Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Спининг въдици на достъпна цена
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- Vid
- кандидат преподавател
Re: Спининг въдици на достъпна цена
Ако някой може да ме насочи към сайт в BG от където да си закупя тази въдица http://www.bent-fishing.com/EXCEED-SPX-product-1258, в размер - EXCEED SPX 1.80м.L/2-7/, в който я има в наличност ще бъда много благодарен, и ще му изпратя шише уиски....
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
Виж тука дали го нямат.Vid написа:Ако някой може да ме насочи към сайт в BG от където да си закупя тази въдица http://www.bent-fishing.com/EXCEED-SPX-product-1258, в размер - EXCEED SPX 1.80м.L/2-7/, в който я има в наличност ще бъда много благодарен, и ще му изпратя шише уиски....
http://bulit2000.com/index.php?type=1&act=search
-
- кандидат преподавател
Vid,сто процента съм по-дребен от тебе,ама 1,80 - извинявай,ама ...не е точната на "Серта".Насочи се към 2,10м и ще се влюбиш 

- Vid
- кандидат преподавател
Размера 1,80 е изкупен от всякъде. Определено като дължина 2,10 е по-добрия вариант, още повече че аз съм висок над 1,90 обаче не ме кефи двуделната дръжка. Но в крайна сметка ще пробвам, смятам, че няма да ми е излишна, още повече за тези пари...
Сенека
Сенека
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Самият Серт е доста бърза въдица със занижен горен тест , това от косвени наблюдения де , и също мисля че два и десет в случаят е по-доброто решение при тези показатели .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- Vid
- кандидат преподавател
Много благодаря за мненията.. Вече си заприходих един такъв и съм много доволен. Въдицата е пъргава и бърза, изработката е наистина добра за тези пари. Дръжката е малко дълга, но става за по високи хора. Относно занижения тест - кастмастер от 8 гр. без проблем лети на 50 м., а с блесни №1 и №2 се постигат около 30 м.Павел Иванов написа:Самият Серт е доста бърза въдица със занижен горен тест , това от косвени наблюдения де , и също мисля че два и десет в случаят е по-доброто решение при тези показатели .
Чудесна въдичка за малки рекички и относително малки рибки.
Сенека
Сенека
-
- кандидат преподавател

-
- научил се да хвърля
Не се залъгвай.Vid написа:Чудесна въдичка за малки рекички и относително малки рибки.
Това пръчле се справя с кефали над 1,5 кг. без никви проблеми.
Ако си мислил ,че ще дърпаш безкомпромисно щуки и бели риби по 5-6 кила , значи си збъркал замисъла от всякъде.
Иначе поздравления за серт-чето. Добро попадение. Лично аз не се спрях на него именно заради дръжката, но предполагам се свиква.

Националният ни отбор по допинг беше заловен да вдига.... щанги !
-
- кандидат преподавател
Някак си така стана,че веднага му свикнах с дръжката и даже мога със сигурност да заявя,че с тази пръчка и дръжка /нескъсена/,хвърлям много по-точно 

- franky
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Понеже така или иначе е станало въпрос за L и UL, да попитам,
някой има ли впечатления от този Мичел :
http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=2575
Щастието се гради от малки радости, а не от хазартни попадения.
Аз имамfranky написа:Понеже така или иначе е станало въпрос за L и UL, да попитам,

Най късно в понеделник ще кача няколко снимки.
няма бивш пе**раст, бивша к**ва, бивш предател, бившо ченге и бивш негър (единственото изключение беше МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН)!
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Магазин Бент в София са заредили от сертчетата отново и 1.80 си го има.
Аз си взех миналата седмица. Много добро пръчле.
Аз си взех миналата седмица. Много добро пръчле.
-
- новобранец
Здравейте кой от Сертовете (ехсиид)е по-подходящ според вас за пъстърва 210с тест 2-7гр. или 180 с със същият тест,като се има предвид че риболовствам по малки балкански реки и съм 176см.
Защо винаги когато съм на кеф ще се намери някой тапанар да ми развали настроението
Ето ги и обещаните снимки на Mitchell Privilege 2 UL Spin.
На първите две се вижда бързата работа на китайските майстори

На следващата снимка, при по внимателно вглеждане, се вижда, че коркът не е добре изрязан около макародържача. Всъщност, беше по-зле но аз го пооправих.

Понеже това ми е втората въдица, на първата която върнах, тази заливка не беше направена
Пак бързата работа......

Ето и малко класа

Мисля, че първите два кусура ги има при всички пръчки. Поне при мен ги имаше и при върнатата, и при сегашната.
Вижда се, че не е идеална, но на хора които харесват меките пръчки ще им допадне.
На първите две се вижда бързата работа на китайските майстори

На следващата снимка, при по внимателно вглеждане, се вижда, че коркът не е добре изрязан около макародържача. Всъщност, беше по-зле но аз го пооправих.

Понеже това ми е втората въдица, на първата която върнах, тази заливка не беше направена

Ето и малко класа

Мисля, че първите два кусура ги има при всички пръчки. Поне при мен ги имаше и при върнатата, и при сегашната.
Вижда се, че не е идеална, но на хора които харесват меките пръчки ще им допадне.
няма бивш пе**раст, бивша к**ва, бивш предател, бившо ченге и бивш негър (единственото изключение беше МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН)!