Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Здравейте колеги , събота направих един излет на Добротич , за разлика от последния път останах приятно изненадан и доволен , рибата се е активизирала . За жалост обаче аз не бях добре подготвен и резултата беше : 2 милиметрови шарковци един около кило , но за зъжаление изпуснат поради липсата на кеп и доста таранка , на отсрещния бряг имаше едни хора които извадиха нещо прилично , личеше си че е голямо но не се виждаше дали е шаран или амур. Единственото неприятно нещо бяха милионите раци , които буквално за около 10 минути опоскваха захранката , аз имам извадени около 15тина рака , а жената около 7-8.
Колеги,може ли някой да ме светне за добри места за морски риболов около Варна?Каквато и риба да се хваща ще съм доволен,защото съм много бос в този вид риболов.
Вчера кълвеше,днеска не ще!
Ами има си раздел за морски риболов колега-потърси там,а и то зависи каква морска риба ще ловиш-попчета,илария,сафрид.Има си теми за тези видове риби в този разделbantumi написа:Колеги,може ли някой да ме светне за добри места за морски риболов около Варна?Каквато и риба да се хваща ще съм доволен,защото съм много бос в този вид риболов.
Смятам събота да ида на с.Изгрев.Кажете как стоят нещата с таксите ква риба излиза , стръв , и вашият риболовен излет там.
- ro666koto
- научил се да хвърля
Здавейте, колеги
Някои да има прясно инфо от Цонево, че мисля събота да отскоча до там. Благодаря
Някои да има прясно инфо от Цонево, че мисля събота да отскоча до там. Благодаря
RTM Tempo
-
- новобранец
Колеги как да стигна до язовира на Оброчище,в смисъл стигам селото и после? 

- vladofommi
- вече хвърля и на тежко
http://wikimapia.org/#lat=43.4101762&lo ... 16&l=0&m=bsvetlin_81 написа:Колеги как да стигна до язовира на Оброчище,в смисъл стигам селото и после?
Ориентира ли се?
единственото хубаво нещо на риболова във варненска област е темата във форума
-
- новобранец
http://wikimapia.org/#lat=43.4101762&lo ... 16&l=0&m=bvladofommi написа:svetlin_81 написа:Колеги как да стигна до язовира на Оброчище,в смисъл стигам селото и после?
Ориентира ли се?[/qu
да колега благодаря а някакви съвети за там
-
- новобранец
да колега благодаря а някакви съвети за там
Колега, ако държищ да хванеш шаран на Оброчище заложи само на царевица. Може да имаш удар, може и не но това е решението. Търси дълбоко място. Ако за стръв ползваш по мека стръв или червеи ще имаш работа с костурчета, белици, червеноперки, таранки и други дребни рибки.
Колега, ако държищ да хванеш шаран на Оброчище заложи само на царевица. Може да имаш удар, може и не но това е решението. Търси дълбоко място. Ако за стръв ползваш по мека стръв или червеи ще имаш работа с костурчета, белици, червеноперки, таранки и други дребни рибки.
колега на 7 развъдник няма бунгала но има барбекютаtodor_197 написа:Здравейте колеги!Дочух,че на седмият развъдник на Николаевка имало бунгала.Някой знае ли какви са условията за ползването им?И ако може някакъв телефон за контакт да дадете!Благодаря Ви предварително!

Здравейте! Някой има ли инфо за яз Звънец ( Стахил)
Да имаш кураж не значи да не се страхуваш - това значи да те е страх и въпреки това да имаш воля да продължиш.
-
- новобранец
Колеги кажете къде мога да отида за риба край Варна с преспиване освен на Звънец.А някой да знае нещо за язорира край село Тръница и Изворник.
- gergi83
- научил се да хвърля
колеги ще може ли малко инфо за устието на камчия,разрешен ли е риболова,каква риба има,мерси предварително.
-
- новобранец
Колега бях на Камчия в понеделник 4.юли висях около 4 4аса никаква живинка в реката,смених 5 вида стръв(бял,торен,жито,царевица ипротеинови топчета) но пълно капо,дори и удар нямаше.Аз не бях на устието,бях от Пода нагоре.Забравих за ем използвах още и хляб.Не исках да те разочаровам но това беше положението.При теб пък може да е по различно и дано да е така.Ами човек само като си помисли че Камчия прави 50км.преход от язовира до устието и покрай колко села минава,ония по цяла вечер не спят а мятат мрежи и серкмета,то няма как да остане риба в нея.Успех ти желая и после пиши как е минал риболова.gergi83 написа:колеги ще може ли малко инфо за устието на камчия,разрешен ли е риболова,каква риба има,мерси предварително.

На откриването бях на устието-едно уклейче-и чести лодки за разходки.Накрая един катил/гъз/ жегна яхтата си с две 50м3 yamahi,дигна 1-метрови вълни и риболова за мен приключи.Там е най-трагичното място за риболов в нашия регион

пс.Комарите са БРУТАЛНИ и много

пс.Комарите са БРУТАЛНИ и много
ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ