Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Re: Риболова около Русе
Не е тук мястото колегаfamee написа:Здравейте колеги , ще помоля спинингистите да ми помогнат защото и аз се запалих по този вид риболов, и така нов съм в този риболов , и ще ви помоля да ми препоръчате някой прът като за начинаещ.Благодаря предварително

Не тръгвай с голяма кошница за гъби
Аз бях там и го видях как си лови рибки на щека и риби имашеbachoivo написа:Колега, ако рибата неще и захранка за 'илядо лева на златен поднос да и подаваш все тая.kaminero65 написа:Пичове чета,гледам,пак чета.Всеки се оплаква от Дунава.А напразно.Риба си има,въпрос на умение е да се лови.И ако някой все още не е разбрал - с трици маймунки не се ловят.А рибки се ловят с добра подготовка откъм храна и стръв.И подходящите такъми разбира се.
А я пусни някоя снимка да видим какво ловиш. Не ме интересуват такъми, захранки и стъв, но поне покажи една снимка на това, което си хванал.
Все пак колеги от цялото поречие на Дунав се оплакват, че неще рибата (справка в подфорума на тема р. Дунав). Нали се сещаш, че няма логика при 10000 човека с различна тактика и такъми да не кълве рибата, а при един да кълве, не се връзва нещо.
P.S. целта ми не е да се заяждам или нещо подобно, но просто твоето мнение е единственото, което е в противоположно на останалите незнам си колко хиляди и затова питам..
Колеги аз бях на Мартен два дена, ловя само на тежко на грозд торни червеи и попови прасета и резултата беше само сомчета от които най - големия беше 400 грама, а на брой бяха общо 7.
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Днес като ми мина махмурлука, т.е към 13:00 отидох с фидера зад корабната. За 4 часа 3 хубави платики и един добър морунаж. Такъв дъжд ме пра
Добре, че предвидливо сложих дъждобрана в колата
Едни колеги до мен измъкнаха едно сомче към 3-4 кила на торен и една бяла към кило на рибе...

Едни колеги до мен измъкнаха едно сомче към 3-4 кила на торен и една бяла към кило на рибе...
- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
Днес на текето само една таранка.Това за времето от 16.00 до 21.00 часа.Само някви попчета чоплеха стръвта(житото). Не знам от къде се навъдиха толкова попчета в това теке,но стават все повече. Изяждат хайвера на читавата риба.Устите им пълни с хайвер 

Above us only sky
На Текето от двудневен риболов в плиткажа яко се капутирах . Иначе момчето с мене хвана колкото да не е капо две амурчета 1кг и 2кг, които ще ги ловим другата година. Ще ходя на врачка, понеже сигурно някой ми е направил магия - от 5 риболова нямам класна риба, дори удар, някой ако знае добра да ми пише 

Вчера на втората буна под Дунав мост от 05.00 до 11.30 само две хубави таранки на фидер,основно за сом хвърляхме-стръв: попово прасе,дроб,торен червей.На спининг- НИЩО,нулева активност на распера!
http://www.fishing-mania.com/news/news_ ... d=17148112 .Една радостна новина най сетне , и дано поне половината да оцелеят от разни мрежи ,токове и тн.Наслука
Хвани и пусни !
-
- научил се да хвърля
Живей за днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде.
Spinning Fishing 2012
http://vbox7.com/play:63869c37d5" onclick="window.open(this.href);return false;
Spinning Fishing 2013
https://www.youtube.com/watch?v=gkhr7vv ... e=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false;
Spinning Fishing 2012
http://vbox7.com/play:63869c37d5" onclick="window.open(this.href);return false;
Spinning Fishing 2013
https://www.youtube.com/watch?v=gkhr7vv ... e=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false;
- Whassup
- ще става разбирач
Браво колега, радвам се, че хищника започва да става активен 

браво колега и по- големи ти пожелявам
пускай дребосъка ако искаш да хванеш ЙЕдро
- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Днес зад Корабната от 18 до 21:30 две платички , тип шамарче на фидера и едно сомче около 700-800гр. на дъно на торен. На фидера бях с манджа на Jaxon и бял на кука 12. Трите рибета си плуват обратно с пожелание и уговорки да се видим след 2-3 години

- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Дубру'тру, колеги!
Ще съм благодарен, ако някой ми даде инфо за района м/у безмитна и КТМ-то, т.е. възможен ли е достъпа с кола (бяха ми споменали че не пускали да се ходи там), ако не до къде може да се влезе; някой ако е ходил имал ли е успех в този район....общо взето нормалните въпроси
Благодаря предварително!
P.S. Е за тука става въпрос:

Ще съм благодарен, ако някой ми даде инфо за района м/у безмитна и КТМ-то, т.е. възможен ли е достъпа с кола (бяха ми споменали че не пускали да се ходи там), ако не до къде може да се влезе; някой ако е ходил имал ли е успех в този район....общо взето нормалните въпроси

Благодаря предварително!
P.S. Е за тука става въпрос: