Линчета без ... линч!

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
sunnen
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Линчета без ... линч!

Мнение от sunnen »

Браво,
Достойна постъпка на велик човек. На скоро уловихме шаранчета по 600, 700 до 900 грама и когато си тръгнахме решихме да пуснем всичката риба заедно на куп (рибата уловена през целия ден). До нас имаше чичковци и младежи, които ни се смееха, дори единия изпадна в нервна криза, след като ни поиска рибата, като цял ден всичките 10на души бяха хванали точно толкова колкото самия аз, без останалите 2 момчета с мен. Ние му казахме, че такава риба не бива да се яде и че размерите и са значимо малки. Пуснахме рибата и тези ни се смяха сигурно 1 седмица след като си бяхме тръгнали.

Постъпките като тази на почти всеки риболовец от форума, би довела до значителна и добра популация на рибите у нас и след 10 години ние бихме се радвали на доста успешни риболовни излети.
s4etovod
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от s4etovod »

Евала доценте :prayer: :prayer: :prayer:
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

:drinkers: Очевиден пич и очевиден възпитан,не озверял от глад истински български доцент!
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

sunnen написа:Браво,
Достойна постъпка на велик човек. На скоро уловихме шаранчета по 600, 700 до 900 грама и когато си тръгнахме решихме да пуснем всичката риба заедно на куп (рибата уловена през целия ден). До нас имаше чичковци и младежи, които ни се смееха, дори единия изпадна в нервна криза, след като ни поиска рибата, като цял ден всичките 10на души бяха хванали точно толкова колкото самия аз, без останалите 2 момчета с мен. Ние му казахме, че такава риба не бива да се яде и че размерите и са значимо малки. Пуснахме рибата и тези ни се смяха сигурно 1 седмица след като си бяхме тръгнали.

Постъпките като тази на почти всеки риболовец от форума, би довела до значителна и добра популация на рибите у нас и след 10 години ние бихме се радвали на доста успешни риболовни излети.
Винаги ще има кой да те оплюе и да те подиграва, а иначе си прав, но даваш завишен срок - 10 години са много 3-4 и разликата веднага ще се усети , но няма кой да спазва законите, а спазващите сме малко.
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
docenta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от docenta »

INCUBUS написа::drinkers: Очевиден пич и очевиден възпитан,не озверял от глад истински български доцент!
Благодаря за комплимента, но доцент ми е само прякор. Ако бях наистина доцент, щях естествено да съм озверял. И друг път съм го казвал, че съм презрян драскач - журналяга. Ха-ха! Ама и журналягите са хора. Някои, де... Всичко си зависи от първите седем години, независимо дали си доцент, академик или генералисимус :D :drinkers:
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!

Риболовна академия "Негован"
metodi manev
новобранец
новобранец

Мнение от metodi manev »

Ами доцент си си!
Доцент по рибохващане и рибопускане:-)
docenta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от docenta »

Снощи пак минах за два часа след работа от 19 до 21 часа. Излизаха вече значително по-едри линове. Хванах само четири, а момчето, с което ги пускахме предния път хвана 5 или 6 и пак синята кофа набъбна. Този път слънчаци нямаше, но излязоха костури.
Ето малко снимки.
Вижда се, че и по-едрите линове кълват на същия дребен монтаж.
Изображение
Костурите бяха такъв калибър
Изображение
Синята кофа с улова на двамата участници в акцията.
Изображение
Рибите отново бяха преселени успешно. Ами, това е :D
Наслука :!:
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!

Риболовна академия "Негован"
Аватар
sunnen
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от sunnen »

Малко по малко, езерцето ще бъде зарибено с лин :)
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”