Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Струма и скобарите
Струма и скобарите
Здравейте колеги, още от как откриха риболова се мъчим да хванем тия пусти скобари,ма нещо не става аз ли съм забравил как се ловат незнам
та вчера бехме на реката,чичо ми извади един скобар кило и нещо и много дълаг за пръв път виждам толко дълаг.А при мене само мрени,в добро темпо ма скобарите пасуват въпреки ,че през повечето време ловех на троха.Мрените не зимаха на троха,ма как сложех бел и почваха,храних с бел червей с машинката го вкарвах и много трошки с малко подхранка.Сутринта пробвах с близалката ма нещо аз ли не умеем с нея да ловим рибите ли не искаха да кълват така незнам,с бурето на изтичане хванах сигурно двойно повече.И при едно изтичане на бел червеи усещам различно поведение на рибата,прикарвам я до брега и най-сетне скобар,не е кой знае с какви размери ма е скобар
после извадих и още един той па даже по малак,по едно време идват един колеги гледам позната физиономия, а то чичо Коле после и Венци мина запознахме се и с него и така приключи и тоя излет.Ето и снимки:

Това е сигурно е най-големата мрена каде съм хващал,на снимката не си личи много ма беше доста едра.

това е скобара на чичо ми

а това мойте

И накрая резултата

И след това

Това е сигурно е най-големата мрена каде съм хващал,на снимката не си личи много ма беше доста едра.

това е скобара на чичо ми

а това мойте

И накрая резултата

И след това

Последно промяна от Trout на Нед Юни 26, 2011 8:49 am, променено общо 2 пъти.

- tamihal
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Струма и скобарите
Хубави риби...

-
- ще става разбирач
Страхотни риби

- tiktak
- ще става разбирач
Ей, такава мряна не бях виждал скоро. Над 30 санта е. Браво!
И поздравления за финала на риболова
!
И поздравления за финала на риболова

- snejeco
- новобранец
- Обратна връзка:
Браво колега, страхотни попадения.
- jean11
- вече хвърля и на тежко
За рибите БРАВО!Обаче на госпожата по български език и литература да и кажеш,да си върне заплатите
.

Дърпай и не му отпускай!
- Trueplayer
- новобранец
Направо ги подминавай такива забележки,а иначе за излета браво,а важно е да кажеш кога хвана скобарите ? Преди или след като се запозна с чо' ВенциTrout написа:Отново ли това че става форум по правопис

Те(рибите),както и други животински видове,са неразделна част от природната среда на човека и неговото отношение към тях е израз на степента на културното му равнище.
-
- сериозен играч
Trout написа:Единия преди това другия след като се запознахме