Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Заключено
ilia93to6kov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....

Мнение от ilia93to6kov »

a този сфетофар е от дръгата страна на гиола кадето е устието на гиола.
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

kraskoni написа:Здравейте , отскоро преглеждам форума и днес реших да споделя за моя успех на язовир-Ялботина , за 24 часа един шаран 2кг. един амур-3кг ,лин килограм и около 15 каракуди около килограм и малко(направо чудовоща) имахме и няколко неуспешни удара.
Айде де...няма да ти вадим думите с ченгел......то е ясно че си правиш реклама на гйола,ама кажи поне какви са условията.
п.п.-Ако си мислиш че първи си се сетил за този начин за рекламиране,и че ние ядем доматите с колците.....си в грешка ;)
Изображение
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Жоро вече е обяснил за пътя, само ще добавя табелата "Камаз" като ориентир за отбивката.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
ilia93to6kov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ilia93to6kov »

ама колеги това с тази табела на КАМАЗ е от другата страна на гиола.
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Ясен Генсузов написа:Момчета, искам да помоля за вашата помощ...ако може да ми кажете как да стигна до червеният кръст,...........
Точно там си е :wink:
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
ilia93to6kov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ilia93to6kov »

a не прави сте извинете ме така е. :) :)
Аватар
GoriLLaz
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от GoriLLaz »

Предполагам че става дума за тази отбивка?

http://maps.google.com/maps?q=42.706462 ... 1&t=h&z=18

А по този път някой минавал ли е ?

http://maps.google.com/maps?q=42.717389 ... 1&t=h&z=17
Хващайте и ловете, ама повече отколкото можете да изядете не носете!
От десет риби осем върни, за да има следващият път пак какво да се лови.
:fishing1:
Изображение
Аватар
hristotihov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от hristotihov »

Чудя се къде да направим с дъщеря ми (3 години) една палатка в събота за неделя. Мисля за Мало Бучино, Суходол, Искър, Пожарево, Огняново ...
Дали е останало некое шаранче на Огняново от ония къде ги зарибяваха скоро, да има неква интрига през нощта?
На Пожарево май само пъстърви останаха, на Искър платички евентуално, на Бучино - ноо раци, на Суходол - много цигани ...
Дайте идея? На Огоста са хубави местата за палатки, ама за една нощ не си струва, на Лобош също е удобно, ама няма риба ...
Ще ми се да има некви шаранчета, да пипат през нощта, да е оправдано спането, да има нещо екшън ...
нямам живарник
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Ясен Генсузов написа:Предполагам че става дума за тази отбивка?

http://maps.google.com/maps?q=42.706462 ... 1&t=h&z=18

А по този път някой минавал ли е ?

http://maps.google.com/maps?q=42.717389 ... 1&t=h&z=17
Да, първата е отбивката, за която говорим.
Втория път е доста лош и е възможно да имаш проблеми с колата, освен това при мокро време е напълно непроходим.
Аватар
GoriLLaz
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от GoriLLaz »

Благодаря на всички за помощта живи и здрави.
Хващайте и ловете, ама повече отколкото можете да изядете не носете!
От десет риби осем върни, за да има следващият път пак какво да се лови.
:fishing1:
Изображение
vasi_1977
новобранец
новобранец

Мнение от vasi_1977 »

[quote="hristotihov"]Чудя се къде да направим с дъщеря ми (3 години) една палатка в събот между филиповци и иваняне има симпатично малко гйолче има шарани ще ти хареса
vasi_1977
новобранец
новобранец

Мнение от vasi_1977 »

hristotihov написа:Чудя се къде да направим с дъщеря ми (3 години) една палатка в събота за неделя. Мисля за Мало Бучино, Суходол, Искър, Пожарево, Огняново ...
Дали е останало некое шаранче на Огняново от ония къде ги зарибяваха скоро, да има неква интрига през нощта?
На Пожарево май само пъстърви останаха, на Искър платички евентуално, на Бучино - ноо раци, на Суходол - много цигани ...
Дайте идея? На Огоста са хубави местата за палатки, ама за една нощ не си струва, на Лобош също е удобно, ама няма риба ...
Ще ми се да има некви шаранчета, да пипат през нощта, да е оправдано спането, да има нещо екшън ...
между филиповци и иваняне има симпатично малко гйолче има шарани ще ти хареса
Аватар
jasonsmith
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jasonsmith »

hristotihov написа:Дали е останало некое шаранче на Огняново от ония къде ги зарибяваха скоро, да има неква интрига през нощта?
На Лобош в момента дава много каракуда и червеноперка, аз лично бих предпочел Искър ако бях на твое място.
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

От коя страна на Лобуш това, от към Радибош събира ли такса оня?
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
http://www.fotosviat.bg
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

lusienn написа:
MITKO70 написа:Като прегледах темата ,положението на Искъра не е по различно и сега.До сряда излизаха епизодични каракуди,костура през 1-2 дни прави фурор привечер.Като тръгнах онзи ден,се обадиха и няколко платики на колега до нас,но като цяло е слабо.Язовира започва да си тревясва от водорасли и стават проблем.Миналата събота-неделя много лодки спуснаха колеги,но при тях,а и при нас резултата от тролинга нулев.Някой бяха хванали по някой друг костур,платика в Боришкия,Пиратския залив,но това за цял ден :? На пръчки с рибета за хищник също няма резултат за сега.Това е положението от към резервата за сега,ние сме там,точно срещу бункера ,ще продължаваме да я търсим,днес се качвам пак.
:D А Мите,поздрави ,докладват ми всеки ден по 2 пъти.Днес е по зле и от вчера,в залива със сърничките преди час е излязъл моя агент с 1каракуда и 6 костура на рибе.Водораслите по тоя бряг активно дърпат,и ще се върти костура.Колега на тролинг 3 дена капо покрай резервата :mrgreen:
Здрасти Люси.Положението на Искъра от петък вечер/след гръмотевичната буря през ноща/до вторник само ВЯТЪР ,вълни и студ.Все пак във вторник вечер и сряда понамаля и излезе някоя риба-каракуда и платика.За тролинг абсурд ,в сряда към обяд едва излезе синята тутраканка и една голяма бяла лодка,но резултат няма.В неделя се качвам за нова серия 3-4 дни ,дано времето се улучи да пробваме на тролинг.
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Заключено

Обратно към “Водоеми и реки”