Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

July morning на Марица
July morning на Марица
Днес реших да стана рано и да си направя една разходка със спининга по Марица. На път за там хванах и първото юлско слънце 
На реката не беше особено слънчево

Почнах да пробвам най-различни примамки, предимно блесни, но нищоо... След 20 мин разбрах защо... почнаха да идват разни камиони, багери... еб*аси, то не остана място дето да не разкопаха по тая река. Та малко се ядосах и реших да отида някъде, където няма такива смущаващи риболова обстоятелства... По пътя си видях един бая бая голям заек, с който се гледахме 2 минути без да мръднем
, после видях и едно малко зайче, което ме обнадежди за ловния сезон, но да се върнем на темата. Едвам минах през едни шубраци, коприви и колонии от зелени скакалци, но стигнах до реката..... красота! Перфектно място се разкри пред очите ми. Чудейки се на коя примамка да заложа се сетих за една блесничка, препоръчана ми от собственика на един рибарски магазин в Дианабад. Тук е мястото да благодаря на Кърцата, който най-любезн ми обясни, къде е магазина. Още на първото хвърляне и удар! Кефалче около нормата....

Веднага релийз

Второ хвърляне ... пак удар, доста по мощен, но от адреналина му направих засечка, като за сом 20 кг и го откачих.... След още няколко хвърляния трери удар-с лека засечка само с китката и готов за снимка малко по-голям от предния

Точно докато релийзвах 2-рия кефал и бях клекнал до водата на 15-20 метра над мен в едно дълбоко място се чу страшно пляскане, все едно някой хвърли тухла 4-ка във водата. Предполагам от сом или распер. Ентусиазма от последните 10 минути обаче бързо се изпари, защото задуха много силен вятър и времето се развали.... С което рибата явно спря да гони. Обиколих още доста, но имах само почуквания от малки рибета. Нивото е доста ниско и местата са малко. Близо до брега имах само почуквания, а ударите бяха на максималка дистанция. Това е от мен. Щом съм до водата, значи съм доволен. Още повече, че всеки път научавам по нещо ново за спининга
Наслука на всички колеги 

На реката не беше особено слънчево

Почнах да пробвам най-различни примамки, предимно блесни, но нищоо... След 20 мин разбрах защо... почнаха да идват разни камиони, багери... еб*аси, то не остана място дето да не разкопаха по тая река. Та малко се ядосах и реших да отида някъде, където няма такива смущаващи риболова обстоятелства... По пътя си видях един бая бая голям заек, с който се гледахме 2 минути без да мръднем

Веднага релийз

Второ хвърляне ... пак удар, доста по мощен, но от адреналина му направих засечка, като за сом 20 кг и го откачих.... След още няколко хвърляния трери удар-с лека засечка само с китката и готов за снимка малко по-голям от предния

Точно докато релийзвах 2-рия кефал и бях клекнал до водата на 15-20 метра над мен в едно дълбоко място се чу страшно пляскане, все едно някой хвърли тухла 4-ка във водата. Предполагам от сом или распер. Ентусиазма от последните 10 минути обаче бързо се изпари, защото задуха много силен вятър и времето се развали.... С което рибата явно спря да гони. Обиколих още доста, но имах само почуквания от малки рибета. Нивото е доста ниско и местата са малко. Близо до брега имах само почуквания, а ударите бяха на максималка дистанция. Това е от мен. Щом съм до водата, значи съм доволен. Още повече, че всеки път научавам по нещо ново за спининга

Когато човек е на лов или риболов, Господ не му брои дните!
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Re: July morning на Марица
Super! 

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- Ivo_Ivanov
- сериозен играч
Пожелавам ти много риболовни излети,от които да си все така доволен!kesh написа:..... Щом съм до водата, значи съм доволен.....

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
-
- вече хвърля и на тежко
Браво пич! Страхотно си изкарал! Все така да ти върви, че и по-добре. Дръж се за Кърцата - няма да те подведе. Има какво да се "открадне" от него! Много ги разбира нещата, а как разказва - мечта!
Мерака винаги е по-голям от възможностите....или поне при мен е така!
- misho kostura 55
- научил се да хвърля
-
- фен клуб-скобар
браво се пак си видял July morning
и аз бях за риба точно заради това,но така и не изгря
видя се July lunch 

- maznislav
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Благодаря за прекрасно споделения излет
Да попитам - беланата ми прилича на нововнесениете Pontoon 21 ? Дали е от същата марка...
Да попитам - беланата ми прилича на нововнесениете Pontoon 21 ? Дали е от същата марка...
Като се ожениш, ще разбереш какво е щастие, ама вече ще бъде късно!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
-
- научил се да хвърля
Браво, колега за свежарския репортаж
!
Усещам как скоро ще си смениш аватара с друга картинка
!

Усещам как скоро ще си смениш аватара с друга картинка

Ако не мога да ти помогна, няма да ти преча.
Хахахах, между другото... наистина си го мислехSpinhead написа:Браво, колега за свежарския репортаж!
Усещам как скоро ще си смениш аватара с друга картинка!

Когато човек е на лов или риболов, Господ не му брои дните!
Браво колега,надърпал си ги. 

- danev69
- сериозен играч

Има доста големи зверчета подходящи за аватар,пожелавам ти скоро снимаш някой от тях. Поздрави.kesh написа: а кой знае... може и да хвана нещо по-като за аватар
човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му