Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

ENERGO TEAM
Модератор: sapuna
ENERGO TEAM
НЯКОИ ИМА ЛИ ВПЕЧАТЛЕНИЯ ОТ ТАЗИ МАРКА ПРЪЧКИ /ENERGO TEAM/
хАРЕСАХ СИ ЕДНА 3м. НА 20,30 АКЦИЯ ПРЪЧКАТА Е ЩУКАРСКА ЗА СПИНИНГ НА НЕЯ ПИШЕ /sPECIAL FINNE PICE / ИЛИ НЕЩО ТАКОВА АМА АЗ СМЯТАМ ДА Я ПОЛЗВАМ ЗА ПЛУВКА И ВАГЛЕР ЛЕКА Е ДОСТА ПОЖЕЦЕ Е КАРБОН И ЦЕНАТА И НЕ Е КОИ ЗНАЕ КОЛКО ВИСОКА 50 КИНТА ИНТЕРЕСУВА МЕ ДАЛИ СИ ЗАСЛУЖАВА И АКО НЯКОИ Е ПОЛЗВАЛ ТАКАВА КАКВИ СА ВПЕЧАТЛЕНИЯТА МУ ОТ ПРЪЧКАТА
хАРЕСАХ СИ ЕДНА 3м. НА 20,30 АКЦИЯ ПРЪЧКАТА Е ЩУКАРСКА ЗА СПИНИНГ НА НЕЯ ПИШЕ /sPECIAL FINNE PICE / ИЛИ НЕЩО ТАКОВА АМА АЗ СМЯТАМ ДА Я ПОЛЗВАМ ЗА ПЛУВКА И ВАГЛЕР ЛЕКА Е ДОСТА ПОЖЕЦЕ Е КАРБОН И ЦЕНАТА И НЕ Е КОИ ЗНАЕ КОЛКО ВИСОКА 50 КИНТА ИНТЕРЕСУВА МЕ ДАЛИ СИ ЗАСЛУЖАВА И АКО НЯКОИ Е ПОЛЗВАЛ ТАКАВА КАКВИ СА ВПЕЧАТЛЕНИЯТА МУ ОТ ПРЪЧКАТА
Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс
- чуруликпенчо
- сериозен играч
Жена ми лови с такъв мач 3.60м.Много е добър и доста лек.За 4-5 години само един сменен водач,а се ползва само за море. Не се е оплаквала да и омалява ръката или някакви други при положение ,че го ползва само за бомбарда. Аз имам блеснарка на Енерго тийм 3.00м.Много лека и удобна.Ползвам я и за сафрид на чепаре освен за блесна и воблер..Доволен съм , а и акцията е добра 20-50. Ползвам я от 2 години и не съм имал проблеми до момента.

Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
Re: ENERGO TEAM
3 м. ще дойде късо за тази цел.Gan4eff написа:АЗ СМЯТАМ ДА Я ПОЛЗВАМ ЗА ПЛУВКА И ВАГЛЕР