Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

СТРУМА
СТРУМА
ДА ВИ КАЖА КАКВА Я СВЪРШИХМЕ НА СТРУМА.ТРЪГНАХМЕ КЪМ 16Ч.ОТ ВЛАДАЯ ДО КОНЯВО ЦЕЛИЯТ АД ОТ НЕБЕТО СЕ ИЗСИПА ВЪРХУ НАС,ПО ПЪТЯ ТЕЧАХА РЕКИ ,ВЕЧЕ БЯХМЕ РЕШИЛИ ДА СЕ ПРОБВАМЕ НА ДРУГО МЯСТО НО ЕДНО ПРИЯТЕЛЧЕ ОТ БЛАГОЕВГРАТ НИ КАЗА,ЧЕ ТАМ СЕ Е ИЗСИПАЛО ПРЕДИ ЧАС,ТА РЕШИХМЕ ДА Я ПРЕЦЕНИМ ПРИ НЕДЕЛИНО.ТАМ РЕКАТА БЕШЕ СУПЕР ДАЖЕ ПО БИСТРА ОТ НЕОБХОДИМОТО,БЯХМЕ РЕШИЛИ ДА ЛОВИМ НА ШУРКИН КАМЪК НО КАТО ПРИСТИГНАХМЕ ЗАВАРИХМЕ ОКОЛО ДЕСЕТИНА ЧОВЕКА ТАКА ЧЕ СЕ НАСОЧИХМЕ КЪМ БОБОШЕВО.ТАМ РЕКАТА БЕШЕ МАЛКО КОФТИ СЪС СЛАБО ТЕЧЕНИЕ ЗА НАЧИНА ПО КОЙТО СЯТАХМЕ ДА ЛОВИМ,НО РЕШИХМЕ ДА ПРОБВАМЕ.ОТ 18 ДО 21Ч.КЪЛВЕШЕ СТАБИЛНО МРЯНА,КЪМ 21 СПРЯ И РЕШИХ ДА ПРОБВАМ НА БУЛДО,ОТЧЕТОХ СЕ С ДВА КЛЕНА,СЛЕД ТОВА СЕ СТЪМНИ И НАБЛЕГНАХМЕ НА МАСАТА.НА СУТРИНТА СТАНАХМЕ В 5 ВАЛЯ ДЪЖД ДО 6,30 РЕКАТА СЕ БЕШЕ ВДИГНАЛА МАЛКО И ПОМЪТНЯЛА СУПЕР ЗА РИБОЛОВ,ДО10Ч. КЪЛВЕШЕ СТАБИЛНО МРЯНА,НИЕ НА ТОВА И НАБЛЕГНАХМЕ,СЛЕД ТОВА ВСИЧКО ЗАМРЯ.МЕЖДУВРЕМЕННО СЕ НАПЪЛНИ СЪС ХОРА И КЪМ 12 РЕШИХМЕ ДА ТЪРСИМ НОВО МЯСТО КЪМ ПАСТУХ,ТАМ ОБАЧЕ РЕКАТА ВЕЧЕ ТЕЧЕШЕ ТЪМНО КАФЯВА И ЗАТОВА СИ ТРЪГНАХМЕ.ЗА ОКОЛО 8Ч.БЯХ ХВАНАЛ 48 МЕРНИ МРЕНИ И ОКОЛО 20 КОИТО ТРЯБВАШЕ ДА ПУСНА,КАКТО И ДВА КЛЕНА,ПРИЯТЕЛЧЕТО С МЕН ХВАНА МАЛКО ПОВЕЧЕ САМО МРЯНА.МИСЛЯ ЧЕ БЕШЕ ЕДИН МНОГО ДОБЪР РИБОЛОВ И СТРУМА СИ ОСТАВА ЕДНА ОТ НАЙ ЛЮБИМИТЕ МИ РЕКИ.ТОВА ОТ МЕН,НАСЛУКА НА ВСИЧКИ.
СТРУМА
СИГУРНО СЕ ЕБАВАШ ПРИЯТЕЛЮ,ОТКЪДЕ ДА ЗНАМ КАК Е ПРИЕТО ДА СЕ ПИШЕ ВИЕ МЛАДИТЕ ПО ГИ РАЗБИРАТЕ ТИЯ РАБОТИ.АЗ НЕ СТИГА ЧЕ КАТО СЕДНА ПО 10МИН. ТЪРСЯ БУКВИЧКАТА МИ АКО ПОЧНА ДА ЩТРАКАМ И ДРУГИ БУТОНИ ША ЗЕМА ДА ОБЪРКАМ НЕЩО.СИНЪТ МИ МИ Е КАЗАЛ ДА НЕ ПИПАМ НИЩО ДРУГО.ТАКА ЧЕ ЩЕ СИ ПИША КАКТО МОГА,А АКО НА НЯКОЙ НАРУШАВАМ РАВНОВЕСИЕТО ДА ВЗЕМЕ ВАЛИДОЛЧЕ.ВИЖ АКО СЕ ПОЛУЧАТ ОЩЕ СИГНАЛИ ЩЕ СЕ НАЛОЖИ ОНЯ МОЯ ДА ЗАЛЯГА НАД АЗБУКАТА ЗА ЛЯТОТО/ЩОТО Е НА 5Г./ ПЪК ПОСЛЕ ЩЕ МУ ДИКТУВАМ И ЩЕ ПИШЕ КАКВО ДА ПРАВИМЕ ЩОМ СЕ НАЛАГА.АИДЕ ЧАО И НАСЛУКА.
за Струма
Колега, кажи къде е това чудно място на реката? Аз бях на Струма в събота на около 4-5 км. от Бобошево и хванах един Морунаж, две мрени и десетина оклея, а и малко попчета...
Къде са тия риби, какво става с тая Струма!
И блесни въртях и мухи на булдо влачих, а иначе пристигнах раничко, около 7 бях на реката.
много съм куц...
ебаси мамата...
Къде са тия риби, какво става с тая Струма!
И блесни въртях и мухи на булдо влачих, а иначе пристигнах раничко, около 7 бях на реката.
много съм куц...
ебаси мамата...
СТРУМА
МЯСТОТО СЕ КАЗВА "ВАРНИЦАТА"ВЕДНАГА СЛЕД ПОСЛЕДНАТА КЪЩА НА БОБОШЕВО ЩЕ ВИДИШ ПЪТЧЕ ВДЯСНО,ПОСОКАТА Е КЪМ ПАСТУХ.АКО ТИ СЕ МОКРИ ИЛИ ИМАШ ВИСОКИ БОТУШИ,В ДЯСНО ОТ МЯСТОТО ИМА ОСТРОВЧЕ И ТАМ Е ДОБРЕ.
- bobot26
- новобранец
- Обратна връзка:
Струма
Колеги, не се разкарвайте чак надолу. В сряда за два часа от 18 часа скъсахме бабушките при пречиствателната станция на Батановци.
Днес беше по-слабо, защото явно бяха изпускали яз."Студена" - много висока и влачи. Не останахме "капо" - двадесетина бабушки.
Кажете нещо за "Арката", дали си заслужава утре да се ходи. Все пак ни е последно.
Днес беше по-слабо, защото явно бяха изпускали яз."Студена" - много висока и влачи. Не останахме "капо" - двадесетина бабушки.
Кажете нещо за "Арката", дали си заслужава утре да се ходи. Все пак ни е последно.