Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
KOllety
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Мнение от KOllety »

Здравейте колеги , събота направих един излет на Добротич , за разлика от последния път останах приятно изненадан и доволен , рибата се е активизирала . За жалост обаче аз не бях добре подготвен и резултата беше : 2 милиметрови шарковци един около кило , но за зъжаление изпуснат поради липсата на кеп и доста таранка , на отсрещния бряг имаше едни хора които извадиха нещо прилично , личеше си че е голямо но не се виждаше дали е шаран или амур. Единственото неприятно нещо бяха милионите раци , които буквално за около 10 минути опоскваха захранката , аз имам извадени около 15тина рака , а жената около 7-8.
bantumi
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от bantumi »

Колеги,може ли някой да ме светне за добри места за морски риболов около Варна?Каквато и риба да се хваща ще съм доволен,защото съм много бос в този вид риболов.
Вчера кълвеше,днеска не ще!
Аватар
pasator
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pasator »

bantumi написа:Колеги,може ли някой да ме светне за добри места за морски риболов около Варна?Каквато и риба да се хваща ще съм доволен,защото съм много бос в този вид риболов.
Ами има си раздел за морски риболов колега-потърси там,а и то зависи каква морска риба ще ловиш-попчета,илария,сафрид.Има си теми за тези видове риби в този раздел
Crazyty
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Crazyty »

Смятам събота да ида на с.Изгрев.Кажете как стоят нещата с таксите ква риба излиза , стръв , и вашият риболовен излет там.
Аватар
ro666koto
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ro666koto »

Здавейте, колеги
Някои да има прясно инфо от Цонево, че мисля събота да отскоча до там. Благодаря
RTM Tempo
svetlin_81
новобранец
новобранец

Мнение от svetlin_81 »

Колеги как да стигна до язовира на Оброчище,в смисъл стигам селото и после? :?
Аватар
vladofommi
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от vladofommi »

svetlin_81 написа:Колеги как да стигна до язовира на Оброчище,в смисъл стигам селото и после? :?
http://wikimapia.org/#lat=43.4101762&lo ... 16&l=0&m=b
Ориентира ли се?
единственото хубаво нещо на риболова във варненска област е темата във форума
svetlin_81
новобранец
новобранец

Мнение от svetlin_81 »

vladofommi написа:
svetlin_81 написа:Колеги как да стигна до язовира на Оброчище,в смисъл стигам селото и после? :?
http://wikimapia.org/#lat=43.4101762&lo ... 16&l=0&m=b
Ориентира ли се?[/qu
да колега благодаря а някакви съвети за там
georgi1204
новобранец
новобранец

Мнение от georgi1204 »

да колега благодаря а някакви съвети за там

Колега, ако държищ да хванеш шаран на Оброчище заложи само на царевица. Може да имаш удар, може и не но това е решението. Търси дълбоко място. Ако за стръв ползваш по мека стръв или червеи ще имаш работа с костурчета, белици, червеноперки, таранки и други дребни рибки.
Аватар
vulko0
новобранец
новобранец

Мнение от vulko0 »

todor_197 написа:Здравейте колеги!Дочух,че на седмият развъдник на Николаевка имало бунгала.Някой знае ли какви са условията за ползването им?И ако може някакъв телефон за контакт да дадете!Благодаря Ви предварително!
колега на 7 развъдник няма бунгала но има барбекюта :drinkers: на 27и8 юни бяхме там . 15лв.такса .има шаран.амур. дребна таранка; и многоооооооооооо рак; :axe: рака забранен; ловихме на царвица ;а рака за 20мин го изява; :finga: хванахме 2 шарана ;единия гол ;и другия;[album]Изображение[/album]
Аватар
kurkana
новобранец
новобранец

Мнение от kurkana »

Здравейте! Някой има ли инфо за яз Звънец ( Стахил)
Да имаш кураж не значи да не се страхуваш - това значи да те е страх и въпреки това да имаш воля да продължиш.
streetboll
новобранец
новобранец

Мнение от streetboll »

Колеги кажете къде мога да отида за риба край Варна с преспиване освен на Звънец.А някой да знае нещо за язорира край село Тръница и Изворник.
Аватар
gergi83
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gergi83 »

колеги ще може ли малко инфо за устието на камчия,разрешен ли е риболова,каква риба има,мерси предварително.
peshocmeta
новобранец
новобранец

Мнение от peshocmeta »

gergi83 написа:колеги ще може ли малко инфо за устието на камчия,разрешен ли е риболова,каква риба има,мерси предварително.
Колега бях на Камчия в понеделник 4.юли висях около 4 4аса никаква живинка в реката,смених 5 вида стръв(бял,торен,жито,царевица ипротеинови топчета) но пълно капо,дори и удар нямаше.Аз не бях на устието,бях от Пода нагоре.Забравих за ем използвах още и хляб.Не исках да те разочаровам но това беше положението.При теб пък може да е по различно и дано да е така.Ами човек само като си помисли че Камчия прави 50км.преход от язовира до устието и покрай колко села минава,ония по цяла вечер не спят а мятат мрежи и серкмета,то няма как да остане риба в нея.Успех ти желая и после пиши как е минал риболова. :drinkers:
Аватар
RAAZIEL
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от RAAZIEL »

На откриването бях на устието-едно уклейче-и чести лодки за разходки.Накрая един катил/гъз/ жегна яхтата си с две 50м3 yamahi,дигна 1-метрови вълни и риболова за мен приключи.Там е най-трагичното място за риболов в нашия регион :!: :!: :!:

пс.Комарите са БРУТАЛНИ и много
ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”