Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Малко Шарково?
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- научил се да хвърля
Re: Какво кълве на яз.Малко Шарково?
Рано му е за шаран още на М.Шарково както каза един колега по горе,а според мен добри места(там съм имал добри риболови) са на ръкава от към село Ружица и до самото начало на ръкава.
- stoqn24
- вече хвърля и на тежко
колеги скорошно инфо някои да е ходил? 4е нещо не ме сварта скоро мисля пак да се пробва
Ходих миналата седмица на Ружица (Бялата пръст),на ваглер на царевица изкарахме доста бабушки(200-300 гр.) но доста навътре,не знам защо не искаха да доближат брега.На дъно на спирала и царевица на куките,излизаше каракуда до 500гр. ама доста слабо.Шарана никакъв не се показаstoqn24 написа:колеги скорошно инфо някои да е ходил? 4е нещо не ме сварта скоро мисля пак да се пробва

-
- ще става разбирач
Здравейте колеги , имаше състезание на Шарково ако някой е ходил нека сподели на кой ръкав беше и как е протекло ?
На стената беше,доста слабо представяне.Които бяха от страната на Ружица имаха повече риба.stanilov написа:Здравейте колеги , имаше състезание на Шарково ако някой е ходил нека сподели на кой ръкав беше и как е протекло ?
слаба работа
добрата новина е,че са пуснали доста малки шаранчета 5-6 см
добрата новина е,че са пуснали доста малки шаранчета 5-6 см
Това да се чува, но миналата година бях свидетел как се прибират шаранчета по педя, на лудницата, и се чудя толкова ли са гладни тези хора...jey написа:добрата новина е,че са пуснали доста малки шаранчета 5-6 см

-
- ще става разбирач
Мисля , че беше в събота .
в събота на стената победител Иво Попов с 5,300 улов
СНОЩИ НАПРАВИ ЛИ СЕ - АМА РАЗБИРА СЕ
- stoqn24
- вече хвърля и на тежко
ако е истина 4е са пуснали много малки шаран4ета евала ама ме самнява дали и 1000бр да са пуснали но все пак нали трябва да о4етат деиност
и 1000 да са пуснали пак е нещо! пак е от полза! а ти колко пусна...извън торбата?
- stoqn24
- вече хвърля и на тежко
и 1000 да са пуснали пак е нещо! пак е от полза! а ти колко пусна...извън торбата? колега за последните 4-5 РИБОЛОВА на язовира ако искаш да знаеш сам взел двама души бяхме не пове4е от 5кг костур просто преди 2-3г уж пускали сом4ета и шаран4ета а знаеш ли колко пуснаха ?
- ivelin_1976
- разбира нещата
За пускането пускаха, но много колеги ги хващаха и пълнеха живарници. Миналата година сометата бяха около кило и каква касапница им се налагаше на торен червейstoqn24 написа:преди 2-3г уж пускали сом4ета и шаран4ета а знаеш ли колко пуснаха ?

shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY 

колеги някой ходил ли е наскоро на шарково какво в положението мои приятел наскоро уложи там трофеен костур 2.100 кг и то от брега да не се надява човек мисля да отскоча да пробвам ако някой има прясно инфо нека сподели