Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Риболова около Русе
Днес след работа въпреки вятъра отидохме с едно аверче на Реката-зад Корабната, че лесно се стига
. Аз с фидера, той с две дънни на прасета и червей...За 3 часа се разписах с една платика и едно морунажче(плуват си обратно), а моя авер го оставих там да чака Сом-а
.

- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- dan10
- фен клуб-скобар
Здравейте колеги, някой има ли инфо за р.Янтра (няма конктретно място) ! Ако някой има моля да сподели ! Благодаря предварително

- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Моя авер в риболовните разходки събота и неделя е бил по р.Янтра, в горното течение преди В. Търново. С болонезката е "натрошил" по негови думи облез-а и кефал-а (кефалчета до половинка основно).dan10 написа:Здравейте колеги, някой има ли инфо за р.Янтра (няма конктретно място) ! Ако някой има моля да сподели ! Благодаря предварително![]()
![]()
![]()
А някой да има скорошно инфо за Реката в района м/у Приста Ойл и Метро...и за Ряхово ме интересува, т.е след Ряхово, посока Бабово.
Благодаря предварително!

И аз се интересувам от положението около бабово и ряхово.Ако някой има прясно инфо може да сподели
-
- новобранец
Здравейте, колеги! Така като нямам много време да влизам в интернет и да следя, искам да ви попитам за Стълпище как е положението. Какво излиза предимно и на какво се лови, защото мислим с две момчета да отидем да отбием времето и да си прекараме един добър излет. Обещавам да пиша как сме изкарали
Благодаря, предварително!

Благодаря, предварително!
Миналата седмица е ходил един приятел с колегата си и са били хванали едно сомче 4.5 кг на Ряхово, но къде точно са били не помня.tigerbg написа:И аз се интересувам от положението около бабово и ряхово.Ако някой има прясно инфо може да сподели

Здравейте колеги. Отдавна не съм писал тук, тъй като нямах кой знае каква възможност , но сега съм намислил да прескоча неделята към Малък Преславец и всякаква информация относно положението там , както и сутрин кога е хубаво да съм там , за да си намеря място би ми била полезна
Ако слуката е добра ще има и снимков матриал 

-
- сериозен играч
Колега за Малък Преславец имаше някаква тема но отдавна никой не е писал в нея,ще съм благодарен като се върнеш да споделиш как е минал излета,и аз се интересувам от този водоем.Kaloyan87 написа:Здравейте колеги. Отдавна не съм писал тук, тъй като нямах кой знае каква възможност , но сега съм намислил да прескоча неделята към Малък Преславец и всякаква информация относно положението там , както и сутрин кога е хубаво да съм там , за да си намеря място би ми била полезнаАко слуката е добра ще има и снимков матриал
Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
Да знам за темата , но като я видях каква е занемарена и не ми вдъхна доверие , по принцип доста русенци посещават често този водоем, та затова реших тук да си задам въпроса 

- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Дубру'тру, колеги!
Снощи ходих на разузнаване по Реката - работата е зле! Нивото ниско (в сравнение с неделя е спаднало с около 30-40см), водата топла - термометърчето показа 25,8... риба естествено йок...и плувкари имаше и дънари и аз с фидера за час-два помятах - едно косатче, което даже не го разбрах кога ми е клъвнало
Като гледам нивото ще пада още - мъка, мъка....май ще прекратявам ходенето по Реката до края на Август месец и наесен ще ги почваме

Снощи ходих на разузнаване по Реката - работата е зле! Нивото ниско (в сравнение с неделя е спаднало с около 30-40см), водата топла - термометърчето показа 25,8... риба естествено йок...и плувкари имаше и дънари и аз с фидера за час-два помятах - едно косатче, което даже не го разбрах кога ми е клъвнало

Като гледам нивото ще пада още - мъка, мъка....май ще прекратявам ходенето по Реката до края на Август месец и наесен ще ги почваме

- iko05
- новобранец
- Обратна връзка:
Два дена и на р.Янтра-нулева активност.
Ниско ниво на реката и висок бряг.
За двата дена само едно заблудено попче. Стръв- бял,торен и царевица, но нито на плувка, нито на дъно.
Воблерите и блесните които намокрих също не дадоха никакъв резултат.
Остана само удоволствието от излета сред природата.
Ниско ниво на реката и висок бряг.
За двата дена само едно заблудено попче. Стръв- бял,торен и царевица, но нито на плувка, нито на дъно.
Воблерите и блесните които намокрих също не дадоха никакъв резултат.
Остана само удоволствието от излета сред природата.
- Прикачени файлове
-
- 1310557401104.jpg (41.35 KiB) Преглеждано 1278 пъти
-
- 1310557368137.jpg (24.52 KiB) Преглеждано 1278 пъти
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Днес ставане в 4 и газ по тъмно към Лом-а. По разбираеми причини се отказах от Голямата Река и затова на малката
Към 5 без нещо вече бях заметнал сопичката и пиех кафенце, за 5 часа докато напече само една риба хванах......една риба ама риба - шаран точно 4 и 100

Умрях си от кеф, честно ви казвам. Удари към 6 и 30. Малай с аромат канела, една кука и на нея три царевички (ще ме извините, но не съм по "космите") от мин. година и те вонящи на канела.....Те я сопичката метната в храсталака

P.S. Тариката ми се усмихна симпатично и затова си плува обратно в реката. Освен това беше му издут корема, предполагам все още е с хайвер..... (не че на 80% от хората им пука за това де)
P.P.S. Сори за снимките - с телефона са правени, просто когато взема фотото с мен и нищо не хващам

P.P.S. Народе, събирай си боклуците, мама му стара!!!!!!!!!!!! Навсякъде сметище стана!!!!

Към 5 без нещо вече бях заметнал сопичката и пиех кафенце, за 5 часа докато напече само една риба хванах......една риба ама риба - шаран точно 4 и 100

Умрях си от кеф, честно ви казвам. Удари към 6 и 30. Малай с аромат канела, една кука и на нея три царевички (ще ме извините, но не съм по "космите") от мин. година и те вонящи на канела.....Те я сопичката метната в храсталака

P.S. Тариката ми се усмихна симпатично и затова си плува обратно в реката. Освен това беше му издут корема, предполагам все още е с хайвер..... (не че на 80% от хората им пука за това де)
P.P.S. Сори за снимките - с телефона са правени, просто когато взема фотото с мен и нищо не хващам

P.P.S. Народе, събирай си боклуците, мама му стара!!!!!!!!!!!! Навсякъде сметище стана!!!!
- Vlado_852
- разбира нещата
Браво, браво... Добре си се справил!
Супер шарко, аз снощи реших да гоня едни мрени при тази топла вода ама само нахраних комарите.