Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

яз.дрангово
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- ще става разбирач
Re: яз.дрангово
на БРЕЗОВСКИЯ ЯЗОР МНОГО РИБА ДАВА
ама са от 700гр- до 2кг

ама са от 700гр- до 2кг

- stelco
- ще става разбирач
Мерси за инфото , но би ли дал повече подробности за кой точно водоем става въпрос.
-
- ще става разбирач
кат идите центара на дрангово от STOP нядясно има един язовир там пише риболова е забранен ония язовир го подминавате след 1км ще видите една табела спортен риболов такса 10лв от 1 до 3 пръчка
ако храните ще хваните и да знаете ударите почват след обяд
наслука и дано дасъм бил полезен
ако храните ще хваните и да знаете ударите почват след обяд

наслука и дано дасъм бил полезен

- stelco
- ще става разбирач
Мерси за инфото.
-
- ще става разбирач
Н.П. 

това да не говорим за на Алексей язовира или се бъркам
-
- ще става разбирач
на брезовкския някой ходиллие

- stoilkatastz
- ще става разбирач
Колеги идната седмица мисля да посетя яз.Дрангово 13 лв.Та да попитам как е положението излизат ли риби,и ако къде към плиткажа или на дълбокото.Благодаря.
-
- ще става разбирач
риба не останаstoilkatastz написа:Колеги идната седмица мисля да посетя яз.Дрангово 13 лв.Та да попитам как е положението излизат ли риби,и ако къде към плиткажа или на дълбокото.Благодаря.

дано да хванеш успех

Днес бях на едно от местата в Дрангово и съм много доволен от риболова.Намира се - от STOP-а в центъра на Дрангово, посока Златосел, се завива наляво и по пътя се пада от лявата страна. Има страшно много риба и язовира е чист и поддържан. Цената е малко солена - 10лв. , шарана и щуката се плащат, но определено си заслужава.Излизат доста големи каракуди на царевица.Направих си страхотен риболов, хванах няколко доста борбени шарана.Просто няма такъв кеф. Поне арендатора не е взел пример от другите още и петък вечер не минава с траловете. Първоначалната идея беше златоселския язовир, но там нивото много е паднало а и един местен ми каза че преди два дена са минали с мрежите. Не знам с тези бракониери дали някога ще се справим и дали изобщо държавата прави нещо по въпроса, но заради тях не останаха места, където да отидеш с билет.
- flyester
- разбира нещата
Имам информация , че са се искарали няколко сомаramcho_gazara написа:риба не останаstoilkatastz написа:Колеги идната седмица мисля да посетя яз.Дрангово 13 лв.Та да попитам как е положението излизат ли риби,и ако къде към плиткажа или на дълбокото.Благодаря.останаха там няколко бройки и твае
![]()
дано да хванеш успех

А шарана и амура , вече никакви ги няма

-
- ще става разбирач
ХАХАХАаАХАХАХААХА,мтова е идеята ве пичове ходете оище по платен ите гиолове,тя рибат е легална и всеки си я плаща на държавата!ХАХАХАХАХАХАХАХААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
Ай честито сега разбрахте че на държават не и пука за всички водоеми ,защото си има по-голем иизточници на пари!Радвайте и подкрепяйте такъв вид водоеми (гоилчета)-така ще просПЕРИРАМЕ!!!!!!!!!!!!!!!
Ай честито сега разбрахте че на държават не и пука за всички водоеми ,защото си има по-голем иизточници на пари!Радвайте и подкрепяйте такъв вид водоеми (гоилчета)-така ще просПЕРИРАМЕ!!!!!!!!!!!!!!!
Приятелю, аз съм крайно против платените водоеми. Първоначалната
идея беше Златоселския язовир, но той беше под всякаква критика. Държавата не се грижи
за свободните водоеми, никой не следи за бракониери, а най-често тези, на които работата
им е да пазят, са най-големите бракониери. Както всичко останало в тази държава и
свободните водоеми си заминават един по един. Почти няма местенце, където да отидеш рано
сутрин, да си разпънеш въдичката, да сръбнеш кафенце..., без да дофтаса някой арендатор и
да ти скапе целия ден. А ако намериш такова местенце, то рибата или ще е изловена с мрежи, или ще газиш в бутилки PVC и найлонови торбички, а най-вероятно и двете. Не знам как може да се справим с цялата ситуация, но ако някой има добра идея, съм зад него.
идея беше Златоселския язовир, но той беше под всякаква критика. Държавата не се грижи
за свободните водоеми, никой не следи за бракониери, а най-често тези, на които работата
им е да пазят, са най-големите бракониери. Както всичко останало в тази държава и
свободните водоеми си заминават един по един. Почти няма местенце, където да отидеш рано
сутрин, да си разпънеш въдичката, да сръбнеш кафенце..., без да дофтаса някой арендатор и
да ти скапе целия ден. А ако намериш такова местенце, то рибата или ще е изловена с мрежи, или ще газиш в бутилки PVC и найлонови торбички, а най-вероятно и двете. Не знам как може да се справим с цялата ситуация, но ако някой има добра идея, съм зад него.
-
- ще става разбирач
еми тази година е пускал 1т. риба преди пускаше 3-4т. риба ..flyester написа:Имам информация , че са се искарали няколко сомаramcho_gazara написа:риба не останаstoilkatastz написа:Колеги идната седмица мисля да посетя яз.Дрангово 13 лв.Та да попитам как е положението излизат ли риби,и ако къде към плиткажа или на дълбокото.Благодаря.останаха там няколко бройки и твае
![]()
дано да хванеш успех![]()
А шарана и амура , вече никакви ги нямамного рядко някой да извади.
то и водоема е малък и бързо се лови рибата

ся вече от 5 излета сигорно можеш да хванеш 1-2 риби и твае

то тая риба ти излиза 65лв само такса