Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

ПОПЧЕТА - 2011
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- научил се да хвърля
Re: ПОПЧЕТА - 2011
Току що се връщам от Каварна и Балчик и положението е трагично.Големи вълни и много силен вятър (особено на Каварна).Хванах 6 попчета на Каварна а на Балчик бях пълно капо.Дано се оправи времето до края на седмицата че мисля да ходя към Шабла.А колеги може ли някой да ми каже къде се намира тая Плоча около Шабла?Един познат каза че преди няколко дена вадил лихнуси и едра кая ама де е тая плоча 

Колеги,а за Поморие някакво инфо?
-
- научил се да хвърля
Днес към 9:30 влязохме в морето на Шабла и макар че по пътя времето не изглеждаше много добре не валя а дори в Шабла пекна и слънце.Влязохме с лодката вдясно от фара на Шабла и срутения мост и като се почна един риболов на попчета ... направо ги избихме за 2 часа и половина 3-ма човека 16 кг. много едра кая и лихнус.После помятахме и чепаре но там нямаше кой знае какъв резултат.Аз хванах едва 600 грама а единия приятел хвана близо кило и след това излязохме.Отидохме и до Тюленово да видим как е.Основно хората за попче хвърляха имаше и някой на чепаре но никой не взимаше после заваля и газ обратно.
Бравоthisiswar написа:Днес към 9:30 влязохме в морето на Шабла и макар че по пътя времето не изглеждаше много добре не валя а дори в Шабла пекна и слънце.Влязохме с лодката вдясно от фара на Шабла и срутения мост и като се почна един риболов на попчета ... направо ги избихме за 2 часа и половина 3-ма човека 16 кг. много едра кая и лихнус.После помятахме и чепаре но там нямаше кой знае какъв резултат.Аз хванах едва 600 грама а единия приятел хвана близо кило и след това излязохме.Отидохме и до Тюленово да видим как е.Основно хората за попче хвърляха имаше и някой на чепаре но никой не взимаше после заваля и газ обратно.

-
- новобранец
Вчера влязохме с братовчеда за попчета пред х-л Приморец. Към 7 часа бяхме нацапали вече в морето, времето беше спокойно. Тръгна много добре до към 8, после малка пауза и след леко изместване пак потръгна. В крайна сметка за около 2 часа, 3 килограма попчета.

братчеда ги дърпаше яко :

и накрая част от улова свърши така :

Това ми беше на мене лично, първото влизане с лодчица (макар и гуменка) в морето за риба. Изкефих се максимално
.

братчеда ги дърпаше яко :

и накрая част от улова свърши така :

Това ми беше на мене лично, първото влизане с лодчица (макар и гуменка) в морето за риба. Изкефих се максимално

-
- новобранец
колеги кажете някое добро място за попчета покрай варна..........10-15км в едната посока.....но мястото да не е за лодка че нямам такива екстри......нещо от буна-без петрол и бунта на Аспарухово.
- недялко радков
- ще става разбирач
Ами колега,ти изключваш двете най-добри места...
В момента около Варна няма да имаш успех,освен там и то само рано сутрин и след 18 часа.
Ако не държиш на качеството може да имаш някакъв успех на канала,иначе на Ной и на Панорама,но по принцип кая в момента има само на север от Балчик.
В момента около Варна няма да имаш успех,освен там и то само рано сутрин и след 18 часа.
Ако не държиш на качеството може да имаш някакъв успех на канала,иначе на Ной и на Панорама,но по принцип кая в момента има само на север от Балчик.
Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
Колега пробвай на 3-та буна на Кранево,от вътрешната страна с директен 7-8м.
- evgeni jordanov
- вече хвърля и на тежко
Ей това попче (черното) е голяма рядкост, поне аз съм го хващал много рядко де,
и си остава най-вкусното за мен (също и стронгила)

Ако някой знае, къде се хващат повече екземпляри от този вид, моля да сподели

Това, което не ни убива, ни прави по-силни!
На Дружба редовно си хващам по някоя друга негърка.Заставам на един камък(няма как да ти го обясня) и им пускам стръвта току пред устите.Те завалийките се виждат.За мен лично най-вкусното попче е тревното.На златни ,на яхтеното има стабилна популация от тях.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Евгени,това е татаркаята.
Верно че като я вадиш е екшън,но после омеква.
Месото - като на попа,ама това на татара е повече въздух де.
Не е като пясъчното или стронгила.Стегнато.
Верно че като я вадиш е екшън,но после омеква.
Месото - като на попа,ама това на татара е повече въздух де.
Не е като пясъчното или стронгила.Стегнато.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- plamen1977
- новобранец
Препоръчайте места за риболов на попчета в района на Созопол...Благодаря предварително!
-
- сериозен играч
От брега ли ще ловиш или от лодка?
татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба