Пръчка

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
NeRo0`
новобранец
новобранец

Пръчка

Мнение от NeRo0` »

Здравейте на всички пуснах си една тема там споменах че съм нов в сайта и в риболова от малък си ходя на риба но ако стане неще ми го оправят.Искам да се науча сам и за няколко дена г/д схванах най-важните неща.Разпъната е 4метра 5-15гр.Въпросът ми е следния с тази пръчка най-много колко кила могат да се извадят и подходяща ли е за водоеми и езера и кое е най-подходящотото влакно.Благодаря Предварително.Чакам по-опитните колеги да споделят с мен и останалите 8)
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Пръчка

Мнение от INCUBUS »

Аз сам успях само да се науча да си бъркам в носа и да се чеша при сърбеж:lol: Пръчката най-вероятно става за умерено скромен риболов на плувка,в неголеми водоеми и недалеч от брега.Вземи се в ръце,стисни гъз и прочети повечко от "Риболов на леко","Риболовни такъми" и "Въдици и макари".След това ползвай и помощ от приятели и познати риболовци и проблемите ти ще стават все по-малко :)
NeRo0`
новобранец
новобранец

Мнение от NeRo0` »

INCUBUS написа:Аз сам успях само да се науча да си бъркам в носа и да се чеша при сърбеж:lol: Пръчката най-вероятно става за умерено скромен риболов на плувка,в неголеми водоеми и недалеч от брега.Вземи се в ръце,стисни гъз и прочети повечко от "Риболов на леко","Риболовни такъми" и "Въдици и макари".След това ползвай и помощ от приятели и познати риболовци и проблемите ти ще стават все по-малко :)
даи темите че не ги намирам :) нов съм в сайта,а и в риболова
saksi
фен клуб-скобар

Мнение от saksi »

:D :D :D .
Това ,че си нов, не ти пречи да му беше писал едно МОЛЯ,или нещо от този род.
NeRo0`
новобранец
новобранец

Мнение от NeRo0` »

saksi написа::D :D :D .
Това ,че си нов, не ти пречи да му беше писал едно МОЛЯ,или нещо от този род.
извинявай :axe: :cry:
tisho_9610
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от tisho_9610 »

Два килограма можеш да изкараш по-нагоре има опасност да ти се чупи пръчката, иначе за всичко е подходяща реки,езера,язовири пък влакно си земи 0.16мм достатъчно ти е по добре си земи потъващо или такова мачово.
NeRo0`
новобранец
новобранец

Мнение от NeRo0` »

tisho_9610 написа:Два килограма можеш да изкараш по-нагоре има опасност да ти се чупи пръчката, иначе за всичко е подходяща реки,езера,язовири пък влакно си земи 0.16мм достатъчно ти е по добре си земи потъващо или такова мачово.
един от тази тема които да помогне ... :P благодаря много а плувка имали значение щот съм с 1гр плуфка ???
tisho_9610
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от tisho_9610 »

зависимост къде ще ловиш какво ще ловиш на колко далече искаш да мяташ и има ли течение.
tisho_9610
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от tisho_9610 »

ама пръчката с водачи ли ти е?
NeRo0`
новобранец
новобранец

Мнение от NeRo0` »

tisho_9610 написа:ама пръчката с водачи ли ти е?
не без ... ?
tisho_9610
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от tisho_9610 »

за влакно питай там в магазина за директен телескоп те ще ти дадът пък плувката е добре за тихо време ама си вземи и по-тежки
NeRo0`
новобранец
новобранец

Мнение от NeRo0` »

tisho_9610 написа:за влакно питай там в магазина за директен телескоп те ще ти дадът пък плувката е добре за тихо време ама си вземи и по-тежки
колко гр г/д ???
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”