола. Като цяло много дълбочина не ти трябва, костура е покрай брега, навътре и в най-дълбокото няма нищо.
Съсредоточи се сутрин и привечер за костура, през деня кълве малко, освен най-едрите те могат та ударят по всяко време... така че успех )
Аватар
dedeff
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от dedeff »

Какво ли е положението от към нивото на язовира,маналата година бях там и беше горе долу добре,дали ръкава от към Ружица има вода,дали не е празен.
Мисля към 09.07 да направя еин излет,но ми трябва спешна информация,дали да бия 150 км или да премислям за друг язовир.Поздрави.
Без жени можем,без риболов не можем!
Аватар
f1team
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от f1team »

dedeff написа:Какво ли е положението от към нивото на язовира,маналата година бях там и беше горе долу добре,дали ръкава от към Ружица има вода,дали не е празен.
Мисля към 09.07 да направя еин излет,но ми трябва спешна информация,дали да бия 150 км или да премислям за друг язовир.Поздрави.
Виж няколко поста по-нагоре. Снимките са от лудницата, но си личи с колко е паднала водата.
няма бивш пе**раст, бивша к**ва, бивш предател, бившо ченге и бивш негър (единственото изключение беше МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН)!
nqkoi200
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от nqkoi200 »

А е колеги кво търсите на тази лудница освен на пикник,май не ви се кара по черните пътища.
Аватар
f1team
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от f1team »

nqkoi200 написа:А е колеги кво търсите на тази лудница освен на пикник,май не ви се кара по черните пътища.
За първи път бяхме на язовира, а лудницата се намира най-лесно :) По-късно решихме да сменим мястото и тръгнахме към ръкава, който е откъм Воден. Тръгнахме по някакъв черен път, но стигнахме до един много изкривен участък, през който колата нямаше да може да мине. И от там гас към Бургас :)

Може да споделиш някое вървежно местенце и как се стига до там, защото мислим пак да отидем на този язовир някой ден.
Аватар
jibira
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от jibira »

Една от любимите дестинации, когато обикалях из язовирите по родните места...ще пробвам да намеря едни снимки от около 10-12г., че да си спомним какви риби е имало...Като чета темите, хм направо не ми се пише...отивам да намеря снимките...
Живей докато си жив, понеже след това твърде дълго ще бъдеш мъртъв!
Аватар
stoqn24
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от stoqn24 »

колеги инфо от 19.06.11г за риболов от 20 4аса 3 каракуди и 4костура единия костур 700гр пробвахме от лодка киснах около 3 4аса вав водата без удар тарсих предимно костурите на кулата сащо пробвах ололо 4ас ама няма следа от хубавия хишиник имах и3 вадици за шаран и там без пипане а за колегата afganu които ме пита дали от лодка да от лодка м.г. и извинявам се 4е пиша сега но нямах комп няколко дена но мисля 4е още е рано мн.г ги морихме август,септември,октомври а колегата които знае каде дава риба да сподели а ако не иска да доиде до лудницата 4е да си направим един излет за пия4ка само :drinkers: :lol:
Аватар
jibira
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от jibira »

Извинявам се за качеството, но важното е да си изпълнявам думите
някакъв изглед от брега, но при друго равнище на водата за разлика от сега:
Изображение
Прясно, прясно уловено шаранче:
Изображение
и всичките на обща снимка:
Изображение
Ето това беше едно време, а сега ... само лудите са останали там !
Живей докато си жив, понеже след това твърде дълго ще бъдеш мъртъв!
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”