Как е на яз. Ал. Стамболийски?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
Христо Илиев
новобранец
новобранец

Как е на яз. Ал. Стамболийски?

Мнение от Христо Илиев »

Колеги интересува ме ловят ли се в момента някакви хищници на язовира и в кой район, че мисля да го посетя това райско кътче, ама не съм ходил от 3 - 4 години. Ако някой може да помогне, ще му бъда много благодарен!
На отсрещния бряг винаги кълве повече!
Аватар
decer
новобранец
новобранец

Мнение от decer »

Колега на 09.06(събота) ходих на Крапешкия мост(предполагм знаеш къде е ).Язовира е доста пълен още 1 метър и ще прелее през моста.

Значи дава костур(средна големина) на малка рибка(на друга стръв пробвах не иска).На подвижна плувка или на чип,понеже от моста няма нужда да се хвърля надалече.Аз отидох късно и не хванах много(преди това пробвах по надолу за каракуди но не бутна) но колеги които са отишли сутринта на ранина към 11,00 часа вече бяха напълнили живарниците .По обед поспря да бута ,само от време на време(1-2 на час).Така че сутрин му е цаката.Докато бях там един колега на дъно на рибка извади и един смадок(големичък).
Надявам се да съм ти помогнал 8)
Аватар
Христо Илиев
новобранец
новобранец

Мнение от Христо Илиев »

Благодаря ти колега, а за сомчета нещо чува ли се, че там излизаха и хубави сомчета когато ходих за последно през септември 2003 мисля че беше? А имаш ли представа докъде може да се стигне след моста, че аз най-много съм стигал до там, където се спуска едно пътче от с. Градище. По нататък има ли места и проходимо ли е? Ако някой знае нещо и за местата между Крамолин и Горско Косово нека да сподели, за да знам накъде е по-добре да се насоча.
Аватар
Христо Илиев
новобранец
новобранец

Мнение от Христо Илиев »

Хайде, колеги развържете езиците и дайте прясно инфо, че след два дена заминавам а още не знам къде?
gogolisec
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от gogolisec »

Здравей, колега от Плевен!. Този язовир беше райско кътче преди доста години-т.е. преди да го дадат на арендаторите да го разсипят и него както всички останали. Колегата decer ти е писал правилно, само дето не е споменал, че нивото постоянно се променя и това разбира се оказва влияние на активността на рибата. Ако отцелиш момента може и да ти излезе късмета. Ако минеш през Крамолин и слезеш на голямото езеро хващаш на дясно покрай вилите докато свърши пътя. Там има доста удобни места и за хищник и за червеноперки. Заливът е достатъчно дълбок и завърта доста риба в него.Пожелавам ти успех и да пишеш какво си направил! :lol:
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка :D "
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”