Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

РЕЙТИНГА?
Модератор: sapuna
РЕЙТИНГА?
Логични са аргументите против точковата система за рейтиг на участниците във форума- отнемане на точки поради дребни заяжданици или добавяне "защото ми е приятел" и т.н. По-важното и полезното според мен е, че рейтинга стимулираше добри дела- издържани теми, хубави снимки, пускане на рибата и т.н. А и много по-лесно е просто да се вдигне рейтинга на колегата пуснал хубава тема, например, отколкото коментари: "супер", "страшно, "върха" и т.н.
Аз лично нямам висок и не съм се стремил към рейтинг, нямам време за редовни излети, така, че не е лично
Аз лично нямам висок и не съм се стремил към рейтинг, нямам време за редовни излети, така, че не е лично

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
- batlar
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Re: РЕЙТИНГА?
[quote="naskobo" ]По-важното и полезното според мен е, че рейтинга стимулираше добри дела- издържани теми, хубави снимки, пускане на рибата и т.н. А и много по-лесно е просто да се вдигне рейтинга на колегата пуснал хубава тема, например,
съгласен съм с теб колега
съгласен съм с теб колега

- ben_lyusien
- вече хвърля и на тежко
Аз пък не съм съгласен защото имаше хора с 500 реитинг без пусната никва тема освен да брависват само така без е наи добре а не на кои как му скимне да вдига или сваля реитинг на колеги
Да не говорим,че хора с много споделени излети бяха с 0 реитинг такаче съм против
Да не говорим,че хора с много споделени излети бяха с 0 реитинг такаче съм против
- Whassup
- ще става разбирач
Аз изобщо не знам как да си вдигам рейтинга и кой ми го вдига.
Винаги съм бил ПРОТИВ репутациите, идеята по принцип е добра, но тук просто не сме дорасли за такива неща 

- R.Nedelchev
- научил се да хвърля
Мънцата написа: идеята по принцип е добра, но тук просто не сме дорасли за такива неща

- ivelin_1976
- разбира нещата
Жалко, но това е самата истина. В този си формат репутацията беше показател единствено за факта, кой колко приятели има и да се надпреварват как да си я увеличават. Факта, че колеги с по 50-60 мнения във форума и без нито една пусната тема за повече от 2г. имаха по 200-300 репутация.Мънцата написа:Винаги съм бил ПРОТИВ репутациите, идеята по принцип е добра, но тук просто не сме дорасли за такива неща
shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY 

- batlar
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
ами най добре е да се направи автоматично вдигане на репутацията на 10 пуснати теми в раздел къде кълве или моя излет така репутация ще имат тези които споделят с останалите а не само да четът темите и нишо повече 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Хм ... и аз гледах малко скептично в началото,но като че ли имаше някаква полза от репутацията.
За мен това най-вече важеше в "Продава". Видех ли минусова или нулева си имах едно на ум.
хиляди мнения и минусова репутация.
съгласен или просто съм приел за полезен и на място.
За мен това най-вече важеше в "Продава". Видех ли минусова или нулева си имах едно на ум.
Да,и това може би не бе правилно,но по-бих имал доверие на такъв колега от колкото на някой сivelin_1976 написа:...репутацията беше показател единствено за факта, кой колко приятели има
и да се надпреварват как да си я увеличават. Факта, че колеги с по 50-60 мнения във форума и без
нито една пусната тема за повече от 2г. имаха по 200-300 репутация.
хиляди мнения и минусова репутация.
А това наистина бе удобно и не само за пусната тема.Давал съм плюс и за отделен пост с който съмnaskobo написа:...А и много по-лесно е просто да се вдигне рейтинга на колегата пуснал хубава
тема, например, отколкото коментари: "супер", "страшно, "върха" и т.н.
съгласен или просто съм приел за полезен и на място.

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!