За хора милеещи за хубавата народна музика и с големи сърца.

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
d_bozhkov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

За хора милеещи за хубавата народна музика и с големи сърца.

Мнение от d_bozhkov »

За хора милеещи за хубавата народна музика и с големи сърца.Ще можем ли да помогнем ?

Дълго се чудих дали да пусна темата тук , но понеже обещах съдействие , а и знам ,че в форума има доста хора обичащи народната музика ще помоля за съдействие.
Та случая е следния.
Моя приятел музикант на свободна партия ПАНАЙОТ МИТКОВ ПАНАЙОТОВ (кларинетист и кавалджия) ме помоли за съдействие в търсене на спонсори за изработка на клип в "ТЯНКОВ ТВ".
Сумата не е голяма ,а и той е посъбрал някой лев.
Ето някои негови изпълнение :

[youtube]<object width="640" height="390"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/YNdQ8hLPb3M&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/YNdQ8hLPb3M&hl ... &version=3" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="640" height="390"></embed></object>[/youtube]

[youtube]<object width="640" height="390"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/S8KXbFMQ9AM&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/S8KXbFMQ9AM&hl ... &version=3" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="640" height="390"></embed></object>[/youtube]

За първи път може би моля за нещо , но ще помоля всички любители на българската народна музика ,а и не само тях , които могат да отделят по някой лев тези времена на криза да помогнат.

Сметката за набиране на средства е в Обединена Българска Банка

BG36 UBBS 8002 1439 3438 10
Панайот Митков Панайотов

Нужни са още около 500 лв. За да не стават спекулации лично ще дам отчет за всеки набран лев.В случай на повече събрани пари ( дай Боже ) горницата ще отиде в сметката на форума.
Изображение
Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
Аватар
begleca_sv
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: За хора милеещи за хубавата народна музика и с големи съ

Мнение от begleca_sv »

милея за хубава народна музика и ви поздравявам за това което правите но мен пита ли ме някои от както съм завършил работил си съм ..... жалка картина тия 500 лв трябва един да ги даде които има средства ....... или имаш или нямаш
Обичам природата, но не само на картинка !!!
Аватар
d_bozhkov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от d_bozhkov »

Точно това си говорихме и с него , че повечето сме на тоя хал .
Затова пуснах и темата ,защото едва ли ще се намери някой да извади всичките тия пари наведнъж ,но много хора и по един лев да дадат по има надежда.
Никой никого не насилва.
Досега съм забелязъл ,че сме помогнали на много хора .
Знам ,че и доста ще бъдат скептично настроени , но тези които ме познават знаят ,че досега никой за нищо не съм лъгал.Не съм и от тия които правят някои спекулации.
В случая просто помагам .Защото познавам човека и неговите проблеми.
Изображение
Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
kenda_star
новобранец
новобранец

Мнение от kenda_star »

не може ли,да стане с SMS.мисля,че тогава повече колеги ще се включат.
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

Да му е честито на колегата.....вече от няколко дни гледам клипа по Тианков ТВ-на "Сербезлийска ръченица".Само дето клавириста и аранжимента е друг!Но защо там е представен като Панайот Митев?
Дано му помогне този клип за по нататъшна реализация......
Хубавото е че клипа го пускат м/у клиповете на Ваня Вълкова и Пейо..и Орлин Памуков ;) така ще има гледаемост!!!!
Изображение
Аватар
d_bozhkov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от d_bozhkov »

И аз мислех ,че има проблем си името.Но той сам си е избрал така.
Просто джинса му е Митеви.

Да клиповете вече са налице ,макар и без финансовата подкрепа на съфорумци.
Клиповете ги няма качени още в тубето .Но могат да се гледат в профила на изпълнителя във фейсбук.

http://www.facebook.com/video/video.php ... 0456393481
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”