Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com
Форум
Относно Сайта
Разни
Пръчка
Модератор: dantho.mihov
Пръчка
Здравейте на всички пуснах си една тема там споменах че съм нов в сайта и в риболова от малък си ходя на риба но ако стане неще ми го оправят.Искам да се науча сам и за няколко дена г/д схванах най-важните неща.Разпъната е 4метра 5-15гр.Въпросът ми е следния с тази пръчка най-много колко кила могат да се извадят и подходяща ли е за водоеми и езера и кое е най-подходящотото влакно.Благодаря Предварително.Чакам по-опитните колеги да споделят с мен и останалите 
-
INCUBUS
- кандидат преподавател

Re: Пръчка
Аз сам успях само да се науча да си бъркам в носа и да се чеша при сърбеж:lol: Пръчката най-вероятно става за умерено скромен риболов на плувка,в неголеми водоеми и недалеч от брега.Вземи се в ръце,стисни гъз и прочети повечко от "Риболов на леко","Риболовни такъми" и "Въдици и макари".След това ползвай и помощ от приятели и познати риболовци и проблемите ти ще стават все по-малко 
даи темите че не ги намирамINCUBUS написа:Аз сам успях само да се науча да си бъркам в носа и да се чеша при сърбеж:lol: Пръчката най-вероятно става за умерено скромен риболов на плувка,в неголеми водоеми и недалеч от брега.Вземи се в ръце,стисни гъз и прочети повечко от "Риболов на леко","Риболовни такъми" и "Въдици и макари".След това ползвай и помощ от приятели и познати риболовци и проблемите ти ще стават все по-малко
-
saksi
- фен клуб-скобар
Това ,че си нов, не ти пречи да му беше писал едно МОЛЯ,или нещо от този род.
извинявайsaksi написа:![]()
![]()
.
Това ,че си нов, не ти пречи да му беше писал едно МОЛЯ,или нещо от този род.
-
tisho_9610
- ще става разбирач

Два килограма можеш да изкараш по-нагоре има опасност да ти се чупи пръчката, иначе за всичко е подходяща реки,езера,язовири пък влакно си земи 0.16мм достатъчно ти е по добре си земи потъващо или такова мачово.
един от тази тема които да помогне ...tisho_9610 написа:Два килограма можеш да изкараш по-нагоре има опасност да ти се чупи пръчката, иначе за всичко е подходяща реки,езера,язовири пък влакно си земи 0.16мм достатъчно ти е по добре си земи потъващо или такова мачово.
-
tisho_9610
- ще става разбирач

зависимост къде ще ловиш какво ще ловиш на колко далече искаш да мяташ и има ли течение.
-
tisho_9610
- ще става разбирач

ама пръчката с водачи ли ти е?
не без ... ?tisho_9610 написа:ама пръчката с водачи ли ти е?
-
tisho_9610
- ще става разбирач

за влакно питай там в магазина за директен телескоп те ще ти дадът пък плувката е добре за тихо време ама си вземи и по-тежки
колко гр г/д ???tisho_9610 написа:за влакно питай там в магазина за директен телескоп те ще ти дадът пък плувката е добре за тихо време ама си вземи и по-тежки