Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
Re: Риболова около Русе
Не може с кола, там е джунгла с една тясна пътека. Оставяш колата на безмитна и "леви-десни" няколко колометра. За успехите виж 4 поста по-горе.
- трапера
- сериозен играч
Както Павката отбеляза,с кола до безмитна и от там с "двойката".Преди десетина години можеше да се стигне с кола до 4-а буна,но откакто сложиха бетонова преграда на безмитна зона,джунглата превзе всичко.Пътя едва си личи къде е бил,а някои от пътеките изчезнаха.От безмитна до 4-а буна се върви пеша около 30-40 минути.Оправдано е да се обикаля със спининг,да се лови на фидер или директен,по разбираеми причини-носиш малко багаж! Иначе има хубави и дащни места,но при определени нива на водата.На 1-а буна има дърво в залива,2-а е почти винаги преградена с мрежи,3-а е плитка,4-а е дащна и дълбока но има много скъсани корди от зимния риболов
,5-а има хубава яма на около30-40м. Помпата също държи риба,но почти всяко хвърляне е обречено на късане! Есен съм вадил доста скобар и морунаж от 4-а и от буруна под залива и,от януари до март сме намирали косата и морунажа на 1-а и на пясъка под нея,с "калъчките". Подходящо ниво на водата 2-2,6м. Всичките тези проблеми с придвижването и багажа изчезват,ако имаш лодка. Отделно,че може да се лови на места недостижими от брега-говоря от опит!
И те така
Успехи през сезона!!!

И те така

Успехи през сезона!!!
лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Благодарско колеги

На мен за фидер ми беше мисълта, та може да се разходя в скоро време
Наслука!

На мен за фидер ми беше мисълта, та може да се разходя в скоро време

Наслука!
- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
здравеите интересувам се на текето освен шаран каква друга риба има ? моля за информация
grizzly18 написа:здравеите интересувам се на текето освен шаран каква друга риба има ? моля за информация

Ама то и шаран нямаgrizzly18 написа:здравеите интересувам се на текето освен шаран каква друга риба има ? моля за информация

kasabinho, като казваш таранка, колко таранка и по кой метод я ловиш?
риболов - нещо истинско сред всичкия фалш
Имам впредвид, че излиза някоя и друга таранка. Принципно тези риби не са ми приоритет, и когато ходих миналата седмица на Текето, сложих по-големи куки, за да ги игнорирам.delig написа:kasabinho, като казваш таранка, колко таранка и по кой метод я ловиш?

-
- научил се да хвърля
Има и други места заsestrata написа:Не може с кола, там е джунгла с една тясна пътека. Оставяш колата на безмитна и "леви-десни" няколко колометра. За успехите виж 4 поста по-горе.
пининг, но никой не казва kak се стига до тях.

http://store.picbg.net/pubpic/4B/4E/ffd ... 414b4e.jpg

Живей за днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде.
Spinning Fishing 2012
http://vbox7.com/play:63869c37d5" onclick="window.open(this.href);return false;
Spinning Fishing 2013
https://www.youtube.com/watch?v=gkhr7vv ... e=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false;
Spinning Fishing 2012
Spinning Fishing 2013
https://www.youtube.com/watch?v=gkhr7vv ... e=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false;
- Stivi
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Ако е сух пътя с кола, ако ли не до някъде с нея, а после"леви-десни"flash1 написа:Има и други места заsestrata написа:Не може с кола, там е джунгла с една тясна пътека. Оставяш колата на безмитна и "леви-десни" няколко колометра. За успехите виж 4 поста по-горе.
http://store.picbg.net/pubpic/4B/4E/ffd ... 414b4e.jpg

Който го може, си го може!
Колега, не се познаваме и не е особено възпитано да ме гъбаркаш. Представи се кой си, какъв си,..flash1 написа:Има и други места за

Дунав Мост е едно от местата, които се спининговат от сутрин до вечер, особено през последните години. Малко са хората, които не знаят, как да отидат, та за тях ще опиша подробно. Дано да хванат много риба и все едра....
На бул. Тутракан покрай оградата на "Еконт" се завива към лимана на ДДФ, там където е автоморгата на Башака. След ЖП прелеза - надясно покрай линията, по бетонен път се стига до малка гара под моста. Там свършва хубавият път. Оставянето на коли там е малко опасно, но при влажно време няма алтернатива. Смъкват чистачки, наскоро ми пробиха радиатора. По черен път се заобикаля постройката отляво, слиза се под моста и се кара успоредно 800 м до Реката. Пътят е доста обрасъл и който си пази боята, да върви пеш. Може да се лови под кота 450. Около кота 250 се откриват ламарините около пилера. Под 150 се открива чакълесто тепе над моста, което се достига с нагазване, под 100 излиза на сухо. Под моста има удобни места за дънен риболов, окупирани почти през целия сезон, но в последно време не дава добре и кандидатите намаляха.
- K.KOLEV79
- вече хвърля и на тежко
Аз ти благодаря за инфото , не че ще отида там но знае ли се ,принципно съм на обичайните местаsestrata написа:Колега, не се познаваме и не е особено възпитано да ме гъбаркаш. Представи се кой си, какъв си,..flash1 написа:Има и други места за
пининг, но никой не казва kak се стига до тях.![]()
Дунав Мост е едно от местата, които се спининговат от сутрин до вечер, особено през последните години. Малко са хората, които не знаят, как да отидат, та за тях ще опиша подробно. Дано да хванат много риба и все едра....
На бул. Тутракан покрай оградата на "Еконт" се завива към лимана на ДДФ, там където е автоморгата на Башака. След ЖП прелеза - надясно покрай линията, по бетонен път се стига до малка гара под моста. Там свършва хубавият път. Оставянето на коли там е малко опасно, но при влажно време няма алтернатива. Смъкват чистачки, наскоро ми пробиха радиатора. По черен път се заобикаля постройката отляво, слиза се под моста и се кара успоредно 800 м до Реката. Пътят е доста обрасъл и който си пази боята, да върви пеш. Може да се лови под кота 450. Около кота 250 се откриват ламарините около пилера. Под 150 се открива чакълесто тепе над моста, което се достига с нагазване, под 100 излиза на сухо. Под моста има удобни места за дънен риболов, окупирани почти през целия сезон, но в последно време не дава добре и кандидатите намаляха.

Ай де

Последно промяна от K.KOLEV79 на Пон Юли 04, 2011 3:16 pm, променено общо 1 път.
ПРАВИ КАКВОТО ТРЯБВА ПЪК ДА СТАВА КАКВОТО ЩЕ
-
- научил се да хвърля
Не те гъбаркам.Исках да те провокирам за да обясниш на тези които не знаят къде е и как се стига до там.За буните се обихте да обяснявате.Нищо лично.sestrata написа:Колега, не се познаваме и не е особено възпитано да ме гъбаркаш. Представи се кой си, какъв си,..flash1 написа:Има и други места за
пининг, но никой не казва kak се стига до тях.![]()
Живей за днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде.
Spinning Fishing 2012
Spinning Fishing 2013
Spinning Fishing 2012
Spinning Fishing 2013
колега ако някой е искал да разбере как се стига до там да беше питал , много хора щяхме да му обясним как да се добере до там
пък и това не е някво тайно място , просто пътя е много обрасъл
а ако ще се върви пеша ще ти обясня и къде другаде може да си оставиш колата
както е обяснил Павката (сестрата) този прелез го подминаваш и преди да стигнеш входа на драгажния в дясно има път който излиза на един малък паркинг и там си оставяш колата и леви леви се напред и излизаш пак на пътя който върви успоредно на моста . Като разтояние обаче е малко повече вървенето
наслука
пък и това не е някво тайно място , просто пътя е много обрасъл
а ако ще се върви пеша ще ти обясня и къде другаде може да си оставиш колата
както е обяснил Павката (сестрата) този прелез го подминаваш и преди да стигнеш входа на драгажния в дясно има път който излиза на един малък паркинг и там си оставяш колата и леви леви се напред и излизаш пак на пътя който върви успоредно на моста . Като разтояние обаче е малко повече вървенето
наслука
пускай дребосъка ако искаш да хванеш ЙЕдро
Днеска едно стабилно капо на малкото теке, пробвахме на рибки ,червей (убиха ни попчетата) ,царевици и кво ли не и неще и неще
Наслука !

Хвани и пусни !