Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

За един начинаещт рибар който се нуждае от помощ за оборъдва
Модератор: dantho.mihov
-
- фен клуб-скобар
За един начинаещт рибар който се нуждае от помощ за оборъдва
Аз съм много запален рибар и съм на 13 години почти всяка събота и неделя съм на риба но на приятели с въдиците. Аз имам 2 въдици който са ми подарък за рождените дни стари. Маками и баща ми смятат че не ми дават пари за такива работил. До сега никой нищо неми е давал а колкото пъти да съм питал по форума сеезапазено или е дадено.
Ще съм ви много благодарен ако ми подарите нещо
Ще съм ви много благодарен ако ми подарите нещо
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: За един начинаещт рибар който се нуждае от помощ за обор
Лятната ваканция е чудесно време да се хване човек на работа и да изкара някой лев. Сигурен съм, че много хора биха ти помогнали, като видят, че имаш желание да работиш. Сега се сещам, че наред с обичайните занимания, като връщане на бирени бутилки и тн., едно лято с приятели копаехме торни и земни червеи, продавахме ги за жълти стотинки в кварталния рибарски магазин, а продавача ни плащаше в такъми.
Беше си обир направо
Беше си обир направо

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- фен клуб-скобар
ахано мен няма кои да ме вземе аз съм на 13 

-
- фен клуб-скобар
Но благодаря за съвета
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Преди време имахме Един потребител KrOkO та той по всички форуми отправи молби за помощ... и много хора откликнаха и му подариха какво ли не от сърце... но не мина много време и се издъни....
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
-
- кандидат преподавател
martii,не съм спрял да подарявам,ама...има време да разбереш,че подареното не носи нито щастие,нито кой знае какво удоволствие после от ползването.
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Марти , вместо за такъми ... питай за дъщери , племеннички ... може пък да изкочи нещо .. ако нацелиш нещо над 18 , говори и за мене 

-
- разбира нещата
Марти не разбрах само мама и тати кво мислат по въпроса ,и що не излезнат от едни 50 кинта за едно телескопче...
-
- фен клуб-скобар
Еми имат си много други разноски и поради тази причина не може да ми отделят пари за рибарски принадлежности
-
- фен клуб-скобар
аз съм много под 18 години и все още не ме интересуват тия неша | Марти , вместо за такъми ... питай за дъщери , племеннички ... може пък да изкочи нещо .. ако нацелиш нещо над 18 , говори и за мене 

- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Това тук го поствам по желание на потребителя sunnen!
Въпреки това мнението ми не се променя.
Началото е тук http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=36&t=48691 а последствията се родиха в темата която четете в момента!
Също отбелязвам sunnen, че и първия път ти изпълних желанието сега втори! При трето желание ще ме черпиш...
Поздрав и успех на всички през уикенда!
Въпреки това мнението ми не се променя.

Началото е тук http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=36&t=48691 а последствията се родиха в темата която четете в момента!
Също отбелязвам sunnen, че и първия път ти изпълних желанието сега втори! При трето желание ще ме черпиш...

Поздрав и успех на всички през уикенда!

sunnen написа:Заглавие: За един начинаещт рибар който се нуждае от помощ за оборъдва
Здравей,AL KAPONE написа:Преди време имахме Един потребител KrOkO та той по всички форуми отправи молби за помощ... и много хора откликнаха и му подариха какво ли не от сърце... но не мина много време и се издъни....
Само да ти споделя няколко реда, след което можеш да ми сложиш бан или да го приемеш чисто приятелския ми съвет. Първо ще ти кажа, че аз не съм кроко или там какъвто и да е мошеник и нямам никакво намерение да лъжа, или да злоупотребявам с доверието на хората.Когато ми е било подарено нещо, то винаги се е пазело и до ден днешен. Колега ми подари 2 дънарки (комплект, 2-3 звънеца, стара но работеща макара, куковадач, кука за протеинови топчета, както и малко кукички, които мога да снимам с дата и час и да провериш, кога ми ги е пращал колегата, за да се убедиш в правотата на думите ми. Нямам никакво намерение да продавам, подарявам неща, които винаги съм мечтал да имам, най-малкото да се ГАВРЯ, ако може така да се нарече с доверието и почтеността на хората,които са ми помогнали. Вероятно е и това да не ти пука от това което ти пиша, но аз съм млад все още но достоен човек и смятам да ти кажа какво мисля. Не е честно спрямо хората, които пускат дадени теми с молба за помощ, при което да бъдат слагани под общ знаменател, поради некоректността на други, темите да бъдат трити или заключвани. Стана ми неприятно, не това, че някой няма да ми подари каквото и да било, а от това, че аз не можех да отговоря и да се защитя, но за това нямаш вина CSS системите са така! Леко се обидих от коментара, който беше сложил, когато си заключвал темата ми, но сега съм още по-шокиран от видяното днес в късния час.Видях, че хлапето, което е пуснало подобна тема, е провокирано по същият начин, по който бях и аз, естествено по по-заобиколен начин, тъй като е хлапе на 13, но темата му все още е там, а това не е честно спрямо мен. Не ме интересува това дали си сложил край на зова ми за помощ, а ме ядоса постъпката ти. Това не те прави достоен за титлата модератор. Ако искаш се сърди, но мисля, че съм прав. Моите уважения като по-малък, към по-голям от мен, колкото и невероятно да ти изглежда написаното до тук да аз съм на толкова и разсъждавам така! Вини ме и както искаш реагирай, това не е мой проблем, нито проблем на околните. Не се заяждам и дано ме разбереш правилно! Аз от тук нататък нямам намерение да посещавам форума, тъй като подобно поведение спрямо хората е недостойно! Колкото до подаръците, които съм получил, те са от alex_gt и Tehnica (г-н Димитър Димитров), можеш спокойно да им пишеш, но държа да копираш написаното до тук, тъй като и аз съм си загубил времето да ти напиша цял ферман, съответно и ти да го прочетеш. Искам да изкараш това писмо, независимо дали ще е някъде където целият форум ще го види и да ги помолиш лично да ми изпратят адресите си, за да върна непокътнатите такъми при това за моя сметка, за да докажа на всички, че аз наистина съм честен човек и не позволявам хората да ме винят в подобни неща! Може все още да нямам необходимите години и финансова възможност, каквато очевидно имаш ти, но имам нещо наистина много по-ценно нещо и това е доблест и това, че съм прочел толкова книги, колкото може би, нямаш ти самият вкъщи. Да горд съм с успеха си в училище и съм горд с това което имам, макар и да изглежда малко в нечий очи. Това ме прави личност и широко-скроените хора ще разберат прекрасно написано до тук.
Благодаря, че отдели времето да прочетеш писмото. Желая ти успех във всяко едно твое начинание и дано не бъдеш наистина така обиждан, при това пред толкова хора!
Поздрави
Любо Динков
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
- ninastefanina
- сериозен играч
Не може ли да се пусне тема,в която на някой ако нещо не му е нужно или иска да го подари да се пише там.Все ще има кой да го вземе.На истина има хора,който не могат да си позволят да си купят хляб,камо ли риболовни такъми.Писмото ми се стори,че е скренно.
Само предложение
Само предложение

I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
- ninastefanina
- сериозен играч
I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
Мартине, не е възможно вашите да не ти дават джобни, събирай си от тях, бабите и дядовците също ти дават по някой лев, къде за рожден ден, къде за имен ден, къде ей така за нищо но дават, така, че събирай си пари и си купи това е моя съвет .martii написа:Еми имат си много други разноски и поради тази причина не може да ми отделят пари за рибарски принадлежности