Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

Кажете мнение?
Модератор: Paublo_Eskobar
- CERRUTI
- сериозен играч
Кажете мнение?
За утре съм замислил една рецепта( по точно бъркоч)и дано даде резултат.
Съставки:
1.готова захранка "Езеро"1пакет
2.готова захранка "Шаран"1пакет(не че се надявам на шаран но е по едро смляна и привлича и по едри риби)
3.Кучешка храна гранули 0,500гр.(поне на мен ми мирише на червеи дано и при рибата е така)
4.Царевишно брашно 1пакет
5.Сладка царевица 1консерва
мисля за някакъв слепващ компонент(можеби хляб) и за ароматизатори но още не съм решил....
дайте мнение...
п.с.-резултати вдругиден
Съставки:
1.готова захранка "Езеро"1пакет
2.готова захранка "Шаран"1пакет(не че се надявам на шаран но е по едро смляна и привлича и по едри риби)
3.Кучешка храна гранули 0,500гр.(поне на мен ми мирише на червеи дано и при рибата е така)
4.Царевишно брашно 1пакет
5.Сладка царевица 1консерва
мисля за някакъв слепващ компонент(можеби хляб) и за ароматизатори но още не съм решил....
дайте мнение...
п.с.-резултати вдругиден
- Local
- учете се от него
Кучешките гранули си ги дай на кучето
... слепващия компонент вземи си една захранка за "фидер" , а бе като цяло нещо ми се губи идеята в тоя микс... С езерото ще привлечеш дребна риба , с шаранската ако е едро структурна и ако не направиш голям облак може и да се завърти някой шарко... прави хубави стегнати топки и добави малко глина ако имаш. Щом целта ти е клен и платика , както четох в другата тема , стреляй с прашката постоянно! бял червей и царевица .

Клавиатура риба не лови!!!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Бухай смело захранка, гледай да е ярко оцветена (жълто или червено), за платиката няма голямо значение вида на захранката
стига да се разпада на дъното и да е сладка
Количеството за целодневен излет ако кълве може да ти трябват и 20 кг
Ако си решил да ловиш само кефал, мятай с прашката само бял червей забрави всякакви захранки, само дребосъка ще събереш, хубаво е да има и оцветени бели . През 3-4 мин по 10-тина червея ако не кълве много е достатично, лови се на пропадане и малко над дъното. Внимавай такъма да е здрав , много често излизат големи кефали така и ако има шарани също
стига да се разпада на дъното и да е сладка

Ако си решил да ловиш само кефал, мятай с прашката само бял червей забрави всякакви захранки, само дребосъка ще събереш, хубаво е да има и оцветени бели . През 3-4 мин по 10-тина червея ако не кълве много е достатично, лови се на пропадане и малко над дъното. Внимавай такъма да е здрав , много често излизат големи кефали така и ако има шарани също

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
не виждам нищо смешно-аз сьщо слагам яйца в качамакаstereofx написа:Може да удари някой слон !Тва за яицата ме разсмя доста:-) Но шегата сега на страна. По резултатно е ако захраниш по отделно няколко петна без много да смесваш и да видиш къде какво кълве.
Айде на слука!

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- CERRUTI
- сериозен играч
Пичове и все пак захранката имаше ефект 
Шаран не излезе(на тези около нас с по 10 дънарки също не излезе)но пък до към 9:00 периодично излизаше платика после спря и започнаха каракуди,костур и едър уклей дори мряна хванах не много голяма(около 300-350гр)но доволно.Имаше страхотен вятър който спираше периодично за около 30мин.и тогава кълвеше рибата.
Като цяло захранката действа но при тези метеорологични условия не показа пълния си потенцял
Аааа забравих да кажа каде бях за риба-на филмовата къща на яз.Искър
захранвах с топки колкото топка за тенис,и в топката слагах по 10-15 бели червеи а ловях на бял(ароматизиран с ягода) и на торен.....

Шаран не излезе(на тези около нас с по 10 дънарки също не излезе)но пък до към 9:00 периодично излизаше платика после спря и започнаха каракуди,костур и едър уклей дори мряна хванах не много голяма(около 300-350гр)но доволно.Имаше страхотен вятър който спираше периодично за около 30мин.и тогава кълвеше рибата.
Като цяло захранката действа но при тези метеорологични условия не показа пълния си потенцял

Аааа забравих да кажа каде бях за риба-на филмовата къща на яз.Искър
захранвах с топки колкото топка за тенис,и в топката слагах по 10-15 бели червеи а ловях на бял(ароматизиран с ягода) и на торен.....