Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

КЕФАЛОВИ - 2011 г.
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: КЕФАЛОВИ - 2011 г.
на кое място е слукатаАматьора Бс написа:Сори за дубъла
-
- научил се да хвърля
Някой знае ли на Кранево как е положението, мисля май да отида утре сутринта за илария и в краен случей попчета ? Пак ако има надъхани да идват с мене да пишат или да звънат на 0888006142 (този е само за няколко дни, защото снощи ми падна другия зад сцената и немогат още да го извадят
). С кола съм и живея до центъра във Варна.

Днес в Бургас, плажа на солниците - 4 мерни иларии и две добри платерини, малко над и малко под 40см. Рибата се активизира около 9.15ч., когато подухна съвсем лек бриз, кълвеше през 15-на минути, силни удари при малките и по-леко пипане при едрите. Доволен съм, едната риба ми е личен рекорд на солниците.
-
- научил се да хвърля
за 3 дни на траката - 3 добри риби. колегите харпунджии общо взеха към 18-20 кефала и платерини. ще сменям стоянката май.
Браво колега хубава топалкаАматьора Бс написа:ето

-
- научил се да хвърля
dianstefanov89 написа:Някой знае ли на Кранево как е положението, мисля май да отида утре сутринта за илария и в краен случей попчета ? Пак ако има надъхани да идват с мене да пишат или да звънат на 0888006142 (този е само за няколко дни, защото снощи ми падна другия зад сцената и немогат още да го извадят). С кола съм и живея до центъра във Варна.
Току що се връщам от там и положението е отчайващо...Нито иларията кълве нито попчето бях с един приятел хванахме двамата 15 попчета

Този уикенд, на палатковите места на Шкорпиловци, за двата дена общо 24 иларии и 4 платерини......като цяло тегав риболов...и двата дена лових само сутрин, до към 10,30....следобедите не съм пробвал...спорна седмица на всички
0885022272 / 0885897615
-
- научил се да хвърля
В такъв случей ( много ти благодаря за инфото!) се мятам на шкорпиловци
Така или иначе съм си купил червеи, ако има желаещи да звънят тази вечер, защото утре сигурно раничко ще тръгна. Амм да питам, има ли вълни 

Сори за късното включване, но баща ми събота беше до Естакадата и е имало отпреде дълга - дълга мрежа ....не са взели нищо там.....а, аз бях на около 400 м от носа....доста нататък
0885022272 / 0885897615
-
- научил се да хвърля
Направих една разходка до шкорпиловци
Метнах два пъти и си прибрах нещата.Имаше още хора и те прибраха също и си тръгнаха. Много гаден вятър....

Неделя сутрин 6:10-11:00 на шкорпиловци 2 платерини 25-30 сант. 10 барбуна
не яде нещо
пробвахме и бомбарда резултата е 0
даите други дестинации за успех
не яде нещо
пробвахме и бомбарда резултата е 0
даите други дестинации за успех

- marto951005
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Здравейте,
знаете ли на фечоза дали ще има резултат.Смятам събота и неделя да хода и ще си зема такъмите ама незнам нито дали ще има нито на каква стръв да пробвам смятах на мида защото там има доста в момента на плиткото, но ако се наложи и червеи ще се копуват
знаете ли на фечоза дали ще има резултат.Смятам събота и неделя да хода и ще си зема такъмите ама незнам нито дали ще има нито на каква стръв да пробвам смятах на мида защото там има доста в момента на плиткото, но ако се наложи и червеи ще се копуват

-
- научил се да хвърля
Марто не си "копувай" чевеи, защото на "фечоза" няма риба
Вчера бях на плаж там, както и оня ден, и имаше рибари които невадеха нищо.Само един вчера изкара една малка иларийка.И попчета няма също(поне доколкото видях докато се гмурках).

Тук си е рибата, но не яде. Плуващите казват, че виждали големи пасажи по повърхността, и аз днес ги бих по главата с бомбардата на Петрол, но не яде. Някой знаещ да каже защо-кислород ли и липсва, хайвер ли ще хвърля

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
При 24* на водата,надали има липса на кислород.
И освен това си е доста бистра за това време на годината - учудващо за мен де.
И освен това си е доста бистра за това време на годината - учудващо за мен де.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА