Протеинови топчета

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
FriX
новобранец
новобранец

Протеинови топчета

Мнение от FriX »

Здравейте колеги. Надявам се почечето от вас знаят за какво говоря : (протеиновите топчета). Някой ако може да ми каже какво най-често се хваща с тях и къде да отида, където да кълве на тях :) Благодаря предварително 8)
Изображение
Най-добрият спорт в света е РИБОЛОВА :)
Аватар
zaribanask8
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Протеинови топчета

Мнение от zaribanask8 »

FriX написа:Здравейте колеги. Надявам се почечето от вас знаят за какво говоря : (протеиновите топчета). Някой ако може да ми каже какво най-често се хваща с тях и къде да отида, където да кълве на тях :) Благодаря предварително 8)
Човек има доста такива теми в България рибата не е свикнала на топчетата, ако ще ловиш с протеинки трябва сам да си направиш защото излиза по-евтино, естествено може и да си купиш, но излиза в повечко парите.Или прави като мен-карай си с царевичката :)
Викат ми Николаев :)
cucko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от cucko »

zaribanask8 написа:
FriX написа:Здравейте колеги. Надявам се почечето от вас знаят за какво говоря : (протеиновите топчета). Някой ако може да ми каже какво най-често се хваща с тях и къде да отида, където да кълве на тях :) Благодаря предварително 8)
Човек има доста такива теми в България рибата не е свикнала на топчетата, ако ще ловиш с протеинки трябва сам да си направиш защото излиза по-евтино, естествено може и да си купиш, но излиза в повечко парите.Или прави като мен-карай си с царевичката :)
Ами той човека не знае как да ги ползва ти се обяснаваш в производство?
Най-лесно е можеше да му предложиш водоеми като Богров ако е от Сф. и там кълве на почти всякакви топчета стига да се научи как се използват!Така също може да попита всеки рибар на място на какво взима и т.н.
Много далече е до направа на топчета или освен ти да му направиш някои твои ловящи!
За царевичката е ясно, но и там има плюсове и минуси!Затова не ми се обяснава...
Грехота е да убием трофейни риби!
Дайте им втори шанс!
Аватар
FriX
новобранец
новобранец

Мнение от FriX »

Благодаря колега :) Аз си ги бях купил готови в кофичка и знам как се слагат на въдицата, но просто с тях не хващах и затова питам къде да отида. За жалост съм много далеч от София :(
Изображение
Най-добрият спорт в света е РИБОЛОВА :)
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”