Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Любители рибари пак ловят маломерна риба
Модератор: bobopeli
- tamihal
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Любители рибари пак ловят маломерна риба
Манталитет нямаме...и риболовна култура, ама за нея са нужни години...! 

-
- ще става разбирач
ем кат няма по едра

Той и нощния риболов е забранен, да не пречим на бракониерите....да не би докато са във водата с лодчицата и си пускат мрежичките да цапардосаме някой с 80 грамовото олово в главата.... Ай стига бе пак замазваме очите на хората...Съставяме актове за 5 дребни каракудки и баби а същия този язовир е един от най-тарашените в България!!! Пък за Кърджали да не говорим!!! Там наглостта на някои хора е станала толкова голяма , че даже не се и крият!!! Чистят си мрежите посред бял ден!!! 

Той и нощния риболов е забранен, да не пречим на бракониерите....да не би докато са във водата с лодчицата и си пускат мрежичките да цапардосаме някой с 80 грамовото олово в главата.... Ай стига бе пак замазваме очите на хората...Съставяме актове за 5 дребни каракудки и баби а същия този язовир е един от най-тарашените в България!!! Пък за Кърджали да не говорим!!! Там наглостта на някои хора е станала толкова голяма , че даже не се и крият!!! Чистят си мрежите посред бял ден!!!
Еми това е много точно и на място казано,просто коментарите по-нататък са излишни
Еми това е много точно и на място казано,просто коментарите по-нататък са излишни
- djokoriboloveca
- разбира нещата
Здравейте колеги.На яз.Бели лом положението е същото.Скоро бях там,с разсъмването започнах да си глася телескопа и видях че пред мен във водата има нещо като малки тапи от мрежа.Към 8.00ч.от съседната каравана излязоха двама колеги и дойдоха при мен да ме питат ще ми прече ли "хранилката".Но после се оказа че е рачила.Извадиха около 10-15 броя.Взеха раците и лодката отпраши към стената.Явно там ги чакаха за раците.Мина проверка на билетите и съобщих на проверяващият за рачилата.Отговора беше че това са хранилки и шамандури.Явно играят в обща схема.Въпросните "колеги" си бяха направили лагер от 4-5 каравани и явно стоят там по десеттина дни.Само единият имитираше улов на дъно,но чудно имат лодка и шамантури а замяташе от брега.Не се стърпях и отидох да ги попитам за рачилата.Единият ми каза че ги поставяли за да предпазят стръвта на въдиците от раците.Рачилата представляваха нещо като малки винтери,поне в единият видях като го вадиха че е пълен до половината.
За всеки отделен ден за риболов,Господ дава два..