Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
ама аз питам за шипоченския заллив.
а тия платики не са хванати там.тия платики са хванати на Щъркела от другата страна на язовира.не съм ли прав.

В петък на Искъра,около Римският мост-19бр. платики,основно дребни,бях забравил да взема торен червей,лових на бял и сигурно затова бяха дребнички.
Хубавото на лошото в случая е, че се появи доста информация за линчета, а миналата година нямах нито едно за разлика от предишните години редовно, предимно маломерни, които пусках, разбира се. Мислех, че са изчезнали по някаква си причина. Ако поне половината рибари проявят малко разум и не ги унищожават може в близко бъдеще да си имаме хубава риба на 30-40 км. от вкъщи.gatyo написа:На ОГНЯНОВО. От 23.06-18,00ч. до 24.06- 9,00ч. на 100 метра преди първия залив, в една дупка до изкопите, шест човека на плувки-1костур и 1 сулка за чиято съдба се скарахме.
От мирните- няколко линчета.
На дъно-НИЩО!
....ако покрай Кремиковци не видим и язовира някоя сутрин ограден с табели "Частна собственост" и "забранено всичко"...
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Здравейте , отскоро преглеждам форума и днес реших да споделя за моя успех на язовир-Ялботина , за 24 часа един шаран 2кг. един амур-3кг ,лин килограм и около 15 каракуди около килограм и малко(направо чудовоща) имахме и няколко неуспешни удара.
- akoto13
- ще става разбирач
Kъм 12 отскочих до Челопечене.Захраних и за 10 минути хванах 4 хубави червеноперки.После задуха силен вятър и нещата приключиха.Хората около мен си бяха хванали доволно.Явно след вчерашното лошо време рибата се е размърдала.
пс:Айде да минава работната седмица и пак да пала за Огняново.Влюбих се в тоя гъол, въпреки последните разочарования
пс:Айде да минава работната седмица и пак да пала за Огняново.Влюбих се в тоя гъол, въпреки последните разочарования

На вратата пише: "ЖЕНИ". Влизам и гледам - тоалетна!
-
- новобранец
колеги може ли някои да ми каже как се стига до езерата на световрачане и има ли раци в тях
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
naskobo написа:....ако покрай Кремиковци не видим и язовира някоя сутрин ограден с табели "Частна собственост" и "забранено всичко"...
Наско, дано не си "лош" пророк - ако и това се случи, вече няма да има накъде.
Освен на "Богров-платеното"

А това лято в плитчините на яз.Огняново имаше стотици хиляди новоизлюпени малки рибки, вкл. и на бялата риба. Огромни ята тазгодишни рибета, само да не ги изядат костурите!
- BACARDI
- научил се да хвърля
На Панчарево е същата ситуация с малките рибета ври просто нз какви са но са страшно много и костурите гонят постоянноG.Petkov написа:naskobo написа:....ако покрай Кремиковци не видим и язовира някоя сутрин ограден с табели "Частна собственост" и "забранено всичко"...
Освен на "Богров-платеното"!
А това лято в плитчините на яз.Огняново имаше стотици хиляди новоизлюпени малки рибки, вкл. и на бялата риба. Огромни ята тазгодишни рибета, само да не ги изядат костурите!
http://aquaristicabg.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Те 80% сигурно са слънчациG.Petkov написа:naskobo написа:....ако покрай Кремиковци не видим и язовира някоя сутрин ограден с табели "Частна собственост" и "забранено всичко"...
Освен на "Богров-платеното"!

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
- G.Petkov
topsoft написа: Те 80% сигурно са слънчаци
Не, за слънчаци не става дума. Рибките си бяха продълговати и плуваха на големи ята.Различни видове, на различна възраст.
- ben_lyusien
- вече хвърля и на тежко
- BACARDI
- научил се да хвърля
Хората там се оплакват от тия рибоци заради тях месните видове са ная изчезване това ако беше тука надали щеше да е такъв проблем ние сме такова племе че дори такава напаст бихме я докарали до изчезване .
http://aquaristicabg.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- GoriLLaz
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
- G.Petkov
Ясене,
Влез в "Синоптик" и ползвай картата от там.
Като увеличиш достатъчно мащаба, ще видиш пътя, който е отбивка в дясно от Бургас-София, след светофара на Д.Богров.
Друг е въпроса, че аз съм ползвал този път преди поне 4 години, така че бъди внимателен, има доста лоши участъци.
Влез в "Синоптик" и ползвай картата от там.
Като увеличиш достатъчно мащаба, ще видиш пътя, който е отбивка в дясно от Бургас-София, след светофара на Д.Богров.
Друг е въпроса, че аз съм ползвал този път преди поне 4 години, така че бъди внимателен, има доста лоши участъци.
-
- научил се да хвърля
колега този светофар за които говориш е от другата страна на гиола а колегата кадето пита зна4и там кадето е затръпан пътя продължаваш още около 200 метра на доло по главния път и от дясно има едни бетонови колони в тревата и покраи тях минава път ще го видиш по него се стига до червения кръст