Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

Моля кажете рецепта която действа добре за шаран?
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- ще става разбирач
Моля кажете рецепта която действа добре за шаран?
Моля ви помогнете!Кажете някоя рецепта за шаран, на дъно. По точно на пружина моля ви се кажете нещо , защото много обичам да ловя на пружина и ви моля кажете някоя рецепта за качамак?!

-
- вече хвърля и на тежко
- Local
- учете се от него
Правиш си пружината с 2 куки , та да си в рамките на закона. Отиваш в един рибарски магазин и си купуваш на унгарската фирма Cukk , продукта им Mazat , ако има номер 2 - супер. Това е нещо като пестил , готов да го сложиш на пружината. Слагаш на едната кукичка стериопорче Dip-нато в ягода , а на другата царевичка и започваш да експериментираш. Успех!
Клавиатура риба не лови!!!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
- Nikolay ( Dobrich )
- ще става разбирач
:)
Според мен най-добрата захранка за шаран е .... всяка която мирише на деден вид плод, като на пример якода,малина,черница и тн.
Опитай да захраниш с някоя от тези захранки и лови на плувка!
Желателно е да се исползвт тези захранки при по-дълбоки водоеми!
Надвам се да съм помогнал! УСПЕХ
Опитай да захраниш с някоя от тези захранки и лови на плувка!
Желателно е да се исползвт тези захранки при по-дълбоки водоеми!
Надвам се да съм помогнал! УСПЕХ

Vij vinata purvo v sebe si,a posle v drugite!
- kocet0
- вече хвърля и на тежко
:)
Използвам следната рецепта :
Слагам в тенджера да заври вода (количество - според това колко искаш да направиш ) , 10 мин. преди да заври водата слагам жито да се посвари ... може да се използва и 10-15 зърна царевица ... след като заври водата бавно и непрекъснато се слага ЦАРЕВИЧНО ЕДРОСМЛЯНО брашно като не се спира да се бърка ! След получаване на гъстата смес , прибавям аромат според това какво имам ... било то степче ягода или ванилиики ... добавя се също 1 ч.л. захар и се оставя да престои 1 час да се сгъсти ... след което е годна за пружина и за захранка
Надявам се да съм ти бил полезен 
Слагам в тенджера да заври вода (количество - според това колко искаш да направиш ) , 10 мин. преди да заври водата слагам жито да се посвари ... може да се използва и 10-15 зърна царевица ... след като заври водата бавно и непрекъснато се слага ЦАРЕВИЧНО ЕДРОСМЛЯНО брашно като не се спира да се бърка ! След получаване на гъстата смес , прибавям аромат според това какво имам ... било то степче ягода или ванилиики ... добавя се също 1 ч.л. захар и се оставя да престои 1 час да се сгъсти ... след което е годна за пружина и за захранка

SPINING FOREVER