Къде се намирам:
Мероприятия
Състезания и Първенства
naRiba.com

Форум

Втори риболовен турнир "Велики Преслав за чисти брегове"
Модератори: Павел Иванов, Кърцата
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Втори риболовен турнир "Велики Преслав за чисти брегове"
Здравейте!
На 24 април т.г. в гр. В. Преслав бе учреден Риболовен клуб "Чисти брегове - гр. В. Преслав". За съжаление Ваш екип не успя да присъства на събитието, което събра любители на тихия спорт от Шумен, Преслав, Търговище, Плевен. Във взаимодействие с ИАРА имаме вече реализирани акции по противадействие на бракониери в региона, а с помощта на община В. Преслав уреждаме клубно помещение в Спортната зала на старата столица. Първа задача на новоучредения клуб бе разбира се съдебната регистрация и тя ще бъде факт в следващите дни. По-важна близка цел обаче беше да организираме Втория турнир "Велики Преслав за чисти брегове", който по мнение на национални състезатели удобно се позиционира в спортния календар в края на м. юни. Това през 2011 г. са дните 25-26 юни /уикендът преди Петровден - празник на гр. В. Преслав/. Акцентът и този път ще бъде детската надпревара в първия ден от турнира, която се провежда в две категории: до 14 години и от 15 до 18 г. Благодарение на отзивчиви спонсори и подкрепата на местните администрации и СЛРБ-БЛРС, са осигурени много награди и стимули за участниците, а гостите ще се наслаждават на състезателни емоции, красива природа, хубаво време /дай боже/ и студени напитки.
Драги колеги, искрено се надяваме да приемете поканата ни да гостувате на Втория турнир "Велики Преслав за чисти брегове" - на яз. Тича, с. Ловец, като при желание ще Ви бъде осигурена нощувка в база на един от нашите спонсори за 10 лв./вечер.
Ето и условията:
Място на провеждане: с. Ловец – Коневско шосе
Дата: 25 – 26 юни 2011 г.
1. 25 юни от 10 ч – турнир за деца в две групи: до 14 г. и от 15 до 18 г.
2. 25 юни от 14 ч – тренировка за възрастни, записани участници
3. 26 юни от 10 ч – турнир за възрастни
ВАЖНО! Всички участници се явяват в 7.00 ч. в деня на старта – за жребия.
Регламент: Официални правила на Българска федерация по риболовни спортове за риболов на плувка в сладки води – 2011 г.; редовно заверен риболовен билет.
Такса участие: 10 лв. /само за турнира за възрастни/
Награден фонд: купи, медали, грамоти, парични и специални награди
Записване: до 23 юни /четвъртък/ или на място – при наличие на свободни сектори, на тел. 0897015326 – Е. Маринов и 0899902708 – Ст. Пенев.
Очакваме Ви във В. Преслав,
Георги Майсторски
член на УС и PR
GSM:0899877282
На 24 април т.г. в гр. В. Преслав бе учреден Риболовен клуб "Чисти брегове - гр. В. Преслав". За съжаление Ваш екип не успя да присъства на събитието, което събра любители на тихия спорт от Шумен, Преслав, Търговище, Плевен. Във взаимодействие с ИАРА имаме вече реализирани акции по противадействие на бракониери в региона, а с помощта на община В. Преслав уреждаме клубно помещение в Спортната зала на старата столица. Първа задача на новоучредения клуб бе разбира се съдебната регистрация и тя ще бъде факт в следващите дни. По-важна близка цел обаче беше да организираме Втория турнир "Велики Преслав за чисти брегове", който по мнение на национални състезатели удобно се позиционира в спортния календар в края на м. юни. Това през 2011 г. са дните 25-26 юни /уикендът преди Петровден - празник на гр. В. Преслав/. Акцентът и този път ще бъде детската надпревара в първия ден от турнира, която се провежда в две категории: до 14 години и от 15 до 18 г. Благодарение на отзивчиви спонсори и подкрепата на местните администрации и СЛРБ-БЛРС, са осигурени много награди и стимули за участниците, а гостите ще се наслаждават на състезателни емоции, красива природа, хубаво време /дай боже/ и студени напитки.
Драги колеги, искрено се надяваме да приемете поканата ни да гостувате на Втория турнир "Велики Преслав за чисти брегове" - на яз. Тича, с. Ловец, като при желание ще Ви бъде осигурена нощувка в база на един от нашите спонсори за 10 лв./вечер.
Ето и условията:
Място на провеждане: с. Ловец – Коневско шосе
Дата: 25 – 26 юни 2011 г.
1. 25 юни от 10 ч – турнир за деца в две групи: до 14 г. и от 15 до 18 г.
2. 25 юни от 14 ч – тренировка за възрастни, записани участници
3. 26 юни от 10 ч – турнир за възрастни
ВАЖНО! Всички участници се явяват в 7.00 ч. в деня на старта – за жребия.
Регламент: Официални правила на Българска федерация по риболовни спортове за риболов на плувка в сладки води – 2011 г.; редовно заверен риболовен билет.
Такса участие: 10 лв. /само за турнира за възрастни/
Награден фонд: купи, медали, грамоти, парични и специални награди
Записване: до 23 юни /четвъртък/ или на място – при наличие на свободни сектори, на тел. 0897015326 – Е. Маринов и 0899902708 – Ст. Пенев.
Очакваме Ви във В. Преслав,
Георги Майсторски
член на УС и PR
GSM:0899877282
- Георги Кръстев
- сериозен играч
Re: Втори риболовен турнир "Велики Преслав за чисти брегове"
Всичко е прекрасно, само прогнозата се дъни
. Дават го силен вятър и дъжд- демек буря.

Живей не така както трябва а така както ти искаш!!!
- Георги Кръстев
- сериозен играч
Честито на победителите и браво на организаторите. Турнира за мен беше един празник. Запознах се с хора с които от доста време си комуникираме по интернет и беше доста весело.
Ще кача малко снимки а останалите довечера.
Това е от тренировката, ловяха се предимно баби, редки каракудки и тук там някой платичка.

Веселата част

25.06.2011 Турнира за деца

Тук сме част от участниците, снимки на всички довечера, че не са ми ги пратили.
Аз успях да се вмъкна в челната тройка - 3-ти

Останалото довечера
Ще кача малко снимки а останалите довечера.
Това е от тренировката, ловяха се предимно баби, редки каракудки и тук там някой платичка.

Веселата част

25.06.2011 Турнира за деца

Тук сме част от участниците, снимки на всички довечера, че не са ми ги пратили.
Аз успях да се вмъкна в челната тройка - 3-ти

Останалото довечера

Браво!Браво!Браво!Ама какви сте ми красавци само.... 

-
- новобранец
- Обратна връзка:
Жоро, ти каза, че си трети и това е вярно, обаче да знаеш, че май стана леко объркване и са ви разменили местата със Свилен Земеделски. Ако бъркам, поправи ме. Днес пускам по риболовните магазини класирането. Хайде, наслука! 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
-
- новобранец
На печелившите ,честито!
Догодина живот и здраве,пак .
За какво объркване става дума,на купата ми пише 4 място?
Свилен З.

-
- новобранец
Пропуснах в предния пост да благодаря на организаторите.Получи се интересно състезание,със сравнително равностойни места.Рибата идваше и си отиваше,който успя да я задържи за по дълго...спечели.И една препоръка:Списъка с класирането който сте оставили по магазините е до 6 то място.Добре би било да бъде с всички участници. Поздрави!
- Георги Кръстев
- сериозен играч
Ако става въпрос за купите, при мен купата си е 3- место. А ако имаш в предвид, че сте объркали при класирането, няма как да стане Свилен е с 3810гр а аз съм с 3840 гр
п.п. Свилен да ме поправи ако греша
п.п. Свилен да ме поправи ако греша

- Георги Кръстев
- сериозен играч
Защо момчето което стана първи сте го оградили , да не би да сте му вдигнали мерника

-
- новобранец
- Обратна връзка:
Здравейте!
Явно всичко е наред с класирането, а подвеждането си е само при нас организаторите:)
Решението да се изнесе класирането на призьорите май го натрапих аз - бай Слави предлагаше да подредим всички резултати. Ще взема да го обобщя и ще го сложа тук.
Мен лично ме впечатли феърплея на всички вас и това, че си тръгнахме с усмивки.
Иначе благодарско за добрите думи по организацията - дано да задобряваме още. Мисля, че турнирът има потенциал да стане много силно регионално състезание, дори с по някой румънец!?
Хайде чао от мен, Жоро Майсторски
Явно всичко е наред с класирането, а подвеждането си е само при нас организаторите:)
Решението да се изнесе класирането на призьорите май го натрапих аз - бай Слави предлагаше да подредим всички резултати. Ще взема да го обобщя и ще го сложа тук.
Мен лично ме впечатли феърплея на всички вас и това, че си тръгнахме с усмивки.
Иначе благодарско за добрите думи по организацията - дано да задобряваме още. Мисля, че турнирът има потенциал да стане много силно регионално състезание, дори с по някой румънец!?
Хайде чао от мен, Жоро Майсторски
-
- новобранец
- Обратна връзка:
А, като питаш за ограждането - снимката я давах за медиите, та трябваше да покажем кой е победителя:)