Снимки от морето-сапунерски

Как да направим възможно най-добри снимки от излета.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
lusienn
и господ не е толокова добър

Снимки от морето-сапунерски

Мнение от lusienn »

Снимките са от Приморско,и околностите,с любителско фотоапаратче,мой и може да си пускате и ваши в темата,дето се вика да споделяме,тоест да си сипваме храна-духовна :D Изображение Буната на северния плаж,на резиденция Перла,ловеше се вдясно платерина,на чепаре с тапички,стръв блатен червей.Изображение На тоя модел взима повече,понякога по 3 риби на веднъжИзображение Изображение Изображение Изображение Фидер пръчка е идеална за такъв риболов,ловяха хората с всякакви,въпроса е въдицата да е заметната във водата и да си гледаш връхчето,мръдне ли засичашИзображениеТова ми е партията,Жорката,най добрия риболовец,който познавам,супер запален,много ги разбира рибите-всичките,дето се вика нема тайни :D Изображение Изображение Изображение ИзображениеЮжния плаж,вечер.Пристанището :arrow: Изображение ИзображениеЛодка 34 тона за разхождане на туристи,много е красива.И малко залезИзображение За днеска стига храна.
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
tegov86
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Снимки от морето-сапунерски

Мнение от tegov86 »

Браво колега, супер репортаж със хубави снимки :) Представям си, че съм на твоето място въпреки, че не го разбирам морския риболов :shock: :D
Аватар
dako71
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от dako71 »

Бе пусти платерини цяла година са ми в главата. Благодаря колега за инфото относно чепарето. Ако е рекъл господ след някой ден и аз да ги дърпам на едно стратегическо място в Поморие. И познай с кви пръчки :lol: Евала са инфото и снимките, там бех за минутка.
sote
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от sote »

И аз ги чакам с нетърпение тези платеринки :smt041
lusienn

Мнение от lusienn »

Една крайбрежна алея,супер е замислена-и много кинти е дръпнала.Та става и за разходка,велоалея и риболов от нея.Свързва северния и южния плажИзображение Изображение Залез,зад мен е морето и мястото със морския червей,където дава платерина,като ходите по плажа ще го откриете.В магазина стръвта е 2.50 за пакет,за блатния си заслужава няма наоколо ,но морски има по брега на определени места,става да се вади и с ръце пробвано.В реката КАРААГАЧ ,има доволно кефал,от 300гр до 3 кила парчета,местния рибар там е ДИМО със лодка уфимка,зехме телефона да сме винаги в час.За морето има яки проверки от граничните,действат МНОГО БЪРЗО.Иска се 4 спасителни жилетки,сигнални ракети,и стационарен компас,и всички докуменнти,пускат се от катер със зодиак 200 коня и нема прошка,та умната :D Изображение Дребен сафрид-граца,много добре става пържен пресен,ядох количества :D Ловихме го на 300 метра от брега,помпане с навиване на макарата до горе,на дъното ако ловиш,яко дракони-задължително си зимайте кохер ножица,бързо се откачат с нея.Чепарета работят всякакви,дори китайските с жълтите кукички от БУРГАС.Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение р КАРААГАЧ снимка от моста,дава слетобяд по добре на морски червей.ПРЕЗ ДЕНЯ ТАКА НА ПЛАЖА :arrow: Изображение Изображение :P :D
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Публикувай отговор

Обратно към “Фотография”