Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

"Виж собствените си мнения"
Модератор: sapuna
- szhristov
- ще става разбирач
"Виж собствените си мнения"
Привет,
От скоро се опитвам да махна теми от папка ли е, таб ли е или не знам какво е "Виж собствените си мнения".
Не можах да намеря начин за премахване на тема от там. Пробвах с всички възможни сортировки по-време, автор и т.н, но не мога да махна или скрия нищо
и сортировките не работят
Вчера се появи и тема по която не съм писал и това още повече ме озадачи
, а теми по които пиша не влизат там
Моля модераторите - дайте "джокер"
дали е възможно и как да махна теми които не искам да виждам в "Виж собствените си мнения", тъй като филтрите за избор на показване не работят
поне при мен де, а теми по които пиша не се появяват.
Поздрави

От скоро се опитвам да махна теми от папка ли е, таб ли е или не знам какво е "Виж собствените си мнения".

Моля модераторите - дайте "джокер"

Поздрави

...и наслука
- szhristov
- ще става разбирач
Re: "Виж собствените си мнения"

и тази тема и мнение не се появи във "Виж собствените си мнения"

...и наслука
- Ivo_Ivanov
- сериозен играч
колега като те направят МОДЕРАТОР тогава ще премахваш.излез от форума и пак влез и ще се оправят нещата аз така правя влизам наново.
- barutchiata ©
- Администратор
Винаги съм твърдял, че тука всеки пише и никой не чете!
Тази тема е трета пусната!

- szhristov
- ще става разбирач
barutchiata © написа:Винаги съм твърдял, че тука всеки пише и никой не чете!Тази тема е трета пусната!

Поздрави
...и наслука
Е сега се опитвам моята от вчера да си прочета, ама нещо не ми седи в собствените мнения, вместо да се оплаквате, че мрънкаме може да направите нещо по въпроса!barutchiata © написа:Винаги съм твърдял, че тука всеки пише и никой не чете!Тази тема е трета пусната!

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
- szhristov
- ще става разбирач
Ivo_Ivanov написа:колега като те направят МОДЕРАТОР тогава ще премахваш.излез от форума и пак влез и ще се оправят нещата аз така правя влизам наново.
Не става - пробвах го

...и наслука
- barutchiata ©
- Администратор
topsoft написа:Е сега се опитвам моята от вчера да си прочета, ама нещо не ми седи в собствените мнения, вместо да се оплаквате, че мрънкаме може да направите нещо по въпроса!barutchiata © написа:Винаги съм твърдял, че тука всеки пише и никой не чете!Тази тема е трета пусната!
Аз не се оплаквам, а казвам какво е редно и адекватно да направите. Пусната е тестова тема за ъпдейта на форума. Нарочно се изчаква няколко дена , за да може всеки да си каже проблема и да се отстранят грешките!
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
barutchiata © написа:topsoft написа:Е сега се опитвам моята от вчера да си прочета, ама нещо не ми седи в собствените мнения, вместо да се оплаквате, че мрънкаме може да направите нещо по въпроса!barutchiata © написа:Винаги съм твърдял, че тука всеки пише и никой не чете!Тази тема е трета пусната!
Аз не се оплаквам, а казвам какво е редно и адекватно да направите. Пусната е тестова тема за ъпдейта на форума. Нарочно се изчаква няколко дена , за да може всеки да си каже проблема и да се отстранят грешките!

-
- разбира нещата
И при мен също,пусната тема и мнение на теми които не съм писал също не ми се появяват във "виж собствените мнения".Остава да ги диря къде се дянали за да проверя дали няма оставено мнение след моето 
Та колко време ще "изчакваме" ъпдейта?

Та колко време ще "изчакваме" ъпдейта?
Грехота е да убием трофейни риби!
Дайте им втори шанс!
Дайте им втори шанс!