Жребчево

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Re: Жребчево

Мнение от sapuna »

Супер костури Тишка!Бяха поне 40бр на двама ни с братлето,че и доста по големи имаше! ;)
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
rublahka
новобранец
новобранец

Мнение от rublahka »

А някой да има инфо за каракудения залив какво излиза и на какво?Благодаря предварително.
jujjakk
новобранец
новобранец

Мнение от jujjakk »

Каде се намира "Каракудения" залив ? :D
rublahka
новобранец
новобранец

Мнение от rublahka »

Ами и аз на сам ходил а ще ме водят там и ми казаха че било някъде до дарданелите.
bayatov
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от bayatov »

rublahka написа:Ами и аз на сам ходил а ще ме водят там и ми казаха че било някъде до дарданелите.
Сподели после къде точно се намира,че и аз сефте го чувам,а имам претенции за познания по язовира :) , а и улова не е лошо да споменеш ;)
MILF - Man, I love fishing !
xpu161
новобранец
новобранец

Мнение от xpu161 »

На какво се ловят костурите?
Миналата есен ги "скубахме" на торен червей на леко дъно с провлачване.
rublahka
новобранец
новобранец

Мнение от rublahka »

По точно става въпрос за дардънелите,аз не сам разбрал нещо правилно.Излизало платика и каракуда и ако може да ми кажете на какво да ги търся и с какво.А и също исках да попитам дали там може да се навърта костур.
bayatov
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от bayatov »

rublahka написа:По точно става въпрос за дардънелите,аз не сам разбрал нещо правилно.Излизало платика и каракуда и ако може да ми кажете на какво да ги търся и с какво.А и също исках да попитам дали там може да се навърта костур.
вземи си фидери,но и пружината не е за подценяване,а за стръв....тази година трябва много да се експерементира....относно костура,не е лошо да го пробваш ;)
MILF - Man, I love fishing !
rublahka
новобранец
новобранец

Мнение от rublahka »

Колеги от каде мога да отида на косъовия ръкав като идвам от стара загора от каде да мина.
Боев
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Боев »

rublahka написа:Колеги от каде мога да отида на косъовия ръкав като идвам от стара загора от каде да мина.
Най-лесно е от Нова Загора-на входа на града,след бензиностанцията свиваш в ляво(пътя за Велико Търново),минаваш през село Асеновец,караш по баирите нагоре и се оглеждаш в дясно за "Жребчето"(бивш хотел-ресторант,сега не знам какво е).Влизаш към паркинга на "Жребчето" и от там има няколко черни пътя-всички стигат до "Косьовия ръкав".
Има и друг път-влиза от южна страна на ръкава,ама не всеки ДЖИП ще мине от там.
rublahka
новобранец
новобранец

Мнение от rublahka »

В неделя ще ходя и ще търся хищник,и се чудя дали ще излезне нещо от брега щото нямам лодка.Предимно костури ще търсим и затова имам запитване на кво да ги търся на блесна,на рибка или на туистер.Благодаря предварително.
Аватар
vanboxer
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от vanboxer »

rublahka написа:В неделя ще ходя и ще търся хищник,и се чудя дали ще излезне нещо от брега щото нямам лодка.Предимно костури ще търсим и затова имам запитване на кво да ги търся на блесна,на рибка или на туистер.Благодаря предварително.
Ако трябва да ги степенувам за момента най-удачна от брега е блесната,после туистера.!
99% ако удари нещо ще е щука .Като цяло много умряла работа е тази година.Успех
ЖРЕБЧЕВСКИ ВЪЗПИТАНИК
rublahka
новобранец
новобранец

Мнение от rublahka »

Ами ако хвърля на рибка на тапа няма ли никакъв шанс да ми удари нещо.
xpu161
новобранец
новобранец

Мнение от xpu161 »

А нивото как е? Островът още ли е остров?
Аватар
smoky
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от smoky »

Боев написа:
rublahka написа:Колеги от каде мога да отида на косъовия ръкав като идвам от стара загора от каде да мина.
Най-лесно е от Нова Загора-на входа на града,след бензиностанцията свиваш в ляво(пътя за Велико Търново),минаваш през село Асеновец,караш по баирите нагоре и се оглеждаш в дясно за "Жребчето"(бивш хотел-ресторант,сега не знам какво е).Влизаш към паркинга на "Жребчето" и от там има няколко черни пътя-всички стигат до "Косьовия ръкав".
Има и друг път-влиза от южна страна на ръкава,ама не всеки ДЖИП ще мине от там.
Пътя от южната страна не е чак толкова страшен, че задължително да се минава с джип...Миналата година няколко пъти съм го минавал с относително ниска лека кола без проблем. Има само едно малко деренце, през което минава пътя, но ако се подходи правилно не е проблем и за лека кола. :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”