Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Защо вече не пазарувам от този форум?
Модератор: sapuna
Защо вече не пазарувам от този форум?
Колеги, нека тук да споделим защо вече не пазаруваме от този форум - разочарования, некачествени стоки, неразумна цена, некоректни продавачи, за да си помогнем взаимно. Ето и моето мнение - продавачите са едни и същи, цените - толкова завишени, че не си заслужава да купуваш нещо "втора ръка" при положение, че ново е почти на същата цена и на трето място - на два пъти вече ми се случва да отида да купя нещо и то да се окаже в съвсем различно състояние от обявеното, обикновено "неразличимо от ново". Поздрави на всички.
Напълни душата, не торбата! Catch & Release!
Пазете чиста природата.
Пазете чиста природата.
- pacho109
- сериозен играч
Re: Защо вече не пазарувам от този форум?
Дай имена
За цените -има си Гугъл ,сравняваш и ако ти отърва -купуваш.В Еконта-отвори и виж-като не е това дето пише-не го взимаш
Толкова просто и логично 

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
Колега, темата въобще не е за тук
Това е правилния подфорум според мен
http://forum.nariba.com/viewforum.php?f=10

Добре, съгласен съм - ако е за друг подфорум нека бъде преместена темата, важното е да има мнения по-въпроса.
Пазете чиста природата.
Пазете чиста природата.
Ами моето мнение е, че май отново ще започне вечния спор за яйцето и кокошката и всички ще са по своему правиАндрей Д написа:...важното е да има мнения по-въпроса.

pacho109 написа:За цените -има си Гугъл ,сравняваш и ако ти отърва -купуваш.В Еконта-отвори и виж-като не е това дето пише-не го взимашТолкова просто и логично
- begleca_sv
- кандидат преподавател
едни блесни спазарих с двама колеги ще видя какво ще пратят грешка направих не казах опциа погледни преди да платиш ако не е това което предлагат тва ще е пурво и последно пазаруване освен това и куриерите са поскъпнали много ............
Обичам природата, но не само на картинка !!!
Има една овца в Еконт -Самоков дет не дава да се отваря праткатаpacho109 написа:Дай именаЗа цените -има си Гугъл ,сравняваш и ако ти отърва -купуваш.В Еконта-отвори и виж-като не е това дето пише-не го взимаш
Толкова просто и логично

Лично аз с Еконт много мразя да работя , предпочитам Спиди, незнам дали е така и по другите градове но при нас е ужас .
- begleca_sv
- кандидат преподавател
при мен в Свищов нп даже познавам жената от 2 години насам се праснах да пращам и да получавам се по интернет пазарувам 

Обичам природата, но не само на картинка !!!
-
- кандидат преподавател
Всички имате изключително неправилно виждане по въпроса-този форум не ви е задължил да пазарувате от неговия магазин,нито ви е обещавал да ви продава по-ефтино от всички останали.До тук съм си купил достатъчно неща от магазина на форума,с доставка чрез Еконт,като в случая идеята не е да търся по-ефтино от другаде.Няма да прокопсате,ако и от пазаруването от магазина на форума,в който членувате и мъдрувате,се стремите да правите икономии.Подкрепете,доколкото можете,както магазина на форума,така и Еконт-хората честно заработват парите си.
-
- ще става разбирач
Пазаруването е по желаниеАндрей Д написа:Колеги, нека тук да споделим защо вече не пазаруваме от този форум - разочарования, некачествени стоки, неразумна цена, некоректни продавачи, за да си помогнем взаимно. Ето и моето мнение - продавачите са едни и същи, цените - толкова завишени, че не си заслужава да купуваш нещо "втора ръка" при положение, че ново е почти на същата цена и на трето място - на два пъти вече ми се случва да отида да купя нещо и то да се окаже в съвсем различно състояние от обявеното, обикновено "неразличимо от ново". Поздрави на всички.

А ти къде видя,че става въпрос за магазина към форума?INCUBUS написа:Всички имате изключително неправилно виждане по въпроса-този форум не ви е задължил да пазарувате от неговия магазин,нито ви е обещавал да ви продава по-ефтино от всички останали.До тук съм си купил достатъчно неща от магазина на форума,с доставка чрез Еконт,като в случая идеята не е да търся по-ефтино от другаде.Няма да прокопсате,ако и от пазаруването от магазина на форума,в който членувате и мъдрувате,се стремите да правите икономии.Подкрепете,доколкото можете,както магазина на форума,така и Еконт-хората честно заработват парите си.
Колегата има предвид пазар втора ръка.
Според мен,в тези форуми въобще не трябва да има такива раздели,а ако има то да има и оценяване на потребителите тип фиидбеци
Живей за днес, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде
Може би аз не съм се изразил правилно - нямам нищо против магазина и хората на Еконт, а става въпрос за стоки "втора ръка". Смятам, че въобще не е редно да обявиш продукт "неотличим от нов" или "на два риболова", а той да не става за нищо или снимките, които си качил да не отговарят на реалното състояние. Никой не иска да го правят на глупак или да му губят времето.
Пазете чиста природата.
Пазете чиста природата.
-
- кандидат преподавател
Извинете,объркал съм се,защото беше написано "този форум".Иначе аз съм против всякаква търговия "втора ръка" и изобщо не можете да ме видите в "Купува-Продава".
- koda33
- разбира нещата
Бе аз до сега съм купил доста неща втора ръка от колеги от форума и до сега никой не ме е излъгал за нищо , пък и никой не те задължава да пазаруваш втора ръка всеки пазарува както намери за добре))) , колкото до печелбарите и идиотите е достатъчно да се разровиш из форума и разбираш кой е стока и кой не

Георги Стефанов
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"