Споделете инфо за ТЕЦ Марица изсток 2

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
nqmame
новобранец
новобранец

Мнение от nqmame »

sapuna1971 написа:Лъжеш яко братле! :lol:Въпросът ми бе провокативен и ти клъвна! От три дни такса не се събира!
Явно информаcията ти е грешна такса си има просто са спрели да пускат мрежи от преди 3 дена това ми казаха току що хора които са в момента там.
Аватар
Skorpi
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Skorpi »

М да и аз така чух че такса нема да има :twisted: да ама не таксата си я зимат и хич неим е през маркуча дали е държавен или не Колкото колеги погледнах бяха меко казано доста разочаровани .
Така че според мен няма смисъл да се бие пътя до там :oops:
Кам жребеца може би е ро добре но трябва да се познават местата
иначе и от там може човек да се върне капо :P
:P :P
Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти
Изображение
Аватар
Skorpi
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Skorpi »

А да добавя за Теца на студеното има места за риболов на по вътрешни хора приближени на господа арендаторите баща и син ама там простосмъртните не могат да припарят. Само с специални протекции се ходи там. :roll: :roll: :roll:
Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти
Изображение
Аватар
val
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от val »

на въпроса чий е водоена, то е ясно ; винаги е бил и ще си остане държавен. независимо кой ще го стопанисва той винаги ще е с охрана. по нова година смениха охраната и сега е по добре. имаше един период когато бяха започнали да вадят дребен шаран от топлото но явно им забраниха и сега не изкарват улов от топлото. моето лично мнение е, че в момента трябва да се залага на по плитките и безлюдни места. риба има и то такава която в мрежа много трудно влиза.
успех на всички желащи са си качат адреналина на мах.
и не заравяйте да си носите билетите за да не го отнесете от аквакултурите независимо дали сте платили такса или не.
успехи на всички.
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Давайте прясна информация,че нещо телефона не ми звъни за инфо. :wink:
Аватар
val
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от val »

здравейте колеги,
днес се видях с един от наща гилдия и свали инфо за 2 шаранчета и 2 сомета от опашката с много разпъване. може да му се вярва , виждал съм го като риболовен гид на едни чужди студенти. никак не беше обнадежден от многото плуване и утре пак заминава но с двама от наашата група да си пробват касмета на моста. инфо ще има на обяд.
Аватар
man1966
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от man1966 »

Такааа-вчера си дойдох от Овчарица....
На стената/моста/ колеги уловиха 3 амура-един 15 и два по 12 кила..
Аз съм доволен от излета,но бях на место дето ходят дружки на сайбиите... 8)
Най голямата ми риба-17 кила амурле...Обаче да ви разсея заблуждението че вътре кълват в несвяст рибите-хич даже не е така...
Я елате рибенца при батко...
Аватар
val
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

инфо от днес до 12 часа

Мнение от val »

едно амурче околи 4 кг. водата е с 30 см нагоре . инфото от колегата е вярно. аз го познавам. дойде във вторник около 5 следобяд. и амурите са малко повече като бройка.
има мрежи между садките и рибарските къщи с което са ограничили движението на амура.
наслука.
MITKOY
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от MITKOY »

ако може уточнете се за кои места на тец 2 става въпрос , защото между топлото и скиндерите на студеното има голяма разлика
Аватар
val
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от val »

водата е с 30-40 см нагоре и половината мост е под вода. това е от мен . риболова то е ясно пълно капо и в 3 следобед приключи.
неделята е ден за бира
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

val написа:водата е с 30-40 см нагоре и половината мост е под вода. това е от мен . риболова то е ясно пълно капо и в 3 следобед приключи.
неделята е ден за бира
Ах защо ли не се обзаложихме?!?!?!?! :lol:
Току що си влизам.За два дни амур не удари.Хранихме яко и навътре.Резултатът-две шаранчета по около 2кг,много каракуда/почти всичката на косъм/ и няколко канални,като единия отсече кило и половина.На колегата snegk два пъти му отнася линията.Беше ден преди мен и остана и тази вечер.До тази вечер имаше три шарана,като единия около 4-ка,каракуда и костур.
Водата спря да качва снощи около 18 часа,но тази сутрин бе страшно зеленясала.Температурата и е около 24-25 градуса.Мрежи не се виждат,а таксата си е 6 лв.
Успех и НАСЛУКА!!!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
val
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от val »

пак си помисли >>>>>>>>>>
Изображение
ама и още
Изображение
наслука
snegk

Мнение от snegk »

Клега val Митака е прав,че водоема не е същия има риба,но намалява драстично.Питах поне 10 компании и резултата не е розов само каракуда каналчета и дребни шарани.Амур има само на определени места и едрия е на привършване.И ако спрът да си играят с нивото на водата нещата ще потръгнат така мисля аз.Ти продължавай да даваш инфо,но казвай и местата,може и на лични ако не искаш да пишеш на целослушание :wink:
pehoo
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от pehoo »

В крайна сметка,такса си има и то 6лв.?риба излиза и то като чета всякаква,проблем с нивото,надявам се че вече го няма защото смятам да ходя тази или другата седмица,Вал ако може наистина кажи каде са тези места кадето ходите?! Защото както бях писал и по напред,дори и такса да си платя освен на моста другаде недаваха да се ходи,опитах се да отида до канала кадето се влива но едва не ме пребиха :lol: ужас!Това беше януари 2006г.хванахме доста костур и една пъстърва, от тогава несам ходил!
Та идеята ми беше ВАЛ ако може кажи каде и на какво та поне да не ми е валат ходенето :wink: че бая пара отива да си признаем,на тези който живеят по далече! :wink: :lol: Ако има желаещи от Пловдив да се саберем и да направим едно ходе до там,пишете тук или на лично,пак кво толкова ще хванем колегата ВАЛ за гид и готово! :twisted: :lol:

И не на последно място,не се карайте,все пак нали за това е сайта,всеки казва какво е хванал и какво е преживял,тези който немогат да хващат завиждат!!! :oops: :oops: :oops: :twisted: :twisted: :twisted:
Който го може го може,останалите гледат!
snegk

Мнение от snegk »

pehoo към Бял кладенец шанса ти е по голям или на скендерите или на стената.Захранвай яко и овладей течението и грантирано ще хванеш.Това е за косъм иначе на пружина излиза всичко,но не толкова големи.Относно караниците,няма такива.Аз съм казал много пъти,че човек до човека отива.На мен ми падна акомулатора и къде,при колега за помощ затова си правете сметката когато пишите,това се отнася и за мен.Ако мога да помогна съм насреща :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”