Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

Ролца от раци?
Модератор: Paublo_Eskobar
- sandy
- ще става разбирач
Ролца от раци?
Та да ви запитам колеги някой пробвал ли е на тях по конкретно за клен?
Мисълта ми е ако ролцата се нарежат на кубченца и така се закачат на куката дали ще е добра стръв за кефала?:)
Преди години съм имал много уловени кленове на истинска мръвка от рак и се чудя на тези примерно от Билла дали ще налита
Мисълта ми е ако ролцата се нарежат на кубченца и така се закачат на куката дали ще е добра стръв за кефала?:)
Преди години съм имал много уловени кленове на истинска мръвка от рак и се чудя на тези примерно от Билла дали ще налита

- AL KAPONE
- кандидат преподавател

Последно промяна от AL KAPONE на Чет Юни 14, 2007 12:03 pm, променено общо 1 път.
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
- sandy
- ще става разбирач
Ами те са крехки, но......ако си забелязал се цепят и някакси се разделят по дължината на ролцето и идеята е такава че като се нарежат да се закачат така ......
как да го кажа, абе по обратната посока на цепенето на ролцето! май не стана много ясно но ще пробвам сега в събота и в понеделник ще пиша как е!
Пък и аз няма да замятам стръвнишката а ще оставя стръвта да се носи по течението!:)

Пък и аз няма да замятам стръвнишката а ще оставя стръвта да се носи по течението!:)
-
- разбира нещата