Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

р. Дунав
Модератор: Paublo_Eskobar
р. Дунав
По река Дунав на последък нашумя риболова на сом на стръв : грозд от земен червей.. след забраната се очаква доста голям наплив от риболовци по реката.... Дунав е вдигнал нивото си с близо 70 см по местата с висок бряг около Белене... доста удобни места за риболов на сом се откриват доста нови местенца в района на Лемана... ами аз съм първа пъшка там
))) наслука!
Пиши на кирилица и се регистрирай!!!

Пиши на кирилица и се регистрирай!!!
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Силата колега това аз съм го писъл за река Дунав ама от име гост щото не се бях регнал.. от Свищов съм и лимана ми е на 5 км поччи всека вечер съм там , ако не съм на работа де.. там е голяма риболовна зона повече се набляга на мрежов риболов, но въдичарите по нищо не отсъпват на мрежовия риболов . Сом има. улова тази година е може би с 40% по добър от миналата. Реката покачва нивото си и това е просто супер за въдичарите.
Sladurkov s golemite sharani 

-
- новобранец
- Обратна връзка:
силата : може и с лодка обаЧе аз мисла Че е по удобно от брега в момент-а водата е много висока при лимана и е супер . има много добри места за вудиЧарски риболов .. просто не сме оЧаквали наоколо Че тази година ще е толкова добре всиЧко рибата кулве здраво не си играе.. фрашкано е с сом.. само ти требват 2-3 спининга с кука Но.1 или 0 тук в свищов има доста големи земни Червеи които са по добри за сом от колкото торните и се полуЧава направо приказка...

Решиш в неделя ще го постя
стига да не сдтане нещо
Само не спомена има ли силно течение трябва ли да са плоски оловата
Ако искаш остави си телефона и като дойда ще ти звъна да ловим заедно тамън да ми покажеш всичко
Ако трябва нещо друго да нося пиши
наслука

Ако искаш остави си телефона и като дойда ще ти звъна да ловим заедно тамън да ми покажеш всичко

наслука
каква любов, каква целувка
прет потъващата плувка
прет потъващата плувка
-
- новобранец
- Обратна връзка:
силата : 0887 637 011 или 0631/40163 Денислав се казвам теЧение ниама щото времето на последак е много спокоино .. следователно и реката е спокоина. земи си 2-3 спининга може и един само .. олово или плоско или ромб щото има дарвениа по лимана там с лодки карат дурвета и .. тук там закаЧа.. ама знам каде е Чисто и доста дулбоко има иами ..идеално за сом.. мноо комари само дет има :лол: ама те не са излезнали осте.. така Че леко ше мине
струв от тук ше си земем самоЧе се обади 1 ден преди да доидеш да се нагласиа и да набавиа струв и други..куки земаш Но.1 или 0 по големи може ама по малки не. ще те Чакам

-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Re: р. Дунав
ако говорите за лимана на ХТК-то то там риба няма , просто много мрежари има , за дребни риби може но за нещо по добро няма как
чух че миналата седмица са излезли много добри амури на енерго-влака
-
- новобранец
на 25.06.20011г. бяхме на Дунава, между Оряхово и устието на Огоста - пълно капо. От 3-4 дена нищо не кълве и водата непрекъснато спада. Едни пичове от Врачанско седели 4 дена с 15 дънни въдици нищо не са хванали и само един път са имали удар.
На следващия ден се преместихме на Гложене на Огоста - много силен вятър и никакво кълване нито на плувка нито на дъно. Според местните жители това е от времето.
На следващия ден се преместихме на Гложене на Огоста - много силен вятър и никакво кълване нито на плувка нито на дъно. Според местните жители това е от времето.
Това време мнг.обарка самата риба междо другото мнг.си калвеше преди 26.06 

m-kar.mobile.bg
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Някой обърна ли внимание,че темата е от 2004-та година! 
Туе вашата тема:
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=140&t=9396

Туе вашата тема:

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн