Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Споделете инфо за ТЕЦ Марица изсток 2
Модератор: sapuna
- Skorpi
- сериозен играч
М да и аз така чух че такса нема да има
да ама не таксата си я зимат и хич неим е през маркуча дали е държавен или не Колкото колеги погледнах бяха меко казано доста разочаровани .
Така че според мен няма смисъл да се бие пътя до там
Кам жребеца може би е ро добре но трябва да се познават местата
иначе и от там може човек да се върне капо

Така че според мен няма смисъл да се бие пътя до там

Кам жребеца може би е ро добре но трябва да се познават местата
иначе и от там може човек да се върне капо

Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти

- val
- разбира нещата
- Обратна връзка:
на въпроса чий е водоена, то е ясно ; винаги е бил и ще си остане държавен. независимо кой ще го стопанисва той винаги ще е с охрана. по нова година смениха охраната и сега е по добре. имаше един период когато бяха започнали да вадят дребен шаран от топлото но явно им забраниха и сега не изкарват улов от топлото. моето лично мнение е, че в момента трябва да се залага на по плитките и безлюдни места. риба има и то такава която в мрежа много трудно влиза.
успех на всички желащи са си качат адреналина на мах.
и не заравяйте да си носите билетите за да не го отнесете от аквакултурите независимо дали сте платили такса или не.
успехи на всички.
успех на всички желащи са си качат адреналина на мах.
и не заравяйте да си носите билетите за да не го отнесете от аквакултурите независимо дали сте платили такса или не.
успехи на всички.
- val
- разбира нещата
- Обратна връзка:
здравейте колеги,
днес се видях с един от наща гилдия и свали инфо за 2 шаранчета и 2 сомета от опашката с много разпъване. може да му се вярва , виждал съм го като риболовен гид на едни чужди студенти. никак не беше обнадежден от многото плуване и утре пак заминава но с двама от наашата група да си пробват касмета на моста. инфо ще има на обяд.
днес се видях с един от наща гилдия и свали инфо за 2 шаранчета и 2 сомета от опашката с много разпъване. може да му се вярва , виждал съм го като риболовен гид на едни чужди студенти. никак не беше обнадежден от многото плуване и утре пак заминава но с двама от наашата група да си пробват касмета на моста. инфо ще има на обяд.
- man1966
- ще става разбирач
Такааа-вчера си дойдох от Овчарица....
На стената/моста/ колеги уловиха 3 амура-един 15 и два по 12 кила..
Аз съм доволен от излета,но бях на место дето ходят дружки на сайбиите...
Най голямата ми риба-17 кила амурле...Обаче да ви разсея заблуждението че вътре кълват в несвяст рибите-хич даже не е така...
На стената/моста/ колеги уловиха 3 амура-един 15 и два по 12 кила..
Аз съм доволен от излета,но бях на место дето ходят дружки на сайбиите...

Най голямата ми риба-17 кила амурле...Обаче да ви разсея заблуждението че вътре кълват в несвяст рибите-хич даже не е така...
Я елате рибенца при батко...
- val
- разбира нещата
- Обратна връзка:
инфо от днес до 12 часа
едно амурче околи 4 кг. водата е с 30 см нагоре . инфото от колегата е вярно. аз го познавам. дойде във вторник около 5 следобяд. и амурите са малко повече като бройка.
има мрежи между садките и рибарските къщи с което са ограничили движението на амура.
наслука.
има мрежи между садките и рибарските къщи с което са ограничили движението на амура.
наслука.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Ах защо ли не се обзаложихме?!?!?!?!val написа:водата е с 30-40 см нагоре и половината мост е под вода. това е от мен . риболова то е ясно пълно капо и в 3 следобед приключи.
неделята е ден за бира

Току що си влизам.За два дни амур не удари.Хранихме яко и навътре.Резултатът-две шаранчета по около 2кг,много каракуда/почти всичката на косъм/ и няколко канални,като единия отсече кило и половина.На колегата snegk два пъти му отнася линията.Беше ден преди мен и остана и тази вечер.До тази вечер имаше три шарана,като единия около 4-ка,каракуда и костур.
Водата спря да качва снощи около 18 часа,но тази сутрин бе страшно зеленясала.Температурата и е около 24-25 градуса.Мрежи не се виждат,а таксата си е 6 лв.
Успех и НАСЛУКА!!!
-
- и господ не е толокова добър
Клега val Митака е прав,че водоема не е същия има риба,но намалява драстично.Питах поне 10 компании и резултата не е розов само каракуда каналчета и дребни шарани.Амур има само на определени места и едрия е на привършване.И ако спрът да си играят с нивото на водата нещата ще потръгнат така мисля аз.Ти продължавай да даваш инфо,но казвай и местата,може и на лични ако не искаш да пишеш на целослушание 

-
- ще става разбирач
В крайна сметка,такса си има и то 6лв.?риба излиза и то като чета всякаква,проблем с нивото,надявам се че вече го няма защото смятам да ходя тази или другата седмица,Вал ако може наистина кажи каде са тези места кадето ходите?! Защото както бях писал и по напред,дори и такса да си платя освен на моста другаде недаваха да се ходи,опитах се да отида до канала кадето се влива но едва не ме пребиха
ужас!Това беше януари 2006г.хванахме доста костур и една пъстърва, от тогава несам ходил!
Та идеята ми беше ВАЛ ако може кажи каде и на какво та поне да не ми е валат ходенето
че бая пара отива да си признаем,на тези който живеят по далече!
Ако има желаещи от Пловдив да се саберем и да направим едно ходе до там,пишете тук или на лично,пак кво толкова ще хванем колегата ВАЛ за гид и готово!

И не на последно място,не се карайте,все пак нали за това е сайта,всеки казва какво е хванал и какво е преживял,тези който немогат да хващат завиждат!!!

Та идеята ми беше ВАЛ ако може кажи каде и на какво та поне да не ми е валат ходенето

И не на последно място,не се карайте,все пак нали за това е сайта,всеки казва какво е хванал и какво е преживял,тези който немогат да хващат завиждат!!!

Който го може го може,останалите гледат!
-
- и господ не е толокова добър
pehoo към Бял кладенец шанса ти е по голям или на скендерите или на стената.Захранвай яко и овладей течението и грантирано ще хванеш.Това е за косъм иначе на пружина излиза всичко,но не толкова големи.Относно караниците,няма такива.Аз съм казал много пъти,че човек до човека отива.На мен ми падна акомулатора и къде,при колега за помощ затова си правете сметката когато пишите,това се отнася и за мен.Ако мога да помогна съм насреща