Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Russian fishing 3.1
Модератор: dantho.mihov
-
- ще става разбирач
Re: Russian fishing 3.1
Зависи колко си пиян!Ribarq.s.m. написа:Моля някои ако знае как се оправя пияното да ми пише на лично съобщение ще съм му много благодарен ПЛС

Честността и откровенността те правят уязвим, бъди честен, каквото и да става... Майка Тереза
- Whassup
- ще става разбирач
А някой би ли отговорил на моя въпрос?
- Ribarq.s.m.
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
6te moje da si q istegli6 no trqbva da se registrirash vav foruma i togava ima otdolo edin nadpis i pishe ska4atq no 6te q tegli6 3 4asa pishi mi na skaip simeon_markov da ti q pratqWhassup написа:А някой би ли отговорил на моя въпрос?

-
- ще става разбирач
Няма я на английски, а и да я имаше, форума е на руски, а без него трудно ще я играеш!Whassup написа:А някой би ли отговорил на моя въпрос?
Форума е единствената "клевалка", откъдето ще научаваш къде какви риби има и на каква стръв се ловят.
Руския език е доста близък с нашия, а и да се затрудниш някъде използвай Гугъл преводача!
Поздрави, Радко
Честността и откровенността те правят уязвим, бъди честен, каквото и да става... Майка Тереза
-
- ще става разбирач
Снощи ми се случи за пръв път истински махмурлукRibarq.s.m. написа:Моля някои ако знае как се оправя пияното да ми пише на лично съобщение ще съм му много благодарен ПЛС

Червени екрани, не ще да се храни и т.н.
Не е толкова страшно!
Яхваш влака и започваш да правиш тегели между деревянские просторы и озеро, така е най-евтино, и за няколко игрови дни се оправяш! Ще разбереш по това, че започва да се храни нормално!
Между другото, големия махмурлук се получава когато стоиш дълго време в пияно състояние с цел да набираш повече точки опит!
Поздрави
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
И аз имам няколко въпроса.Значи:клевалка няма - ОК.Обаче когато играх РР1.6,тя също нямаше клевалка,но в сайта на играта,като чукнеш на някоя риба ти дава къде се лови,в какви количества,на каква стръв,захранка,колко голяма става,от какъв размер се заплаща и т.н.От друга страна като чукнеш на локация ти дава схема с дълбочините,какви риби се срещат,в какви количества и т.н.Тука нещо ми е доста объркано.Може би още не съм свикнал,не знам.Другият ми проблем е следния:понеже не обичам да ползвам разни измамни схеми
за набавяне на пари,опит и карма,си започнах играта съвестно от нулата.След първата зачетна риба,с която започва играта,минаха 7 игрови дни и не съм хванал нито една зачетна риба.Принудих се да взема 500 рубли заем с надеждата,че е крайно време да хвана зачетна риба и да се пооправя финансово
,но сега изпаднах в ситуация,че не мога да върна заема,нямам и имущество,за да го продам и да го върна.С две думи не знам как да се измъкна> 

- Don Corleone
- фен клуб-скобар
Абе колега, дай да ти прасна 1 милионче - да си имаш!Вуйчо-Ваньо написа:

Mitchell, Daiwa and Led Zeppelin

slavi253 написа:абе по-принцип май не ама дефакто май да

-
- ще става разбирач
Така, на първия въпрос:Вуйчо-Ваньо написа:И аз имам няколко въпроса.Значи:клевалка няма - ОК.Обаче когато играх РР1.6,тя също нямаше клевалка,но в сайта на играта,като чукнеш на някоя риба ти дава къде се лови,в какви количества,на каква стръв,захранка,колко голяма става,от какъв размер се заплаща и т.н.От друга страна като чукнеш на локация ти дава схема с дълбочините,какви риби се срещат,в какви количества и т.н.Тука нещо ми е доста объркано.Може би още не съм свикнал,не знам.Другият ми проблем е следния:понеже не обичам да ползвам разни измамни схемиза набавяне на пари,опит и карма,си започнах играта съвестно от нулата.След първата зачетна риба,с която започва играта,минаха 7 игрови дни и не съм хванал нито една зачетна риба.Принудих се да взема 500 рубли заем с надеждата,че е крайно време да хвана зачетна риба и да се пооправя финансово
,но сега изпаднах в ситуация,че не мога да върна заема,нямам и имущество,за да го продам и да го върна.С две думи не знам как да се измъкна>
Повтарям, че форума е даста добра "клевалка", само трябва да си регистриран за да имаш пълни права и да можеш да ползваш търсачката!
Например в подфорум Базы, влизаш на някоя база, най-долу в ляво има търсачка. Написваш правилно името на рибата, която търсиш и излиза информация написана от други играчи и тя е вярна!!!
В подфорум Рыбы също!!!

Относно релефа на дъното, трябва да си купиш сонар, но в началото той е скъп 35000, затова пак в подфорум базы на всяка локация ще намериш картинка като тази с местата, където кълве най-добре, т.е. ямките!

Тази снимка е на база Озеро, локация Под сенью клена.
Отговарям на втория ти въпрос:
Правиш си нов профил! След като хванеш първата зачетна риба, не се мотаеш повече на Деревянские просторы, ами хващаш влака и заминаваш на Озеро. Там пребиваването е безплатно, а цената на билета за влака е 500, а не 850 рубли.
Купуваш си 2 евтини въдици, 2 макари, 3 фидера, за да направиш 3 дънарки и ги замяташ в точките, които виждаш на картинката по-горе, на червей и ловиш, като винаги следиш индикаторите за натоварване, за да не повредиш някоя макара или да счупиш пръчка.
В началото най-лесно се скапват макарите! Счупена пръчка ти намалява кармата, а малка карма - малки риби

Продавай зачетните риби и гледай на таблото с обявите какви други риби се купуват, от тях също се правят пари! Всеки игрови ден в полунощ сменят обявите!
Ако правиш всичко, както трябва, за седем игрови дни ще имаш и пари и добър начален разряд!
Между другото и в барахолката понякога се намират добри такъми на добри цени, като всяка нощ ги сменят!
Дано съм помогнал, а и не само на теб!
Поздрави и на слука!

-
- ще става разбирач
Абе колега, що не ми праснеш и на мен десетина хиляди лева, скромно, ама в реалността, а не в играта, че да си купя нови такъми!Don Corleone написа:Абе колега, дай да ти прасна 1 милионче - да си имаш!Вуйчо-Ваньо написа:

Какъвто си в игрите, такъв ще си и в живота!

-
- ще става разбирач
Выиграл Турнир! Белуга - 377.177 кг!!!
Условия турнира: Максимальный вес
Локация: Дунай
Время: 05.00 - 21.00
Способ ловли: Три удочки, дно
Где: Видно на скрыне
Наживка: Моллюск
Прикормка: Нет
Вторая победа МВ на етой локе, а ребята мучатся выиграть на локе Быстрая вода!
Разряд: 77
Удачи всем! :money: :money: :money:

Вторая победа МВ на етой локе, а ребята мучатся выиграть на локе Быстрая вода!

Удачи всем! :money: :money: :money:

- Ribarq.s.m.
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
toto57 написа:Выиграл Турнир! Белуга - 377.177 кг!!!
Вторая победа МВ на етой локе, а ребята мучатся выиграть на локе Быстрая вода!![]()
![]()
![]()
Удачи всем! :money: :money: :money:![]()
![]()
Аз белуга хванах 1 тон и нещо ...

- Ribarq.s.m.
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
-
- ще става разбирач
Колега, това е само пример каква информация може да се намери във форума!Ribarq.s.m. написа:toto57 написа:Выиграл Турнир! Белуга - 377.177 кг!!!
Вторая победа МВ на етой локе, а ребята мучатся выиграть на локе Быстрая вода!![]()
![]()
![]()
Удачи всем! :money: :money: :money:![]()
![]()
Аз белуга хванах 1 тон и нещо ...![]()
![]()
![]()
Моята трофейна белуга е 1716 кг, на 1ва стр. може да я видиш!
Впрочем как хвана белуга тон и нещо, а не си играл квест, или и ти си чийтър като Дон Корлеоне?
Кой разряд си и би ли снимал екрана ето така:

За да знам дали има смисъл да отговарям на въпросите ти!
- Don Corleone
- фен клуб-скобар
За ваше инфо - Don Corleone отдавна не е чиийтър..
Поздрави - Разряд 23 - Опит 68214 - Карма 1000 - Пари 75,243

Mitchell, Daiwa and Led Zeppelin

slavi253 написа:абе по-принцип май не ама дефакто май да

-
- ще става разбирач
Браво, ще стане съвестен риболовец от теб!Don Corleone написа:За ваше инфо - Don Corleone отдавна не е чиийтър..![]()
Все едно прочетох: Години 16, брой излети 50, хванати риби 714, пуснати риби 700!

Мед ми капна на сърцето!

Поздрави!!!