Защо вече не пазарувам от този форум?

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
Андрей Д
новобранец
новобранец

Защо вече не пазарувам от този форум?

Мнение от Андрей Д »

Колеги, нека тук да споделим защо вече не пазаруваме от този форум - разочарования, некачествени стоки, неразумна цена, некоректни продавачи, за да си помогнем взаимно. Ето и моето мнение - продавачите са едни и същи, цените - толкова завишени, че не си заслужава да купуваш нещо "втора ръка" при положение, че ново е почти на същата цена и на трето място - на два пъти вече ми се случва да отида да купя нещо и то да се окаже в съвсем различно състояние от обявеното, обикновено "неразличимо от ново". Поздрави на всички.
Напълни душата, не торбата! Catch & Release!
Пазете чиста природата.
Аватар
pacho109
сериозен играч
сериозен играч

Re: Защо вече не пазарувам от този форум?

Мнение от pacho109 »

Дай имена :!: За цените -има си Гугъл ,сравняваш и ако ти отърва -купуваш.В Еконта-отвори и виж-като не е това дето пише-не го взимаш :!: Толкова просто и логично :idea:
Изображение
Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
Мънцата

Мнение от Мънцата »

Колега, темата въобще не е за тук :!: Това е правилния подфорум според мен :arrow: http://forum.nariba.com/viewforum.php?f=10
Аватар
Андрей Д
новобранец
новобранец

Мнение от Андрей Д »

Добре, съгласен съм - ако е за друг подфорум нека бъде преместена темата, важното е да има мнения по-въпроса.
Пазете чиста природата.
Мънцата

Мнение от Мънцата »

Андрей Д написа:...важното е да има мнения по-въпроса.
Ами моето мнение е, че май отново ще започне вечния спор за яйцето и кокошката и всички ще са по своему прави :D Аз съм съгласен с това:
pacho109 написа:За цените -има си Гугъл ,сравняваш и ако ти отърва -купуваш.В Еконта-отвори и виж-като не е това дето пише-не го взимаш :!: Толкова просто и логично :idea:
Аватар
begleca_sv
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от begleca_sv »

едни блесни спазарих с двама колеги ще видя какво ще пратят грешка направих не казах опциа погледни преди да платиш ако не е това което предлагат тва ще е пурво и последно пазаруване освен това и куриерите са поскъпнали много ............
Обичам природата, но не само на картинка !!!
Dimy
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Dimy »

pacho109 написа:Дай имена :!: За цените -има си Гугъл ,сравняваш и ако ти отърва -купуваш.В Еконта-отвори и виж-като не е това дето пише-не го взимаш :!: Толкова просто и логично :idea:
Има една овца в Еконт -Самоков дет не дава да се отваря пратката :axe: :butthead:
Лично аз с Еконт много мразя да работя , предпочитам Спиди, незнам дали е така и по другите градове но при нас е ужас .
Аватар
begleca_sv
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от begleca_sv »

при мен в Свищов нп даже познавам жената от 2 години насам се праснах да пращам и да получавам се по интернет пазарувам :D
Обичам природата, но не само на картинка !!!
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Всички имате изключително неправилно виждане по въпроса-този форум не ви е задължил да пазарувате от неговия магазин,нито ви е обещавал да ви продава по-ефтино от всички останали.До тук съм си купил достатъчно неща от магазина на форума,с доставка чрез Еконт,като в случая идеята не е да търся по-ефтино от другаде.Няма да прокопсате,ако и от пазаруването от магазина на форума,в който членувате и мъдрувате,се стремите да правите икономии.Подкрепете,доколкото можете,както магазина на форума,така и Еконт-хората честно заработват парите си.
ribohva6ta4
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribohva6ta4 »

Андрей Д написа:Колеги, нека тук да споделим защо вече не пазаруваме от този форум - разочарования, некачествени стоки, неразумна цена, некоректни продавачи, за да си помогнем взаимно. Ето и моето мнение - продавачите са едни и същи, цените - толкова завишени, че не си заслужава да купуваш нещо "втора ръка" при положение, че ново е почти на същата цена и на трето място - на два пъти вече ми се случва да отида да купя нещо и то да се окаже в съвсем различно състояние от обявеното, обикновено "неразличимо от ново". Поздрави на всички.
Пазаруването е по желание :!: :!: :!: Никой никого не е принудил на сила да купува от този форум. :idea:
johnydvd
новобранец
новобранец

Мнение от johnydvd »

INCUBUS написа:Всички имате изключително неправилно виждане по въпроса-този форум не ви е задължил да пазарувате от неговия магазин,нито ви е обещавал да ви продава по-ефтино от всички останали.До тук съм си купил достатъчно неща от магазина на форума,с доставка чрез Еконт,като в случая идеята не е да търся по-ефтино от другаде.Няма да прокопсате,ако и от пазаруването от магазина на форума,в който членувате и мъдрувате,се стремите да правите икономии.Подкрепете,доколкото можете,както магазина на форума,така и Еконт-хората честно заработват парите си.
А ти къде видя,че става въпрос за магазина към форума?
Колегата има предвид пазар втора ръка.
Според мен,в тези форуми въобще не трябва да има такива раздели,а ако има то да има и оценяване на потребителите тип фиидбеци
Живей за днес, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде
Аватар
Андрей Д
новобранец
новобранец

Мнение от Андрей Д »

Може би аз не съм се изразил правилно - нямам нищо против магазина и хората на Еконт, а става въпрос за стоки "втора ръка". Смятам, че въобще не е редно да обявиш продукт "неотличим от нов" или "на два риболова", а той да не става за нищо или снимките, които си качил да не отговарят на реалното състояние. Никой не иска да го правят на глупак или да му губят времето.
Пазете чиста природата.
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Извинете,объркал съм се,защото беше написано "този форум".Иначе аз съм против всякаква търговия "втора ръка" и изобщо не можете да ме видите в "Купува-Продава".
Аватар
koda33
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от koda33 »

Бе аз до сега съм купил доста неща втора ръка от колеги от форума и до сега никой не ме е излъгал за нищо , пък и никой не те задължава да пазаруваш втора ръка всеки пазарува както намери за добре))) , колкото до печелбарите и идиотите е достатъчно да се разровиш из форума и разбираш кой е стока и кой не :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Георги Стефанов
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
Публикувай отговор

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”