Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Накъде около Плевен?
Модератор: sapuna
Re: Накъде около Плевен?
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=135&t=49620avto написа:Кажете нещо за стрелбището,някой ходил ли е скоро?
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
- tedideo
- научил се да хвърля
колега martineti за Дъбника и аз имам инфо за платики и таранки ходох тия дни макар и в вятара наскубах доста.Но за каилъшкия от теб го чува за аренда и съм на тфоето мнение нз балами да отидат там 

Аз лично от тази http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=28&t=49256
тема разбрах. Въпреки ,че информацията не ми се струва реална. Но все пак мисля да разуча тези дни.
тема разбрах. Въпреки ,че информацията не ми се струва реална. Но все пак мисля да разуча тези дни.
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
Не съм,времето нещо се развали и незнам дали ще мога да се спусна доло.chema154 написа:колега avto ходи ли на големия каилъшки да си пробваш късмета
Ще пия водка, бира и ракия,
на коленете ми ще седне някаква мастия!
Ще пукам здраво до зори,
и пичката в леглото ще е.а дори!
А утре сутрин ще ме гони махмурлук,
очите ми ще са изцъклени като борсук!
Ще пукам здраво до зори,
-
- научил се да хвърля
Здравейте,колеги! Ще си позволя и аз да драсна нещо за водоемите които обсъждате.За въпросния водоем Стелбището,съм чувал за големи риби,но като отидох да проверя бях почти капо
За Градина,моето мнение е,че това е най-добрия платен около плевен: не спада в графата на тези водеми които рибата не те чака да хвърлиш,а вече си хванал,нито към тези за които се носят легенди за огромни риби,а като отидем след риболова сме така
и така
. Ако отидем подготвени с малко мерак и чалъм, и късмет всичко е възможно.
На Дъбника бях миналия петък за 3-4 часа целенасочено за платика,и имах резултат.Обадиха се даже и няколко хубави платики.За малкия и големия не знам,там ходя 1-2 пъти в годината,особенно след тая афера с маломерните толупчета.Искъра,Вита,Дунава не стават за риболов във момента (95% от колегите са капо)
Поздрави на всички и НАСЛУКА!!!

На Дъбника бях миналия петък за 3-4 часа целенасочено за платика,и имах резултат.Обадиха се даже и няколко хубави платики.За малкия и големия не знам,там ходя 1-2 пъти в годината,особенно след тая афера с маломерните толупчета.Искъра,Вита,Дунава не стават за риболов във момента (95% от колегите са капо)
Поздрави на всички и НАСЛУКА!!!

Повторението е майка на знанието,и баща на затъпяването...
-
- научил се да хвърля
Маи никой не ходи за риба

Днес бяХ на опашката на Големия язовир в Кайлъка.Никакво пипане!На бял,торен и царевица на плувка.В папурите се мятаХа добри шарани ,но там е зака4 и не може да се Хвърли.Имаше още няколко души, но и те капо.Това е.Дайте инфо за Дунава,не се ли е размърдала,нивото вдига ли? 

Ще пия водка, бира и ракия,
Ще пукам здраво до зори,
Ще пукам здраво до зори,
Дунава ти гарантира 90% капо
-
- научил се да хвърля
Последно Малкия язовир ще го взимат ли под аренда ???
И аз се опитва да разбера това от както голегата пусна телата за него във форума ама..... до сега единственно съм чувал ,че хората ходят и не плащат.
-
- ще става разбирач
и повечето нищо не ловят и от иара нокои не проверяваmartineti написа:И аз се опитва да разбера това от както голегата пусна телата за него във форума ама..... до сега единственно съм чувал ,че хората ходят и не плащат.

заимало са е едно немане
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Здравейте всички. Нещо за яз. Горни Дъбник тия дни в жегите дали кълве???
Match Fishing :]
-
- новобранец
- Обратна връзка:
В събота кълвяха платички и бабушки. С повече захранка, на плувка. На дъно беше много зле.yxaaa написа:Здравейте всички. Нещо за яз. Горни Дъбник тия дни в жегите дали кълве???
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Благодаря за бързият отговор. А искам да попитам ако не ставам нахален, на пелета някой имал ли е успех на този язовир? 

Match Fishing :]
- tedideo
- научил се да хвърля
даите някакво инфо де дърпа ,че съм се решил да ходя събота и неделя с нощуване ? Мерси предварително