Капачка на макародържача за Berkley B2 13ft, 3.5 lb

Модератор: sapuna

kasabinho
разбира нещата
разбира нещата

Капачка на макародържача за Berkley B2 13ft, 3.5 lb

Мнение от kasabinho »

Здравейте,

загубих си пластмасовата гайка, която затяга макарата към макародържача. Макародържача е fuji, но не знам какъв размер и модел е за да си поръчам същия. Единственият вариант, за който се сещам е да тръгна по магазините и да пробвам дали някоя врътка от друга пръчка няма да съвпадне. Някой от Вас имал ли е подобен проблем и ако да как е успял да го реши?
Изображение
hristop
новобранец
новобранец

Re: Капачка на макародържача за Berkley B2 13ft, 3.5 lb

Мнение от hristop »

Според мен е трудна работа да намериш тази гайка, но мисля, че не е проблем да се направи на струг. Няма да е точно оригинална, но ще държи макарата.
Аватар
ivelin_1976
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivelin_1976 »

Свължи се с Видракс, те са вносители на Berkley и може да ти помогнат с намирането. http://www.vidrax-fishing.com/contact.html
shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY Изображение
kasabinho
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kasabinho »

ivelin_1976 написа:Свължи се с Видракс, те са вносители на Berkley и може да ти помогнат с намирането. http://www.vidrax-fishing.com/contact.html
Знам, вече говорихме, но няма да ми помогнат. Писах си и със support-a на berkley, ама и там нещо не се развиха нещата. Вече не се произвежда тази пръчка, въпреки че макародържача е на fuji, но за момента не знам как да му определя размерите, за да си поръчам такъв, който да съвпадне. Ще майсторим с един стругар, ако не си намеря от някоя евтина пръчка да съвпада.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”