Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

яз.Съединение/Бистра/
Модератор: sapuna
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Айдеее смях в залатаrino712 написа:Kosatkata i Ivak-ако не сте ходили скоро,не приказвайте-даже вчера са праснали 9кг амур-изключвам таранката,перката и кефала.И ако не знаете отдавна ги няма мрежарите и язовира е спокоен и дава доста добре-а амура е луднал,обажда се и шаран.Да не казвам колко много риба влезна от 1отнесен язовир.
p.s-Но вие сте големи спец. и казвате,че няма ok-ходете си за зарибителен материал на Бели Лом

Знаеш ли че аз съм собственик на отнесения язовир, да ти кажа ли колко точно и каква риба е влязла

Мрежарите са си там и щом те с километри мрежи ловят само уклей и дребосъци, на въдица какво ще се лови

Няма нужда да ходя вдигам телефона и ми казват какво върви, ако въобще върви нещо. Айде да не се обиждаме на спецове не съм такъв и никога няма да стана, просто знам какво става на този язовир

- dimitar_
- сериозен играч
Разгеле Иво , помогна и на мен , аз му имах мерак на Ястребино още от миналата година , тогава бях на гости в с. Ястребино и ме водиха на едни скали за бяла риба но не удари , иначе местото беше супер , но с кола до него не се стигаше и се налага да се носи багажа на ръка . Тогава не се учудих че не хванах хищник , защото мрежите се виждаха и с просто око , а каракуда си излизаше на директният телескоп , но за това сега да се бие път до там , няма смисъл .
Мислех тази вечер да тръгвам , но пак се заоблъчи и отвреме навреме си и гърми , та ако рано сутринта не завали най - вероятно ще отида на яз. Бели лом , или ще търся някой край път ...
Айде , дано ви е спорен уикенда на всички , а какво сме направили ще стане ясно вдруги ден !
Мислех тази вечер да тръгвам , но пак се заоблъчи и отвреме навреме си и гърми , та ако рано сутринта не завали най - вероятно ще отида на яз. Бели лом , или ще търся някой край път ...
Айде , дано ви е спорен уикенда на всички , а какво сме направили ще стане ясно вдруги ден !
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Стана ми интересно за Ястребино
около нова година гепихме един от пазачите на мрежарите или тамошните арендатори и го разпитахме хубаво, та човека каза че само по някой толстолоп и рядко шаран влизат в мрежите и то много рядко.
ако тези който ловят са хранили 10-тина дни може и да вадят по някоя риба
Незнам дали занете но преди години така го съсипаха с хранене в един по плитък залив и въртене на гриб всеки месец там, та така свърши шарана там.
Успех на колегите който ще ходят на риба, аз съм на работа

около нова година гепихме един от пазачите на мрежарите или тамошните арендатори и го разпитахме хубаво, та човека каза че само по някой толстолоп и рядко шаран влизат в мрежите и то много рядко.
ако тези който ловят са хранили 10-тина дни може и да вадят по някоя риба

Незнам дали занете но преди години така го съсипаха с хранене в един по плитък залив и въртене на гриб всеки месец там, та така свърши шарана там.
Успех на колегите който ще ходят на риба, аз съм на работа

- dimitar_
- сериозен играч
Ама и аз с целият си акъл тази сутрин в 5 часа се опитах да вляза на яз. Бели лом , беше невъзможно ! Пък от там обратно и се спрях чак на яз . Ломци , ама и там "ядох папура" , защото към четири следобед един дъжд с гръмотевици ме накара да нахвърлям всичко "насипно"в колата и по най - бързият начин да "възирам" !
Иначе от яз . Ломци почти съм доволен , хванах си петнадеситина едри бабушки и долу горе толкова раци , по язовира друго почти не излизаше , някои колеги са хванали по десетина каракуди (това по информация на пазача ) , та накратко , не мога да се оплача от липса на емоции днес . Между другото сега пак преваля и за утре не си правя илюзии , а направо ще отида на яз. Пчелина който е до града и там ако ще "камъни " да валят , не е страшно защото си е асфалт отвсякъде , а и подучувам че е тръгнала едрата каракуда , има си и щука и т. н. ...
Иначе от яз . Ломци почти съм доволен , хванах си петнадеситина едри бабушки и долу горе толкова раци , по язовира друго почти не излизаше , някои колеги са хванали по десетина каракуди (това по информация на пазача ) , та накратко , не мога да се оплача от липса на емоции днес . Между другото сега пак преваля и за утре не си правя илюзии , а направо ще отида на яз. Пчелина който е до града и там ако ще "камъни " да валят , не е страшно защото си е асфалт отвсякъде , а и подучувам че е тръгнала едрата каракуда , има си и щука и т. н. ...
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Колеги, за съжаление и ние НЕ отидохме на Бели Лом тая седмица
. Предвид нестабилнато време и факта, че разполагахме с ограничено време за риболов(събота вечерта трябваше да сме във Варна) отложихме излета.
Благодаря на kostkata, rino712 и всички които помогнаха с информация, излета все пак ще се проведе!

Благодаря на kostkata, rino712 и всички които помогнаха с информация, излета все пак ще се проведе!
Последно промяна от rikosheth на Нед Юни 17, 2007 6:31 pm, променено общо 2 пъти.

LIFE'S A GAME FISHING IS SERIOUS