Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Инфо за Огняново ?
Модератор: Кърцата
Инфо за Огняново ?
Здравейте колеги,
Решили сме с приятели да направим риболов на яз. Огняново.Ако има
някой който скоро да го е посещавал моля за информация относно успехите или неуспехите.
Благодаря предварително.
Решили сме с приятели да направим риболов на яз. Огняново.Ако има
някой който скоро да го е посещавал моля за информация относно успехите или неуспехите.
Благодаря предварително.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Инфо за Огняново ?
Дали случайно някой има предства, колко градуса е водата? 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
колега, потърси маалко в " информация за водоемите"- Софийския раздел, има и отделни теми за Огняново, попитай там.Но накратко всеки ден е различно-наслука!
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Събота и Неделя бях на яз.Огняново на залива от към гората.Не знам колко градуса е водата,но беше пълно капо не само при мен(където си"счупих" краката от обикаляне с мухарката).Всеки който съм питал ми отговаряше едно и също-"Няма нищо колега,слаба работа!".Та за тия два дни едва 3 костура, ГОЛЯМ РЕЗИЛ!Да не говориме за клена хал хабер си няма да кълве
Какво се случва с тази риба не знам. Иначе времето беше много топло не пропуснах плажа 

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Май е време да го атакувам със сърфа 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Сърф си карай на морето,такива като тебе с ловната пушка ги свалям 

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
ти да не си от тия дето от сутринта нищо не са хванали, ама лодките (и сърфовете) по обяд им "плашат рибата"TRANSKI RIBAR написа:Сърф си карай на морето,такива като тебе с ловната пушка ги свалям

Миналата неделя ходихме на огняново до стената, улова беше 2 костура около 20см. една каракуда и много слънчаци
. До нас хванаха бяла риба на дъно и това беше за цял ден.

-
- кандидат преподавател
2 костура и 200 слънчака за цял ден водата би трябвало вече да се е стоплила.

а какви бели имаше преди 2години пак са го измрежарили.

а какви бели имаше преди 2години пак са го измрежарили.

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
аз като цяло и сутрин и вечер не хващам,просто го бъзкам другаря ЧирусТедо написа:ти да не си от тия дето от сутринта нищо не са хванали, ама лодките (и сърфовете) по обяд им "плашат рибата"TRANSKI RIBAR написа:Сърф си карай на морето,такива като тебе с ловната пушка ги свалям

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
Благодаря на всички за споделеното инфо . Ще се пробваме все пак в неделя , язовира ми е един от любимите. Пък каквото сабя покаже.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Точноnaskobo написа:колега, потърси маалко в " информация за водоемите"- Софийския раздел, има и отделни теми за Огняново, попитай там.Но накратко всеки ден е различно-наслука !

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!