ЗРА на първо четене...?

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
doktora666
новобранец
новобранец

ЗРА на първо четене...?

Мнение от doktora666 »

Нищо ново :? Няма го контрола пак!
http://www.parliament.bg/bg/bills/ID/13559/
Аватар
begleca_sv
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: ЗРА на първо четене...?

Мнение от begleca_sv »

а защо не приемат наи сетне един смислен закон да забранят професионалните рибари с мрежите и лотките та като идем за риба да има не да ловим само дребосъци само тук и в Ромъния го има това жалки сме сега няма риба за сметка на това целия бряг по река Дунав покраи Свищов е осеян с мрежи а по реката лодките се разминават като на състезание изроди не се наядохте !
Обичам природата, но не само на картинка !!!
ebonov
новобранец
новобранец

Мнение от ebonov »

Трябва да има някаква квота за риболов, не може 100 човека да тарашат Дунава с лодки и да прибират всичко маломерно .Никой не ги закача за нищо!!!
Аватар
Whassup
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Whassup »

Бих дал пример с Германия, защото не съм сигурен за другите държави, в Германия риболова с мрежи е забранен, никой няма право да хвърля мрежа, затова там бъка от риба.
Аватар
begleca_sv
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от begleca_sv »

не само в Германиа ами и почти навсякаде един рибар ми сподели че се говорело да ги забраняват ама чуваи хуио мн сме бедни това е истината мн хора се прехранват така но въпреки това ме дразни аз също плащам билет и през годината праскам пари за какви ли не рибарски пособиа и да няма риба ужас :oops: от 15 години сам рибарче и на тач голямата река Дунав рекорда да ми е 1.500 бяла риба тва е смях а мрежарите вадят ли сомове и тулстолопи по 20 кг вадят :?
Аватар
Whassup
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Whassup »

Тези билети като ги плащаме, поне зарибяват Дунава ( ели поне така казват :D ). Преди около седмица пуснали 100 000 шаранчета в Реката, и какъв е смисъла, след като по-голямата част от тях ще бъдат уловени в мрежите на рибарите. В тая държава всичко е шит и според мен нищо нема да се оправи скоро, още по-малко пък да обърнат внимание на риболова.
martinskype4
новобранец
новобранец

Мнение от martinskype4 »

И тия ни излъгаха най- нагло. Спомняте ли си изявленията им като взеха властта, че ще криминализират бракониерството. Къде са сега обещанията им? И къде е оптимистът Ивака. Завършени лъжци като всички други.
Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от ribolovcho »

а токаджийте кой да спре..знам един който е горска стража,вуйчо му работи във министерството по горите и ходи всеки божи ден безнаказано за риба с ток..колко риба ловят само ако знаете....и даже я раздават на хората без пари щото няма какво да я правят..и след 2 часа пак са в реката...те това трябва да се спре..токаджийството..кажете ми някакъв твлвфон да се обадя и да кажа на когото трябва за тази групировка
Изображение
Най добрите са тук
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Whassup написа:Тези билети като ги плащаме, поне зарибяват Дунава ( ели поне така казват :D ). Преди около седмица пуснали 100 000 шаранчета в Реката, и какъв е смисъла, след като по-голямата част от тях ще бъдат уловени в мрежите на рибарите. В тая държава всичко е шит и според мен нищо нема да се оправи скоро, още по-малко пък да обърнат внимание на риболова.

Тука си е Ивака, разликата между него и вас е, че е излъган в очите и продължава да бъде лъган. :evil:
Аватар
begleca_sv
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от begleca_sv »

и при нас ток и бомби ама смеи ли да каже нещо на боб слея в Свищов като държи целиа центар барабар с полициата :shock:
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”