Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

р.Арда,под "Водното огледало"..;)
- Vesko1
- сериозен играч
р.Арда,под "Водното огледало"..;)
Днес сутринта към 10 часа си пия кафето в едно квартално барче...и гледам една тумба "мангали" нарамили по една въдица...вървят под строй към ардинския мост.Единия мангал излезе познат...и го питам-КЪДЕ СТЕ СЕ ЗАПЪТИЛИ БЕ.
Оня...
-Оооо бате,долу ного излиза каракуда,ша знаиш..по полвинки злизат..вчера напълнихме цяла торба.
....тън тън....нещо ми прещрака в главата...и викам,чек и аз да скокна да вида ко става там.От опит знам ,че където има "мангали" там има и риба.Речено-сторено.Купих една кутия червен червей от Диксън...и с колата съм за 5 мин там.Спира се до старата картинг писта и от там се гази до кръста за да стигнеш до ето това заветно място.

И така започнах на плувка на 50 сантиметра дълбочина по течението...и за 2 часа..около 8 бр по 3-400 гр...каракудки.

Те това е моя улов...но надолу от мен имаше 15 "мангала ,които скубеха яко каракуди.
Да се не надяваш във какви локви, може да има риба бе...а ние я търсим по язовирите.Хахахаха!!!!
Оня...
-Оооо бате,долу ного излиза каракуда,ша знаиш..по полвинки злизат..вчера напълнихме цяла торба.
....тън тън....нещо ми прещрака в главата...и викам,чек и аз да скокна да вида ко става там.От опит знам ,че където има "мангали" там има и риба.Речено-сторено.Купих една кутия червен червей от Диксън...и с колата съм за 5 мин там.Спира се до старата картинг писта и от там се гази до кръста за да стигнеш до ето това заветно място.

И така започнах на плувка на 50 сантиметра дълбочина по течението...и за 2 часа..около 8 бр по 3-400 гр...каракудки.

Те това е моя улов...но надолу от мен имаше 15 "мангала ,които скубеха яко каракуди.
Да се не надяваш във какви локви, може да има риба бе...а ние я търсим по язовирите.Хахахаха!!!!

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Re: р.Арда,под "Водното огледало"..;)
Браво, браво, таранки като шаранки!
Трябваше да пробваш и на стръв мангал дЪл кълве.

Трябваше да пробваш и на стръв мангал дЪл кълве.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Ами то там винаги си е имало риба,браво.

- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
[quote="Vesko1"]...От опит знам ,че където има "мангали" там има и риба....quote]
И риба и метали
!!!
Същото наблюдение имам и аз.
Има ли на даден водоем "сънародници" - има и риба!
Металите съм ги оставил изцяло за тях - могат да копаят по 12 часа на ден, за да извадят 10 кг желязо, ама няма да ми окосят мястото за 30 лв!
Направо са като зомбирани, като гледам какви дупки са направили около София, отдавна да са прокопали тунелите на метрото, само да има метал под земята
!
И риба и метали

Същото наблюдение имам и аз.
Има ли на даден водоем "сънародници" - има и риба!
Металите съм ги оставил изцяло за тях - могат да копаят по 12 часа на ден, за да извадят 10 кг желязо, ама няма да ми окосят мястото за 30 лв!
Направо са като зомбирани, като гледам какви дупки са направили около София, отдавна да са прокопали тунелите на метрото, само да има метал под земята

- Vesko1
- сериозен играч
Ами аз ако бех на мястото на бат Бойко,щях да им пусна слух,че на магистралата има "жица"...и стой та гледай,щяхме да я завършим предсрочно магистралата...ни фадроми ни багери ни трябват...G.Petkov написа: могат да копаят по 12 часа на ден, за да извадят 10 кг желязо, ама няма да ми окосят мястото за 30 лв!
Направо са като зомбирани, като гледам какви дупки са направили около София, отдавна да са прокопали тунелите на метрото, само да има метал под земята!

- antivik
- кандидат преподавател
Бря, че качи ли се водата чак до моста бе градски? Преди някоя и друга седмица на това място се преминаваше от единия до другия бряг почти по сухо
.

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- Vesko1
- сериозен играч
Има вода..към 50см-до 1 метър на места...каракудата е на плиткото...виж първата снимкаукъде съм застанал..по средата на преливниците...замяташ в ляво..по течението...куката да опира в дъното....и това е...antivik написа:Бря, че качи ли се водата чак до моста бе градски? Преди някоя и друга седмица на това място се преминаваше от единия до другия бряг почти по сухо.

- antivik
- кандидат преподавател
Благодаря градски, за точния отговор, ма толкоз близо до града и шума от моста нещо не ми е мерак да ходя
. Сигур ще се разходя някъде по на долу къде каваците да видя к`во е дереджето
. Па ако е рекъл господ някой ден поне при Диксъна да се мернем, че по тези големи язовири само се разминава народа
.

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!