Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Прекръсти си ника на "Капучино"chirusa_bg написа:Хахах, аз почнах много да се повтарям с гредите, вече ме е срам![]()
Вчера спининг на Челопечене- греда
- CERRUTI
- сериозен играч
Днес брат ми е бил на Враждебна(при Батареята) излезнали много линчета-малки.За съжаление някои колеги покрай тях ги задържали(дано им приседнат)...А ще бъде толкова хубаво ако се завъди добра популация на лин там!!!

- MITKO70
- кандидат преподавател
Като прегледах темата ,положението на Искъра не е по различно и сега.До сряда излизаха епизодични каракуди,костура през 1-2 дни прави фурор привечер.Като тръгнах онзи ден,се обадиха и няколко платики на колега до нас,но като цяло е слабо.Язовира започва да си тревясва от водорасли и стават проблем.Миналата събота-неделя много лодки спуснаха колеги,но при тях,а и при нас резултата от тролинга нулев.Някой бяха хванали по някой друг костур,платика в Боришкия,Пиратския залив,но това за цял ден
На пръчки с рибета за хищник също няма резултат за сега.Това е положението от към резервата за сега,ние сме там,точно срещу бункера ,ще продължаваме да я търсим,днес се качвам пак.

Всичко може,но не всеки го можe.

- crazybot
- фен клуб-скобар
Още миналата година лятото като ходих хванах сигурно 10 линчета по 2 сантиметра. Може скоро време да се завъди стабилна популация (ако вече не е)CERRUTI написа:Днес брат ми е бил на Враждебна(при Батареята) излезнали много линчета-малки.За съжаление някои колеги покрай тях ги задържали(дано им приседнат)...А ще бъде толкова хубаво ако се завъди добра популация на лин там!!!
На ОГНЯНОВО. От 23.06-18,00ч. до 24.06- 9,00ч. на 100 метра преди първия залив, в една дупка до изкопите, шест човека на плувки-1костур и 1 сулка за чиято съдба се скарахме.
От мирните- няколко линчета.
На дъно-НИЩО!
На дъно-НИЩО!
MITKO70 написа:Като прегледах темата ,положението на Искъра не е по различно и сега.До сряда излизаха епизодични каракуди,костура през 1-2 дни прави фурор привечер.Като тръгнах онзи ден,се обадиха и няколко платики на колега до нас,но като цяло е слабо.Язовира започва да си тревясва от водорасли и стават проблем.Миналата събота-неделя много лодки спуснаха колеги,но при тях,а и при нас резултата от тролинга нулев.Някой бяха хванали по някой друг костур,платика в Боришкия,Пиратския залив,но това за цял денНа пръчки с рибета за хищник също няма резултат за сега.Това е положението от към резервата за сега,ние сме там,точно срещу бункера ,ще продължаваме да я търсим,днес се качвам пак.

Риболовци.
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Това е n-тия негативен отзив за Огняново,gatyo написа:На ОГНЯНОВО. От 23.06-18,00ч. до 24.06- 9,00ч. на 100 метра преди първия залив, в една дупка до изкопите, шест човека на плувки-1костур и 1 сулка за чиято съдба се скарахме.
На дъно-НИЩО!
Направо съм объркан,а това ми беше най-добрата дестинация до София от поне 20 години!!!
- akoto13
- ще става разбирач
И аз снощи за 4 часа извъртях здраво капо на Огняново.Днеска ме изгони времето.А имах голями надежди за сполучлив двудневен излет 

На вратата пише: "ЖЕНИ". Влизам и гледам - тоалетна!
- jasonsmith
- разбира нещата

Тия двете излязоха на стръв пуканка, аромат ягода. Имаше още десетина по-малки, и много костур и червеноперки.
Мястото е в района на Щъркела, урагана ме изгони рано-рано.
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
jasonsmith написа:... и много костур и червеноперки...
Костура на какво го лови?
- jasonsmith
- разбира нещата
на същия такъм за платики - стръв торен + бял. Сравнително дребен излиза, едрият само гони дребосъка, пробвах го на спининг- неще. Другият път ще пробвам и на рибета.G.Petkov написа:jasonsmith написа:... и много костур и червеноперки...
- ben_lyusien
- вече хвърля и на тежко
Нище на рибе за цял ден 2 на рибе а на пинки 3бр.jasonsmith написа:на същия такъм за платики - стръв торен + бял. Сравнително дребен излиза, едрият само гони дребосъка, пробвах го на спининг- неще. Другият път ще пробвам и на рибета.G.Petkov написа:jasonsmith написа:... и много костур и червеноперки...

Днес на Искъра дефилето пълна трагедия! Реката някъде след Луково става оранжево-кафява и за АБСОЛЮТНО никакъв риболов не важи. Ако някой знае какво я прави толкова мътна поне да сподели, че разочарованието е голямо! 

-
- научил се да хвърля
колеги даите некво инфо за искъра от към шипоченския залив дали дава платиката на плувка.

- ben_lyusien
- вече хвърля и на тежко
Колега ти не четеш лиilia93to6kov написа:колеги даите некво инфо за искъра от към шипоченския залив дали дава платиката на плувка.![]()

Или просто да си питаш профилактично,от откриването до сега има сигурно 100 теми за Искъра даже и над твоито питане има 2 платики в един кеп на колега,а да не говорим ,че само си питаш ама вземи и кажи и ти къде и какво пък може и да ти отговорим и ние