Кажете мнение?

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Кажете мнение?

Мнение от CERRUTI »

За утре съм замислил една рецепта( по точно бъркоч)и дано даде резултат.
Съставки:
1.готова захранка "Езеро"1пакет
2.готова захранка "Шаран"1пакет(не че се надявам на шаран но е по едро смляна и привлича и по едри риби)
3.Кучешка храна гранули 0,500гр.(поне на мен ми мирише на червеи дано и при рибата е така)
4.Царевишно брашно 1пакет
5.Сладка царевица 1консерва
мисля за някакъв слепващ компонент(можеби хляб) и за ароматизатори но още не съм решил....
дайте мнение...
п.с.-резултати вдругиден
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Кучешките гранули си ги дай на кучето :D ... слепващия компонент вземи си една захранка за "фидер" , а бе като цяло нещо ми се губи идеята в тоя микс... С езерото ще привлечеш дребна риба , с шаранската ако е едро структурна и ако не направиш голям облак може и да се завърти някой шарко... прави хубави стегнати топки и добави малко глина ако имаш. Щом целта ти е клен и платика , както четох в другата тема , стреляй с прашката постоянно! бял червей и царевица .
Клавиатура риба не лови!!!
Аватар
ribarq
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ribarq »

Па що не и да забаркаш баркуча с 10-тина яица :wink:
stereofx
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от stereofx »

Може да удари някой слон ! :-) Тва за яицата ме разсмя доста:-) Но шегата сега на страна. По резултатно е ако захраниш по отделно няколко петна без много да смесваш и да видиш къде какво кълве.
Айде на слука!
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Бухай смело захранка, гледай да е ярко оцветена (жълто или червено), за платиката няма голямо значение вида на захранката
стига да се разпада на дъното и да е сладка :!: Количеството за целодневен излет ако кълве може да ти трябват и 20 кг :shock:

Ако си решил да ловиш само кефал, мятай с прашката само бял червей забрави всякакви захранки, само дребосъка ще събереш, хубаво е да има и оцветени бели . През 3-4 мин по 10-тина червея ако не кълве много е достатично, лови се на пропадане и малко над дъното. Внимавай такъма да е здрав , много често излизат големи кефали така и ако има шарани също :D
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

stereofx написа:Може да удари някой слон ! :-) Тва за яицата ме разсмя доста:-) Но шегата сега на страна. По резултатно е ако захраниш по отделно няколко петна без много да смесваш и да видиш къде какво кълве.
Айде на слука!
не виждам нищо смешно-аз сьщо слагам яйца в качамака :wink: начи мойта рецепта е такава-пакет брашно от царевица,5 яйца(хаха),5 льжици захар,една-сол и десетина ванилийки-екстра си става :lol: :lol: :lol:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

Пичове и все пак захранката имаше ефект ;)
Шаран не излезе(на тези около нас с по 10 дънарки също не излезе)но пък до към 9:00 периодично излизаше платика после спря и започнаха каракуди,костур и едър уклей дори мряна хванах не много голяма(около 300-350гр)но доволно.Имаше страхотен вятър който спираше периодично за около 30мин.и тогава кълвеше рибата.
Като цяло захранката действа но при тези метеорологични условия не показа пълния си потенцял ;)
Аааа забравих да кажа каде бях за риба-на филмовата къща на яз.Искър
захранвах с топки колкото топка за тенис,и в топката слагах по 10-15 бели червеи а ловях на бял(ароматизиран с ягода) и на торен.....
Публикувай отговор

Обратно към “Стръв и захранка”